- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi cemrealbayrak
bazı ürünler iyi terziye bile yaptırılsa bozuluyor formları.anca çok çok beğendiysek tadilat yaptırıyoruz.bedeni olmazsa iade ediyorum ben kendi giysilerimi.çocuksa büyük geldiyse etmiyorum sonra giyer diye.küçükse onu da mecbur iade ediyorum.ama bu olay sık olmuyor.çünkü ürün açıklamalarını iyice okuyorum .Bundan kaçınma nedeniniz uğraşmak istememek mi yoksa ürünün tadilat görmesinden kaçınmak mı? Eğer uğraş tarafında iseniz, mesela terzi kargodan daha yakınınızda olursa bekli sizi terziye ikna ederiz.
+1555525Uğraşmak istemem.
Terziyle uğraşacak olsam internetten almam. Gider mağazadan alırım. Onların terzisi direkt mağazada ölçü alıp yine mağazaya teslim ediyor mesela. Hatta bir saate veririz diyorlar avmden lokmadan bir kahve içip bekleyip alıp gidiyorsun. Terziye git ölçü ver almaya git gibi iki kere yola dökmüyor. Karşıya veriyorsun bitiyor, terzi uğraştırıcı. Beni asla terziye ikna edemezsiniz
İnternet alışverişini neden alıyoruz? Mağazaya gitmemek için. Mağazaya yada terziye gideceksem online almam.
Mantıksız. Çok mantıksız.
Hiç bir güç beni terziye ikna edemez
Hala ikna diyor.+1555525
Sanki bu mesajı ben yazmışım kesinlikle uğraşmam terziyle.çok sevdiğim bir elbisemin terzilik işi var onu götürmüyorum yeni aldığımi hiç götürmem
netten alışverişin amacı çeşidin bol olması artı mağazaya göre uygun fiyat olması.terziler dünya para artık.bir kol boyu kestirme 30 tl burada en az.e gömleği aldıysa 70 80 e o parayı vermek istemez ki müşteri.ha 300 400 lük gömlek olur kumaşı vs çok beğenmiştir.o zaman terzisine verir yaptırır alıcı.onun dışında terziye ikna etmek mümkün değildir.Yalnız aşırı sabit fikirlisiniz
Onlarca kadın terziye gitmem diyor hala terziye nasıl İKNA ederim diyorsunuz. Kimseyi ikna edemezsiniz. Çünkü biz zaren internetten mağazayla uğraşmamak için alıyoruz. Bir de terziyle uğraşacaksam neden internetten alayım.
Ben mağaza mağaza gezmemek için internetten alıyorum. Girip insanlarla kapalı ortamda muhattap olmayayım diye. Terziyle uğraşacaksam niye internetten alayım. Almamnetten alışverişin amacı çeşidin bol olması artı mağazaya göre uygun fiyat olması.terziler dünya para artık.bir kol boyu kestirme 30 tl burada en az.e gömleği aldıysa 70 80 e o parayı vermek istemez ki müşteri.ha 300 400 lük gömlek olur kumaşı vs çok beğenmiştir.o zaman terzisine verir yaptırır alıcı.onun dışında terziye ikna etmek mümkün değildir.
Yani bence de en azından almış olacaktım değil mi S bedenini şimdi tekrar uğraşamam diyorum.Mesela böyle bir durumda iki bedenden de sipariş edilmesi satıcı açısından daha iyi olmuş olmaz mıydı? Ben tek ürünün iadesi ile birden fazla sipariş edilip birden fazla iade olması halinde neden satıcı daha çok zarar ediyor anlayamadım gerçekten. Pazar yeri iade edilenden komisyon almıyordur. Kargo da parça adedince değil sabit oluyordur?
aynen öyle.pazardan bir elbise almıştım.yanlardan 2 şer santim alınması lazım.valla üşengeçlikten götürmedim terziye giymiyorum.her yeni aldıımızı terziye götüremeyiz ki.ha boy kısadır benim gibi mecbur eşofman altlarını pantolonları kestiriyoruz o ayrı.onda da ürün ucuzsa netten alıyorum.aynı fiyatsa mağazadan alıp paçayı da onlara yaptırıyorum gibi gibi.+1555525
Sanki bu mesajı ben yazmışım kesinlikle uğraşmam terziyle.çok sevdiğim bir elbisemin terzilik işi var onu götürmüyorum yeni aldığımi hiç götürmem
Düşünüyorum sadece pantolon paçası kisalttiran kişilere hitap eder bu terzi olayı onun dışında çoğu kişi tercih etmezHala ikna diyor.
