Ya Kızın Biri Eşinizden Hoşlaniyor Olsaydı

İstedikten sonra duygular kontrol edilebilir.hala cok gec degil..kendine ve ailene yakısır sekilde davran.
Ben evliyim boyle birseyin hayalini kurmak bile kabus gibi.
Sizde birgun yuva kurdugunuzda anlarsınız ne demek istediğimi..
Allah dogru yolu gostersin

Pek umursamazdım sanırım. Neticede platonik şeyler. Başımıza gelmedi de değil. Bir stajyer kızımız açılmadı elbet ama epey abartılı, hararetli tavırlara girdi. Biz de gülüp geçtik. Eşim çok yakışıklı ve nezaket sahibi bir adam :cool: daha da olacaktır.

İstedikten sonra duygular kontrol edilebilir.hala cok gec degil..kendine ve ailene yakısır sekilde davran.
Ben evliyim boyle birseyin hayalini kurmak bile kabus gibi.
Sizde birgun yuva kurdugunuzda anlarsınız ne demek istediğimi..
Allah dogru yolu gostersin
Ben zaten soz konusu sahsi aylardir gormuyorum ki gordugum zamanlarda hic bi sekilde haddi asacak bir samimiyetim yada yakinligim olmadi duygularimi belli etmemek namina elimden ne geliyorsa yaptim
Yeri geldi ayni ortamda olmamiz gerektiginde baska bir is uydurup başka bir yere gittim

Uzak durma cabamim tek nedenide evliligine ve esine olan saygimdi

Anlamdğım şu
Kendinizden korkup güya geri çekildiniz
Neyinize bukadr güveniyordunuz ki
Karsı tarafın karısını bırakıp size hemen koşacak kadar
Mantık hatası var soruda da siz de de
Yani siz ilerletmek isterseniz bu is yürür bukadar eminmisiniz
Onu anladım ben

Evli değilim, ama şunu düşündüm; evli-bekar ( kadın ya da erkek ) elbette olmaması gereken bir durum. mantıken böyledir, duygulara insan ket vuramaz içsel olarak engelleyemez ama uygulamada eyleme dönmesi kötü.. bence burda sevilen evli kişinin tutumu önemli.. yolarım, yıkarım vs diyenler var tamam da, farzedelim erkek bu duyguya karşılık verdi şu durumda en az seven kişi kadar hatta daha fazla suçlu olmaz mı? sonuçta evli dinen de toplumsal olarak da ona bekardan daha az sınırda çizilen özgürlükler var.

Ama şurda aldatılan birçok kadın diğer kadını şeytan görüp, kocasını yüceltmeye de devam eder ya da elde tutma taktikleri geliştirir. bu da bir paradoks..

Kısacası; doğru yanlış, günah sevap hepsinin terazisi vicdan ve empati.
Burdki "yolarim"cilardan biri de benim. Muhatabimiz ve konu icerigi sebebiyle bunu soyledik. Suan karsimizda evli bir erkege asik ve karisinin gozunden olayi kendi icin yorumlamasini isteyen biri var. Muhatabimiz konu sahibi.

Elbette bahsettiginiz senaryoda tavir degisir. Bahsedilen erkek taviz verdigi an bu takinilan tavir ikisi icin de olur. Elimizdeki konuya gore yorum yapabiliyoruz. Acikcasi bende bundan daha baska soyleyecek bisey bulamadim.

Hayirli geceler

Anlamdğım şu
Kendinizden korkup güya geri çekildiniz
Neyinize bukadr güveniyordunuz ki
Karsı tarafın karısını bırakıp size hemen koşacak kadar
Mantık hatası var soruda da siz de de
Yani siz ilerletmek isterseniz bu is yürür bukadar eminmisiniz
Onu anladım ben
Ben kendi duygularimdan kactim o insana daha fazla baglanma korkusundan

Yoksa o kisinin ben kendisine yaklassam esini birakip bana yaklasak karakterde bi insan olmadiginida biliyorum esini sevdiginide

Bunun bir takıntı ya da abartılan bir his olduğunu telkin edin kendinize.

Çünkü daha cok seveceginiz kisi çıkacak karsınıza ve sonra bu zamanları hatırlayıp pisman olacaksınız.

Tam anlamıyla birini tanımadan aşık olmak sağlıklı değil, ben yakınen gördüğüm bikac erkek var dışarıya karşı dünya iyisi tatlı dilli yol yordam edep bilen insanlar ama gel görki eşlerinin dayaksız küfürsüz günleri geçmiyor. Ve ne yazıkki bu şekilde biri canından oldu digerleri de bosanmaya çalışıyor.

