=))))Ensendeki nasıl rahatsız ediyor ? Ben ensemde tüy olduğunu şimdi bakınca farkettim konuyu okuduktan sonra
Lazer lazer lazer diyorum baska da bişey demiyorum ağda şu bu hikayeHanımlar siz tüylerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz ?
ben göbeğim, göğsüm, ensem yüzüm yanaklarım sırtıma kadar pürüzsüz olmak istiyorum. bacak kol altı ve genitale lazere gidiyorum. tek yol ağda gibi görünüyor ama sivilce ve batıklardan korkuyorum. sir ağda azaltır mı zaman içinde ? her hafta mı yapmak gerekir ? yapanlar var mı?
lazer minik tüylere etki etse bi dk durmam ama sırttaki minicik ama siyah tüyleri lazer görmez kiHer yere ağda yapmakla başa çıkamazsınız. Yavaş yavaş lazere gidin diğer bölgeler için de.
mesela kol , göbek çizgisi ve kalçamın üzerindeki belim çok tüylüHer yere ağda çok zor başa çıkamazsınız bence de.
Özel olarak neresi ilk hedefin mesela?
bacak genital ve kol altına yaptırıyorum zaten. ama göbek göğüs falan ?En güzeli lazermis .ne uğraşacaksın her ay vıcık vıcık ağda ile .. yaptır lazer kurtul
daha bi faydasını görmedim xdSıfır tüy iyi bir şey değil ki. O tüylerin faydası var.
Kolları, göbeği anlarım da tüm vücut olmamalı bence..
keşke lazer tüm vücuda yapılabilen bi şey olsaSır agda hep azaltır derler
Ben sır agda kullanıp tüyleri bitiren görmedim.
Lazer yine en iyi cozum
saçları toplayınca ensedeki kısa gür saçlar çok kötü duruyor. aşırı bakımsız bi hava katıyor.Ensendeki nasıl rahatsız ediyor ? Ben ensemde tüy olduğunu şimdi bakınca farkettim konuyu okuduktan sonra
siz yaptırdınız mı lazeri ? nerelere ? acaba ev tipi lazer mi alsamLazer lazer lazer diyorum baska da bişey demiyorum ağda şu bu hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?