nerenize yaptırdınız ?Lazer yaptırın benim gibi tüysüz dolaşınyıllardır kıl tüy derdim yok şükür. Batık denen dert hele hiç yok
memnun musun ?2 sene önce 3 bin tl gibi bişey.larin indirimi falan oluyo
1 ay önce bacağıma buz lazer yapıldı. yarısını görmüş yarısını görmemiş.Kim demiş görmez diyebeyaz tüyler haricinde bütün tüyleri görür yeter ki uygun cihazı seçin. Mesela alex tipi lazerler genelde beyaz tenli ve koyu tüyleri olanlar içindir onun dışında ise buz lazer en açık tüyleri bile görür hatta yazın bile yaptırabilirsiniz
o riske giremem ya kaç bin tl bayılıcam, sonuç almama ihtimalim de varYeni nesil cihazlar artik sari ve kizil ciliz tuyleri bile gorebiliyor
evet ki size de öneriyorummemnun musun ?
hangi cihaz ? kaç senedir gidiyorsunuz ?evet ki size de öneriyorum
Kim demiş görmez diyebeyaz tüyler haricinde bütün tüyleri görür yeter ki uygun cihazı seçin. Mesela alex tipi lazerler genelde beyaz tenli ve koyu tüyleri olanlar içindir onun dışında ise buz lazer en açık tüyleri bile görür hatta yazın bile yaptırabilirsiniz
cihazı bilmiyorum ama 2 yildir çıktıkça gidiyorumhangi cihaz ? kaç senedir gidiyorsunuz ?
ağda sonrası bioder tüy azaltıcı kür falan kullansam en geç 3 seneye komple bitirir miyim acaba ?ben kollarima, göbegime,yüzüme ve kil cikan herhangi bir yere agda yapiyorum. benim killar az ve acik renk ama kaymak gibi bir deri hosuma gidiyor.
neyse, kuku ve koltuk altina 2-3 haftada bir yapiyorum. bacak, kol ve diger bölgelere genelde 4-5 haftada bir.
bacaklarda, kukuda, koltuk altinda ve kollarda baya baya azalma var.
diger bölgeler ayni ama cogalmada yok.
ada yapmadan önce güzelce kese yapiyorum- sonra yikanip tüm vucudumu kremliyorum. ayni islemi 2 gün sonra tekrarliyorum ve sivilce/batik olmuyor.
ağda sonrası bioder tüy azaltıcı kür falan kullansam en geç 3 seneye komple bitirir miyim acaba ?
ağda sonrası bioder tüy azaltıcı kür falan kullansam en geç 3 seneye komple bitirir miyim acaba ?
youtube da yağmur vardar ağda ve bioder kürle 3 senede bitirmiş. işe yarayan da var . bilmiyorum ki denemek lazımYa o bioder olayı çok şaibeli burda topici var Bi çoküye banlanmış koskaca bioder yalancı üyelik açtıysa ürünleri işe yararmı acep....
Valla bekarken bende öyle takıntılıydım ama iş hayatına girince baktım olmuyor lazere gittim. Oda çözüm olmadı evlendim kuaföre ağdaya gidiyordum kız genital bölgemi bir parmak boyunda kağıt misali yırttı. Ondan sonra evimde ağda yapıyorum bazen jilet bazen ağda değişiyor. Kıl batıkları sivilceler sizin vücut yapınızla alakalı bana ağda kıl batığı yapıyor jilet yapmıyor kimisine jilet yapar ağda yapmaz siz önce kendi vucudunuzu tanıyarak işe başlayın ve pürüzsüz diye bişey yok bende çok tüylüyümdür en sonunda vazgeçtim temiz olayım yeter :))Hanımlar siz tüylerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz ?
ben göbeğim, göğsüm, ensem yüzüm yanaklarım sırtıma kadar pürüzsüz olmak istiyorum. bacak kol altı ve genitale lazere gidiyorum. tek yol ağda gibi görünüyor ama sivilce ve batıklardan korkuyorum. sir ağda azaltır mı zaman içinde ? her hafta mı yapmak gerekir ? yapanlar var mı?
Valla yapan yerle ilgili olabilir. Ben göbeğimde dahil her yere yaptırdım ve çok memnunum.1 ay önce bacağıma buz lazer yapıldı. yarısını görmüş yarısını görmemiş.
youtube da yağmur vardar ağda ve bioder kürle 3 senede bitirmiş. işe yarayan da var . bilmiyorum ki denemek lazım
Ben gecen yil Haziran ayinda basladim tum vucut Alexsandra candela tam adi buydu sanirim.%90 kol bacak genital bitti.Gobek sirt ense ve yuz azaldi.Tam bitti diyemem.2 hatta 3 aya anca gittim seanslara lazer buyuk rahatlik valla.
Konusu acilmisken tek tuk kalan sari tuyler ne olacak kizlar?Igneli mi yaptirsam acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?