Demem o ki, o aşık oldugunuz adam belki de oldukca pislik biri ya da normal alalede biri. Siz hayallerinizde büyüttüğünüz kisiye karsi bu duyguları hissediyorsunuz. Çünkü yazdiklarinizdan tam tanımadıgınızı anladım.

Bu boşluktan kendinizi kurtarın ve kesinlikle cok daha dogru insanlara cok daha iyi hisler hissedeceginizin bilincinde olun.

Sorunuza gelirsem de; ben asla istemezdim esime karşı böyle birsey. Hele ki öğrenirsem hayatımın tadı tuzu kaçar. Size karşı da büyük bi nefret duyardim.

Burdki "yolarim"cilardan biri de benim. Muhatabimiz ve konu icerigi sebebiyle bunu soyledik. Suan karsimizda evli bir erkege asik ve karisinin gozunden olayi kendi icin yorumlamasini isteyen biri var. Muhatabimiz konu sahibi.

Elbette bahsettiginiz senaryoda tavir degisir. Bahsedilen erkek taviz verdigi an bu takinilan tavir ikisi icin de olur. Elimizdeki konuya gore yorum yapabiliyoruz. Acikcasi bende bundan daha baska soyleyecek bisey bulamadim.

Hayirli geceler

Kafanizda soru isareti kalsin istemem ne soz konusu sahista nede bende belli bir resmiyetin cizgisine cikma olayi en ufak bir adim olmadi

Sadece benim icimde yasayip bitirmeye calistigim duygular var yani ortada 2. Bir sahis yok

Sizede hayirli geceler

İkinci kadın olmayı kendine yedirecek kadar gurursuz olan birine herhangi bir şey yapma ihtiyacı hissetmezdim. Çünkü öyle bir insan yapacağım hiçbir şeyden rencide olmaz

Hayirli geceler

Konuyu başka yere çektiğimi ima ettiğinizi anladım . Ben de genel olarak hem konu hem de farklı yönleriyle fikirlerimi aktardım . Amacım konu sahibini haklı çıkarmak değil ilk vurguladığım da zaten eyleme dönüşünce hak tanınamayacağı yönündeydi 2. Ise kadın ya da erkek Aldatılan olunca tüm Sorumluluğu hemcinse yüklemenin yanlışlığıydı. En sonunda da tüm her şeyin vicdan ve empatide Bittiği

Böyle bir durumda Olmayı ne hisseden ne hissedilen Olmayı hiç istemem olduğunda da kendime de iradem sonsuz olur eminim.size de hayırlı geceler :)

Evli değilim, ama şunu düşündüm; evli-bekar ( kadın ya da erkek ) elbette olmaması gereken bir durum. mantıken böyledir, duygulara insan ket vuramaz içsel olarak engelleyemez ama uygulamada eyleme dönmesi kötü.. bence burda sevilen evli kişinin tutumu önemli.. yolarım, yıkarım vs diyenler var tamam da, farzedelim erkek bu duyguya karşılık verdi şu durumda en az seven kişi kadar hatta daha fazla suçlu olmaz mı? sonuçta evli dinen de toplumsal olarak da ona bekardan daha az sınırda çizilen özgürlükler var.

Ama şurda aldatılan birçok kadın diğer kadını şeytan görüp, kocasını yüceltmeye de devam eder ya da elde tutma taktikleri geliştirir. bu da bir paradoks..

Kısacası; doğru yanlış, günah sevap hepsinin terazisi vicdan ve empati.
Suan erkege belli eden yok o yuzden yolarim yikarimci bir kadin olarak belli ederse yani ayartmaya calisirsa bu durum soz konusu olur.Aldatmak falan nerden geldiniz buralara anlayamadim ama konu sahibine yorum yapin lutfen baska uyelerin yorumlarini elestirmeyin.

Bunun bir takıntı ya da abartılan bir his olduğunu telkin edin kendinize.

Çünkü daha cok seveceginiz kisi çıkacak karsınıza ve sonra bu zamanları hatırlayıp pisman olacaksınız.

Tam anlamıyla birini tanımadan aşık olmak sağlıklı değil, ben yakınen gördüğüm bikac erkek var dışarıya karşı dünya iyisi tatlı dilli yol yordam edep bilen insanlar ama gel görki eşlerinin dayaksız küfürsüz günleri geçmiyor. Ve ne yazıkki bu şekilde biri canından oldu digerleri de bosanmaya çalışıyor.

Demem o ki, o aşık oldugunuz adam belki de oldukca pislik biri ya da normal alalede biri. Siz hayallerinizde büyüttüğünüz kisiye karsi bu duyguları hissediyorsunuz. Çünkü yazdiklarinizdan tam tanımadıgınızı anladım.

