- 20 Temmuz 2014
- 5.207
- 14.692
- 498
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Suan erkege belli eden yok o yuzden yolarim yikarimci bir kadin olarak belli ederse yani ayartmaya calisirsa bu durum soz konusu olur.Aldatmak falan nerden geldiniz buralara anlayamadim ama konu sahibine yorum yapin lutfen baska uyelerin yorumlarini elestirmeyin.
Ben de aynen böyle hissettim. Bütün bu edebiyat parçalamalar mantıklı olduğu için sanki. Uzak duruyor ya sevdiğinden. Zahmet oluyor.Yok iyi birşey yapıyorsun seveye devam et dersek vicdanın mi rahatlayacak..
Kötü birşey yapıyorsun sevme dersek vazmigececeksin sevmekten..ne amaçla sordun ki bunu??
Ayartmaya vardirilinca karsi tarafa suc atarlar kocalari masumdur tarzi kelimeler hos degil genel yorum yapicaksaniz baska uyeler sunu demis soyle olsa boyle olurdu demeyin o laf atmaya giriyor.zeholll arkadaşımıza yaptığım açıklama size de cevap olabilir . Ben her şekilde ele aldım. Hem duyguyu sizin tabirinizle" ayartmaya "" vardıranlsrın haksızlığını vurguladım bu ayartmaya Karşılık verildiğinde bunun da yanlışlığını .
Bana gelecek olsam konuyla ilgili : beğeni sınırında kaldığını biliyorsam çok önemsemezdim . Konuya da yorumumu yaptım. Iyi geceler
Ayartmaya vardirilinca karsi tarafa suc atarlar kocalari masumdur tarzi kelimeler hos degil genel yorum yapicaksaniz baska uyeler sunu demis soyle olsa boyle olurdu demeyin o laf atmaya giriyor.
Ayartma durumu bu konuda yok olursa baska konuda birlikte suc kocada deriz
Mubalag sanatimizdir o :)Ben hala yaşı merak ediyorum..
Bir de bir insanın hiç tanımadığı bir insanı nasıl canını verecek kadar sevebileceğini...
Yasimi soyleyeyim yasim 27 ve bu arada soz konusu sahsi tanimiyor degilim cok iyi taniyorum sadece samimi degiliz ikisi ayni sey degil diye dusunuyorumBen hala yaşı merak ediyorum..
Bir de bir insanın hiç tanımadığı bir insanı nasıl canını verecek kadar sevebileceğini...
Şüphecisin Sep :) Neden şahsen gel dese ben de David Gandy için canımı veririmBen hala yaşı merak ediyorum..
O kisi degildir ve o kisiyle buraya actigim konudan sonra diyalomu kestimArkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi
Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış
Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim
Bu önceki konun aynı kişi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?