Ya şirketimiz batıcak ya bir yol bulacağız, yardıma ihtiyacımız var

bazı ürünler iyi terziye bile yaptırılsa bozuluyor formları.anca çok çok beğendiysek tadilat yaptırıyoruz.bedeni olmazsa iade ediyorum ben kendi giysilerimi.çocuksa büyük geldiyse etmiyorum sonra giyer diye.küçükse onu da mecbur iade ediyorum.ama bu olay sık olmuyor.çünkü ürün açıklamalarını iyice okuyorum .

+1555525
Sanki bu mesajı ben yazmışım kesinlikle uğraşmam terziyle.çok sevdiğim bir elbisemin terzilik işi var onu götürmüyorum yeni aldığımi hiç götürmem

+1555525
Sanki bu mesajı ben yazmışım kesinlikle uğraşmam terziyle.çok sevdiğim bir elbisemin terzilik işi var onu götürmüyorum yeni aldığımi hiç götürmem
Hala ikna diyor.
Kargıya 3 dk uğrayıp iade etmekle, terziye girip istediğin tadilatı anlatmak ölçü aldırmak on dk. En iyi ihtimalle ertesi gün yine gidip bir daha bakacaksın: istediğin gibi olmazsa bir kere daha gideceksin. En iyi ihtimalle iki gün on dk bir insanla gereksiz muhattap olacağım. Uğraşmam yani. Dünyanın en güzel elbisesi olsa uğraşmam. Modeller az çok her sezon benziyor. Bir markada olmaz öbüründe olur. 50 TL fazla verir alırım ama terzi terzi gezmem.

netten alışverişin amacı çeşidin bol olması artı mağazaya göre uygun fiyat olması.terziler dünya para artık.bir kol boyu kestirme 30 tl burada en az.e gömleği aldıysa 70 80 e o parayı vermek istemez ki müşteri.ha 300 400 lük gömlek olur kumaşı vs çok beğenmiştir.o zaman terzisine verir yaptırır alıcı.onun dışında terziye ikna etmek mümkün değildir.

Ben mağaza mağaza gezmemek için internetten alıyorum. Girip insanlarla kapalı ortamda muhattap olmayayım diye. Terziyle uğraşacaksam niye internetten alayım. Almam

Yani bence de en azından almış olacaktım değil mi S bedenini şimdi tekrar uğraşamam diyorum.
Hatta alacaktım s ve m beden konusunda yardımcı olalım diye bir ibare çıktı girdim bilgilerimi ama olmadı neticede.
Tabii kargo sabit alıyor içinde kaç parça olduğuna bakmıyor ama satıcı mağdur oluyor.
Olmayan bir ürünü alırsa da müşteri mağdur.
Bu işler gerçekten zor en temizi kozmetik sanırım bugüne kadar aldığım hiçbir kozmetik ürünü iade etmedim.
Ama tabii ki bazı kadınlar alışveriş yapmayı çok seviyor alıyor bakıyor olmazsa veriyor bu bana çokta garip gelmiyor ama ne bileyim satıcı açısından bakınca mağdur oluyorlar.

+1555525
aynen öyle.pazardan bir elbise almıştım.yanlardan 2 şer santim alınması lazım.valla üşengeçlikten götürmedim terziye giymiyorum.her yeni aldıımızı terziye götüremeyiz ki.ha boy kısadır benim gibi mecbur eşofman altlarını pantolonları kestiriyoruz o ayrı.onda da ürün ucuzsa netten alıyorum.aynı fiyatsa mağazadan alıp paçayı da onlara yaptırıyorum gibi gibi.

Düşünüyorum sadece pantolon paçası kisalttiran kişilere hitap eder bu terzi olayı onun dışında çoğu kişi tercih etmez

Üyeliği açan kişi olarak direkt siz cevap verdiğiniz müddetçe ekibinizin buradaki yorumları okumasında hiçbir sakınca yok.

