- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Zaten uzun zamandir kendisini gormuyorum belki tekrardan gorurmuyum gormezmiyim bilmiyorum ama gorsemde aynisi gibi kalmaya devam ederdimDua et uzak dur yanan sen olursun olan sana olur. İmtihan dünyası imtihanını kaybetme. Bir Zaman sonra unutursun yeterki uzak dur.
Arkadasim boyle degince vicdan azabi duydum ama elimde olmadan sevdim bilincli olarak yapmis oldugum birsey degildi ki acaba boyle bile olsa yaptigim kotu birsey miYok iyi birşey yapıyorsun seveye devam et dersek vicdanın mi rahatlayacak..
Kötü birşey yapıyorsun sevme dersek vazmigececeksin sevmekten..ne amaçla sordun ki bunu??
Yaşın küçük muhtemelen. Bir insan bir başka insanı tanımadan, huyunu, suyunu, alışkanlıklarını bilmeden hele hele karşılık görmeden sevemez. Seninki biraz arabesk olmuş. Belli ki boşluktasın, hayatına biri girerse normale dönersin.
Evli bir kadın olarak bir genç kız eşimden hoşlansa ve hoşlandığını da aynen bu şekilde uğruna ölürüm, böbreğimi veririm falan diye dile getirse güler geçerim. Ne yapayım başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?