Kargıya 3 dk uğrayıp iade etmekle, terziye girip istediğin tadilatı anlatmak ölçü aldırmak on dk. En iyi ihtimalle ertesi gün yine gidip bir daha bakacaksın: istediğin gibi olmazsa bir kere daha gideceksin. En iyi ihtimalle iki gün on dk bir insanla gereksiz muhattap olacağım. Uğraşmam yani. Dünyanın en güzel elbisesi olsa uğraşmam. Modeller az çok her sezon benziyor. Bir markada olmaz öbüründe olur. 50 TL fazla verir alırım ama terzi terzi gezmem.
Üyeliği açan kişi olarak direkt siz cevap verdiğiniz müddetçe ekibinizin buradaki yorumları okumasında hiçbir sakınca yok.Merhaba teşekkürler. Canlı mankenden vazgeçme nedenimiz yine iade sayısı kontrolü sonucunda olmuştu. Bu konuda tam da emin değiliz zaten, yine belki karar değiştiririz. Pazaryerine gerek olmadan iade reddi yapabiliriz aslında. Ama ilk mesajdan beri yazdığım üzere müşteri yorumları, iade redde sonucu oluşacak şikayetler vs. gibi konularla muhatap olmamak için sorgusuz sualsiz kabul ediyoruz. Bunun içinde uyumsuzluk nedeniyle gerçekten iade olanlar da var, ürün kullanıp işini bitirip gönderenler de var. Bu müşteri memnuniyeti politikası, gelen iade sorgusuz kabul ediliyor.
Yazdığım mesaj hangisiydi göremedim ama ekibimizin yoğun olduğunu zaten mesaj da yazamayacağını yazdım diye hatırlıyorum. Tekrar bakarım, ayrıca buna dikkat ederim. Mesajları kendim geldiğimde yazıyorum zaten ama ekstra dikkat ederim. Ekibimiz, yani ekip dediğim haftalardır bu sorundan kurtulmaya çalışan iş arkadaşlarım tek tek ne fikir buluruz diye okuyoruz mesajları.
e o da çok zor.pantolon bana geldi eve diyeyim.ölçüsünü kendim alacağım tekrar kargolayacağım satıcıya o da yaptırıp geri bana mı kargolayacak?ben anlamadım valla bu terzi hizmeti konusunu.mantıklı gelmedi.Düşünüyorum sadece pantolon paçası kisalttiran kişilere hitap eder bu terzi olayı onun dışında çoğu kişi tercih etmez
Terzi eve gelip alıp, işi bitince eve teslim edecekse ancak o zaman olure o da çok zor.pantolon bana geldi eve diyeyim.ölçüsünü kendim alacağım tekrar kargolayacağım satıcıya o da yaptırıp geri bana mı kargolayacak?ben anlamadım valla bu terzi hizmeti konusunu.mantıklı gelmedi.
Yok hayır konu sahibi diyorki olduğu yerde terziye götürsün firma olarak biz karsilayalim. Hee bu durumda her semtte terzi fiyatları farklı her semtte anlaşmalı terzisi mi olacak onu anlayamadım bendee o da çok zor.pantolon bana geldi eve diyeyim.ölçüsünü kendim alacağım tekrar kargolayacağım satıcıya o da yaptırıp geri bana mı kargolayacak?ben anlamadım valla bu terzi hizmeti konusunu.mantıklı gelmedi.
ha şimdi anladım.e o da saçma.ürünün tadilata ihtiyacı yokken bile var der.peki o parayı müşteriye nasıl ödeyecek?ya da pahalı terziye götürsem ne olacak?mantıklı gelmedi bu da bana.Yok hayır konu sahibi diyorki olduğu yerde terziye götürsün firma olarak biz karsilayalim. Hee bu durumda her semtte terzi fiyatları farklı her semtte anlaşmalı terzisi mi olacak onu anlayamadım bende
aynen öyle.pazardan bir elbise almıştım.yanlardan 2 şer santim alınması lazım.valla üşengeçlikten götürmedim terziye giymiyorum.er yeni aldıımızı terziye götüremeyiz ki.ha boy kısadır benim gibi mecbur eşofman altlarını pantolonları kestiriyoruz o ayrı.onda da ürün ucuzsa netten alıyorum.aynı fiyatsa mağazadan alıp paçayı da onlara yaptırıyorum gibi gibi.