Siz bence canlı mankeni yeniden bir gözden geçirin, muhteşem fit birisi olmak zorunda değil, ki genel kadın profilimiz 1,70 üzeri Sıfır kadınlardan oluşmuyor, kısa boylumuz, balık etlimiz, göğüsleri küçük, baseni dar veya düz, göbeği çıkmışlarımız var ama kadınız sonuçta ve beğendiğimiz bir kıyafeti kumaşı kesimi bize uymuyor bile olsa giyip denemek istiyoruz, deneyerek ikna olmamız gerekiyor bu ezelinden beri böyle.

O yüzden de dedim aslında mümkünse biraz video programları vs kullanarak, örnek veriyorum jarse bir elbisenin 38 bedeninin her renginin yandan arkadan önden duruşuyla ilgili fikir verecek şekilde, canlı manken üzerinde 30 saniyelik falan video çekimleri olsa.

Yazılardan daha ziyade görsele dikkat ediyoruz, görsellik kadın için önemlidir ki zaten bu sebeple de kıyafetleri dener üzerindeki duruşuna bakar.

Nasıl bir çözüm bulursunuz bilemem, ben müşteri gözüyle yazıyorum çünkü, müşteri memnuniyeti evet önemli fakat şöyle düşünün bir düğüne katıldık hep beraber, düğünde pasta limonata dağıtıldı ve pasta çilekli, 1000 kişilik düğünde 700 kişi çilekli pastayı seviyor gerisi çilekli oluşundan hiç memnun değil veya hepsi sevdi ama bir kısmı bayat buldu, diyeceğim şu müşteri memnuniyetine dikkat edin elbette ama pazarda tutunacağım diye her müşteri fikrini dikkate alırsanız, satıcı olarak ağırlığınız kalmaz, sürekli geri iadelerle boğuşursunuz, kadın giyip canına okuduğu elbiseyi geri iade eder bir de kalkar kötü puan verip berbat bir satıcı vs yorumlar yapar.

İadeler olacak ama kriterler belirleyin, şu şu şartlarda iade olacak diye, mesela nasıl bir elektrikli ev aletinde müşteri kaynaklı sıkıntı varsa iade değişim bile olmuyorsa veya çok daha basit örnek vereyim markete gittiniz tütün veya alkollü ürün alacaksınız iade yoktur, yanlış da alsan satın aldığın an bitti o ürün artık senin, cd vb ürünlerde de öyledir değişim iade yoktur.

Pazaryerindeki kullanım sözleşmesi çerçevesinde sizi zora sokmayacak ama yasal dayanaklarla destekleyebileceğiniz bir iade/değişim politikası oluşturmanız daha mantıklı gibi, buna rağmen müşteri sizinle ilgili şikayette bulunacaktır, bu böyledir bundan kaçış yok ama siz müşteri kaynaklı sıkıntılı malı bile müşteri memnuniyeti deyip alırsanız kışı görmez firmanız.

Düşünüyorum sadece pantolon paçası kisalttiran kişilere hitap eder bu terzi olayı onun dışında çoğu kişi tercih etmez
e o da çok zor.pantolon bana geldi eve diyeyim.ölçüsünü kendim alacağım tekrar kargolayacağım satıcıya o da yaptırıp geri bana mı kargolayacak?ben anlamadım valla bu terzi hizmeti konusunu.mantıklı gelmedi.

Terzi eve gelip alıp, işi bitince eve teslim edecekse ancak o zaman olur

Yok hayır konu sahibi diyorki olduğu yerde terziye götürsün firma olarak biz karsilayalim. Hee bu durumda her semtte terzi fiyatları farklı her semtte anlaşmalı terzisi mi olacak onu anlayamadım bende

Yok hayır konu sahibi diyorki olduğu yerde terziye götürsün firma olarak biz karsilayalim. Hee bu durumda her semtte terzi fiyatları farklı her semtte anlaşmalı terzisi mi olacak onu anlayamadım bende
ha şimdi anladım.e o da saçma.ürünün tadilata ihtiyacı yokken bile var der.peki o parayı müşteriye nasıl ödeyecek?ya da pahalı terziye götürsem ne olacak?mantıklı gelmedi bu da bana.

