ya off lazer koyu ve kalın olmayan kılları görmez ki :/ ev tipi lazer hakkında bi bilgin var mı?En iyi cozum lazer
yok. bi kere aldık, kötü bi şekilde uzamadılar. simsiyah kolum.Benim göbeğimde ve göğsümde şükür ki tüy yok.
Özel bölge jiletliyorum çoğu zaman.
Ama mesela enseme doğru benim de tüyler var ve ellemedim ben bugüne kadar. Ama açıkçası kendimi de zor durduruyorum.
Kola elleme. Çok tüylü ise bilemem de, ben elleyen arkadaşlarımdan biliyorum ondan sonra yeni çıkarken daha kısacıkken çok itici görünüyo rçok zorlanıyorlar.
yok. bi kere aldık, kötü bi şekilde uzamadılar. simsiyah kolum.
Ev tipi lazer alanlar var düzenli kullanımda çok fayda görmüşler ben tüm kol tüm bacak genital koltuk altı ve göğüs ucu için gittim en iyi faydayı diot diye mükemmel bir cihaz var ondan aldım Alexander o kadar memnun etmedi beni ayrıca ben çok açık tenliyim .şimdi hamileyim diot zamanında işlem yapılan bölgelerim çıkmadı ama Alexander la işlem yapılan bölgelerim çıkmaya başladısiz yaptırdınız mı lazeri ? nerelere ? acaba ev tipi lazer mi alsam
daha bi faydasını görmedim xd
Benim üst bacağım için de bunları normal lazer görmez yaparım diyenlere inanma önce kalınlaştırır sonra eski haline getirir lazer yaptım derler dedi. İğneli epilasyon yapıyorlar sanırım onun için de o kadar minik tüylerle uğraşmaya değer mi bilemedim. Görünmeyecek gibiyse bi kaç ayda bir ağda yapın yeter herhalde.lazer minik tüylere etki etse bi dk durmam ama sırttaki minicik ama siyah tüyleri lazer görmez ki
ayda 1 teneke ağda kullansam 30-35 tl zaten.Agda fiyatları almış başını gidiyor canım birde agda ince tüyleri sarı tüyleride alıyor daha çok çıkmasına sebep oluyor ne kadar kalın tüyleri inceltsede dierlerini çıkartıyor. En temizi lazer. Bide şöyle ni durum var lazer yaptıtdın doğum yaptın hormonal denge degiştiği için tekrar az çıkma yapabiliyor . Dogumdan sonra tekrar ücretsiz lazere garanti veren yete git canım sıkıntı yaşama.
sırt göğüs dahil mi?yüzüme hariç her yerime lazer yaptırıyorum
göğüs hariç evetsırt göğüs dahil mi?
memnun muusnuz ? ne kadar ödediniz?göğüs hariç evet
2 sene önce 3 bin tl gibi bişey.larin indirimi falan oluyomemnun muusnuz ? ne kadar ödediniz?
Kim demiş görmez diyeya off lazer koyu ve kalın olmayan kılları görmez ki :/ ev tipi lazer hakkında bi bilgin var mı?
İnce tüyler için en ideali iğneli epilasyonlazer minik tüylere etki etse bi dk durmam ama sırttaki minicik ama siyah tüyleri lazer görmez ki
Yeni nesil cihazlar artik sari ve kizil ciliz tuyleri bile gorebiliyorlazer minik tüylere etki etse bi dk durmam ama sırttaki minicik ama siyah tüyleri lazer görmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?