Bu boşluktan kendinizi kurtarın ve kesinlikle cok daha dogru insanlara cok daha iyi hisler hissedeceginizin bilincinde olun.

Sorunuza gelirsem de; ben asla istemezdim esime karşı böyle birsey. Hele ki öğrenirsem hayatımın tadı tuzu kaçar. Size karşı da büyük bi nefret duyardim.

Soz ettiginiz gibi disaridakilere cok iyi ama ailesine cok kotu sahsiyetler bende taniyorum ama onun oyle biri olmadiginida biliyorum

Ben soz konusu kisiyle samimi degildim ama karakter olarak taniyacak kadar bi sure tanidim (oyle biri ki tartisirken dahi bir tik saygisizliga gitmeyen karsi tarafı kıracak bir insan olmadigini gordum ve tanidim)

Ve sadece karakterine vuruldum
O insanin esini sevdiginide cok iyi biliyirum

Benim duygularim sadece icimde yasadigim ve bitirmeye calistigim hialerdir ne en ufak bir karsilik bekliyorum nede en ufak bir karsilik gorecek hisler degildir

Kime aşık olacağımızı seçemeyebiliriz ama kiminle birlikte olacağımızı seçebiliriz.
Adam evli. İstersen köpekler gibi aşık ol,istersen canını gözünü kırpmadan verebilecek ol, o evli. Bu işin sonu her türlü hüsran.
Şimdiye kadar doğru olanı yapmışsın, devam et.
Soruna gelince, eğer eşim gereken mesafeyi koymuşsa, elin kızı beni bağlamazdı.

Evet kotu bisey. Duygularin degisince ne kadar aptalmisim deyip kendinden utanicaksin buyuk ihtimalle

İkinci kadın olmayı kendine yedirecek kadar gurursuz olan birine herhangi bir şey yapma ihtiyacı hissetmezdim. Çünkü öyle bir insan yapacağım hiçbir şeyden rencide olmaz
Konunun yada yorumlarin tek bi satirinda o insanla girustugunu ciktigimi yada biyle bir bwklentimin oldugunu esinin yerine goz koydugumu yada ikinci kadin olarak hayatinin bir karesinde banada yer acsin tarzinda herhangi bir cumleye rastladini mi

İyi geceler hanimlar size göre dert mi bilmem ama bu dert ne zamandandır içimi kemiriyo biliyorum bu konuyu okuyan bircok kisi beni yaylim atesine tutacak ama yinede karsi taraf olarak evli hanimlarin yorumlarini merak ediyorum

Arkadaslar bi sure once bi arkadasimin (cok samimi degiliz )yakiniyla tanistim o gunlerde bi isten dolayi iki hafta kadar birbirimizi her gun ama kisa araliklarla goruyorduk (ve bu söz konusu kisi evli)ilkin normalde sadece selamımız sabahımız vardı ama sonradan böyle hal hatir sormaya oyle cok samimi olmadan sohpet etmeye falan basladik

İlkin ben hayranlıktir sadece bi sure sonra gecer diye dusundum ama git gide bu dusuncenin hayranliktan ibaret olmadigini kendisinden hoslandigimi farkettim

ÖNEMLİ NOT: Lutfen önyargılara kapılıp ona göre yorum yapmanizi istemem ne söz konusu kişinin nede benim kendisine herhangi bir samimiyetim olmadi sadece iki tanidik ne kadar yakın olabilirse o kadar

Ben zaten duygularimi fark ettikten sonra o insanla ayni ortamda bulunmaktan mümkün mertebe kaçindim belli etmemek adina elimden ne geliyorsa yaptim cabaladim

Ama icten ice hep sevdim ben oyle biriydim ki bulundugum yerin insaniyla kultur olarak hic uyusmazken (bundan dolayi bulundugum memleketten biriyle evlenmeyi dahi dusunmezken)ayni memleketten birine kalbimi kaptirdim onu her gordugumde sanki milyonlarca kus kalbimden kanatlaniyor gibi oluyordu onu gormedigim gun sanki zaman gecmiyor sanki o gun gunes dogmuyirdu ama inanin her zaman onun esiyle ailesiyle mutlu olmasi icin gece gunduz dua ettim hani insan gece uyanirken dua etmek ister ya benim o anlarimda kendimden once o ve ailesi geliyor aklima esine ona dua ediyorum Rabbim cennete kadar huzur mutluluk versin evliliklerine diye

Cok defa dusundum ben bu insanin neyine vuruldum niye vuruldum ne kasina ne gozune biliyorum ki sadece kisiligine cok defa icimden gecirdim acaba bu insanin basinda sac agzinda dis kalmasa yine severmiydim hic teredutsuz severdim Rabbim ömur boyu saglik versin ama Allah muhafaza elden ayaktan olsa eli ayagi olacak kadar sevdim
Abartisiz soyluyorum onun icin canim gerekse 1 dakika dusunmeden verirdim