Ben mağaza mağaza gezmemek için internetten alıyorum. Girip insanlarla kapalı ortamda muhattap olmayayım diye. Terziyle uğraşacaksam niye internetten alayım. Almam

Biz bu konuşmayı çok önemsiyoruz. Dediğim gibi terzi hizmetine bugün başlıycaz biz. Yani ürünü beğenmiş, her şeyi olmuş, ufak bir tadilat ihtiyacı varsa ve müşteri bunu tadilat yaptırmak isterse terzi fişini ve ürününün öncesi-sonrası fotoğrafını atarsa ödemesini hediye çeki olarak atacağız. Yani çok kısıtlı bir konu için bu hizmet, Ürünü satın almış, ürün bedeni her şeyi olmuş, rengi deseni her şeyini beğenmiş, ama küçük bir terzi işlemiyle düzeltilecek sorun var... Sadece bu sorunu terzi hediyesi ile çözmeye çalışacağız. Çoğu terzi kargo şubesinden daha yakın, tercih edilme ihtimali yüksek.

ha şimdi anladım.e o da saçma.ürünün tadilata ihtiyacı yokken bile var der.peki o parayı müşteriye nasıl ödeyecek?ya da pahalı terziye götürsem ne olacak?mantıklı gelmedi bu da bana.
Bir liste yaptık. Mesela; paça boy, daraltma, pens, kol boyu, etek boyu vs. hepsine bir fiyat belirledik, bu fiyata kadar olan terzi ücretlerini karşılalyacağız. Olabildiğince yüksek tuttuk, mağaza anlaşmalı terzilerden aradıklarımız oldu, onlardan fiyat aldık. Bunu hediye çeki olarak müşteriye vereceğiz. bugün başladık.

bir deneyin o zaman.umarım başarılı olursunuz.ben tercih etmezdim ama belki edenler olur.

ama o zaman da mağazadan tekrar ürün alma zorunluluğu doğuyor hediye çeki olduğundan.gene de deneyin bakalım sonuç ne olacak?

Cemre hanım,
konunuza ne yazdıysam kadın müşteri profilini bilmeniz ve bence hatalı olan taraflarınızı fark edin diye yazdım diyerek başlayayım ve yine hataya devam etmekte ısrarcı tarafınızı eleştireyim, ticaret yapıyorsunuz amenna, insanla uğraşmak da memnun etmek de zordur ona da eyvallah fakat çok düz düşünüyorsunuz.

Şimdi şöyle düşünün, yeni doğum yapmış, gazlı ve sürekli ağlayan bebeği uykuya dalmışken kendini iyi hissetmek için alışveriş yapmak isteyen bir kadın var sayfanıza geldi, bir elbiseyi de çok beğendi ve aldı, her tarafı oldu ama boyu uzun geldi, bu kadın yeni lohusa haliyle, uykusuzluktan ve yorgunluktan pert olmuşken terzi 2 sokak ötesinde de olsa gitmez, ona ayıracağı zamanı dinlenmeye ayırır veya kadın engelli başkalarının yardımıyla dışarı çıkabiliyor, evde tekken internetten alışveriş yapabilir ama terziye gidemez.

Geri iadelerde herkes kendi mi kargoya veriyor sanıyorsunuz? Belki annesine söylüyor belki eşine veya işe giderken 2 dakika kargoya verip yolluyor ya da kargoyu eve çağırıyor.

Hem de hediye çeki
Nakit de geçmeyecek elime sizden bir daha alışveriş yapmak için. Hiiiiç kimse uğraşmaz.
Sizinki kazan kazan oluyor da buna düşen sazan bulamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…