Ben mağaza mağaza gezmemek için internetten alıyorum. Girip insanlarla kapalı ortamda muhattap olmayayım diye. Terziyle uğraşacaksam niye internetten alayım. Almam
Bir liste yaptık. Mesela; paça boy, daraltma, pens, kol boyu, etek boyu vs. hepsine bir fiyat belirledik, bu fiyata kadar olan terzi ücretlerini karşılalyacağız. Olabildiğince yüksek tuttuk, mağaza anlaşmalı terzilerden aradıklarımız oldu, onlardan fiyat aldık. Bunu hediye çeki olarak müşteriye vereceğiz. bugün başladık.ha şimdi anladım.e o da saçma.ürünün tadilata ihtiyacı yokken bile var der.peki o parayı müşteriye nasıl ödeyecek?ya da pahalı terziye götürsem ne olacak?mantıklı gelmedi bu da bana.
bir deneyin o zaman.umarım başarılı olursunuz.ben tercih etmezdim ama belki edenler olur.Biz bu konuşmayı çok önemsiyoruz. Dediğim gibi terzi hizmetine bugün başlıycaz biz. Yani ürünü beğenmiş, her şeyi olmuş, ufak bir tadilat ihtiyacı varsa ve müşteri bunu tadilat yaptırmak isterse terzi fişini ve ürününün öncesi-sonrası fotoğrafını atarsa ödemesini hediye çeki olarak atacağız. Yani çok kısıtlı bir konu için bu hizmet, Ürünü satın almış, ürün bedeni her şeyi olmuş, rengi deseni her şeyini beğenmiş, ama küçük bir terzi işlemiyle düzeltilecek sorun var... Sadece bu sorunu terzi hediyesi ile çözmeye çalışacağız. Çoğu terzi kargo şubesinden daha yakın, tercih edilme ihtimali yüksek.
ama o zaman da mağazadan tekrar ürün alma zorunluluğu doğuyor hediye çeki olduğundan.gene de deneyin bakalım sonuç ne olacak?Bir liste yaptık. Mesela; paça boy, daraltma, pens, kol boyu, etek boyu vs. hepsine bir fiyat belirledik, bu fiyata kadar olan terzi ücretlerini karşılalyacağız. Olabildiğince yüksek tuttuk, mağaza anlaşmalı terzilerden aradıklarımız oldu, onlardan fiyat aldık. Bunu hediye çeki olarak müşteriye vereceğiz. bugün başladık.
Cemre hanım,Bundan kaçınma nedeniniz uğraşmak istememek mi yoksa ürünün tadilat görmesinden kaçınmak mı? Eğer uğraş tarafında iseniz, mesela terzi kargodan daha yakınınızda olursa bekli sizi terziye ikna ederiz.
Hem de hediye çekiBiz bu konuşmayı çok önemsiyoruz. Dediğim gibi terzi hizmetine bugün başlıycaz biz. Yani ürünü beğenmiş, her şeyi olmuş, ufak bir tadilat ihtiyacı varsa ve müşteri bunu tadilat yaptırmak isterse terzi fişini ve ürününün öncesi-sonrası fotoğrafını atarsa ödemesini hediye çeki olarak atacağız. Yani çok kısıtlı bir konu için bu hizmet, Ürünü satın almış, ürün bedeni her şeyi olmuş, rengi deseni her şeyini beğenmiş, ama küçük bir terzi işlemiyle düzeltilecek sorun var... Sadece bu sorunu terzi hediyesi ile çözmeye çalışacağız. Çoğu terzi kargo şubesinden daha yakın, tercih edilme ihtimali yüksek.