Ben bu duygular gececek zannediyordum bosluktandir diyordum onu gormeyince yavas yavas gececek zannediyordum ama gecmiyor aylardir gormeme ragmen oldugu yerde duruyor

Simdi hanimlar size sormak istesigim sey birisi esinizi boyle gerekirse ugrunda canini verecek kadar sevmis ama sırf evli oldugu için belli etmemek icin elinden her ne geldiyse yapmis yeri gelmis onunla ayni ortamda bulunmamak onu bir daha görmemek icin cabalamis

Sizce bu insan kötu birimidir yaptigi sey kotu birseymidir bu konuyu birgun bi arkadasimla konusunca ne yap ne et unut cunku yaptigin hic dogru hirsey degil onun esinin yerine kendini koysana dedi hangi kadin ister ki birisi esini kendisinden daha cok sevsin (bu sozude bir gun bi konu acilmisti hastalikla vs ilgili gerekirse bobregimi dahi veririm demistim oda ben esim icin dahi vermem demisti )bundan dolayi öyle demisti. Bende onu taniyincaya kadar boyle birseyi aklimdan gecirmezdim ama onu tanidiktan sonra resmen ezberim bozuldu

Hanimlar iyi yada kotu fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevirim cunku ben konuya objektif bakamiyorum

Zaman ayiran herkese tesekkurler Allah razi olsun
Benim aklım almıyor bu evli kadından yada evli Ada'mdan hoşlanmak aşık olmak hayatınızı neden kendinize ve geleceğiniz için zehir etme çabasındasınız yok dua ediyorum bunlar vicdanınızı rahatlatmak için zihninizin size ve kendinize oynadığınız oyun siz şimdi dört gözle bekliyorsunuz gelse dese aşık oldum sana sizi iple bağlasak yinede tutamayız

Aklı kıt bi kız vardı eşime ilk evlendigimizde aşıkmış ben bi duydum birde xxx için börek yaptım sen yeme demeler falan tabağı kafasında parçalayacaktım. Ben platonik falan bilmem arkadaşım kıskanç bir insanım benim gözümle eşime bakanın gözünü oyarım. Haa şimdi o kız ne mi oldu? Evli bir adamın metresi olmuş adam buna ev açmış falan. Aman benim eşimden uzak tuttum ya. Bazen kadınların kaplan gibi olması şart şeytan bu allah korusun şaşar beşer

Soz ettiginiz gibi disaridakilere cok iyi ama ailesine cok kotu sahsiyetler bende taniyorum ama onun oyle biri olmadiginida biliyorum

Ben soz konusu kisiyle samimi degildim ama karakter olarak taniyacak kadar bi sure tanidim (oyle biri ki tartisirken dahi bir tik saygisizliga gitmeyen karsi tarafı kıracak bir insan olmadigini gordum ve tanidim)

Ve sadece karakterine vuruldum
O insanin esini sevdiginide cok iyi biliyirum

Benim duygularim sadece icimde yasadigim ve bitirmeye calistigim hialerdir ne en ufak bir karsilik bekliyorum nede en ufak bir karsilik gorecek hisler degildir

Iste güvenmeyin. Esini öldüren o ş...zi de ben yıllardır tanıyordum, bayramlarda ziyaretlere gider gelirdik.. dediginiz gibi ne bir ses yükseltme ne bir ters bakış hic bir sey yoktu. ne efendi adam diyodu hatta etrafndakiler. ama kadıncagz utancndan diyememis kimseye, bi ailesi biliyormus bi turlu de kurtulamamş.. en son ölüm haberi geldi. Bu dediginiz şahıs böyle olacak diye bir sey yok tabiki, ama asla yeterli görmeyin. Kendinizi kandırmayın yanj bir aşk masalına..

Normal platonik olmayan ve acı cekmeyeceginiz iliskileri hak ediyorsunuz. Mümkünse aynı ortamda bulunmamaya dikkat edin.

Uff sende amma abarta abarta anlatmissin yok bi dk dusunmez canini verirmis, bobregini verirmiş. Ne yasadin paylastin sanki o kadar. Fazla ilgisiz kalip isigi gorunce vuruldun heralde iki sohbet edince. Ayrica nereden biliyorsun onu esinden cok sevdigini? Yaptigin yanlis bisey dusunmen dahi yanlis. Uzaktan seviyorum triplerine girme hiç.Boyle birseyi ogrensem o kızı rezil eder yerin dibine sokar cikaririm. Ailesinden,cevresine kadar herkes duyar. O zaman gorursun seviyor musun, ölüyor musun.

Back