Ya Kızın Biri Eşinizden Hoşlaniyor Olsaydı

Konu sahibesi, bu konudaki mesajlar size hakarete kadar gidecek belli ki, bence konunuzu kapattırın. Hiç hoş olmayan bir durum bu, başka şeylere odaklanın umarım kısa sürede bu durumu atlatırsınız.

Konu sahibesi, bu konudaki mesajlar size hakarete kadar gidecek belli ki, bence konunuzu kapattırın. Hiç hoş olmayan bir durum bu, başka şeylere odaklanın umarım kısa sürede bu durumu atlatırsınız.
Tafsiyeniz icin tesekkur ederim sanirim haklisiniz bencede konuyu kapattirmak en dogrusu bu arada

Iyi dilwkleriniz icinde Allah razi olsun insallah tez zamanda unuturum :)

Yasimi soyleyeyim yasim 27 ve bu arada soz konusu sahsi tanimiyor degilim cok iyi taniyorum sadece samimi degiliz ikisi ayni sey degil diye dusunuyorum

Bu arada bazi nedenlerden dolayi onurumun kırıldigi okudugum bolumun kucumsenmesi vs baska durumlarla karsilastigimda hep destek oldu
Benimde bulundugum yerin calisanlarindan hic bir farkimin olmadigini soyleyerek bazi konularda beni savunuo yanimda oldu

Sizin icin bilmiyorum ama benim icin o insana hayran olmami gerektirecek seylerdi

Hayran olmak ayrı, bu kadar sevdiğini söylemek ayrı.
Tanımadığın derken huyunu suyunu bilmediğin diyorum. Şimdi sen bunu da biliyorum dersin ama inan bilmiyorsun. Bir insanın huyu suyu aynı evde kalmadan, birlikte uzuuun bir seyahate çıkmadan, uzun uzun zamanlar geçirip analiz etmeden bilinmez. Bunlar bilinmeden de bir insan sevilmez. Sen hayranlık duymuşsun evet normal diyebiliriz. Ama aşık oldum, öyle seviyorum böyle ölüyorum dersen orda dur bakalım denir. 27 yaşında koskoca bir kadınsın, bunlar ergen davranışları ve hiç normal değil.

Bak benim eşim maşallah diyelim dört dörtlük bir adamdır dışardan bakılınca. Kibar, saygılı, eğitimli, kariyerli, beni el üstünde tutan, ev işlerine yardımcı olan, günde dört beş kez arayan bir adam. Senede 30-40 stajyer geçer elinden. Eminim onlardan bazıları eşime hayranlık duymuştur ama 15-23 yaş arası gençler bunlar. Ama gelip o adamı bir de evde görsünler. Manyak bir şekilde titiz ve düzen hastası. Korkunç derecede sakar, her akşam bir vukuatı var. Aklına bişey koydumu hayatta vazgeçiremezsin. Doktora giderken daha yolda baygınlık geçirmeye başlar. Son derece dediğim dedik en iyisini ben bilirim diyen bir adam. Ben bunları bilerek evlendim bu adamla. Bildiğim halde sevdim ya da böyle olduğu için sevdim. Ama ilk tanıdığımda işi gücü yerinde, zevkleri olan eğlenceli bir adamdı sadece. Anlatabildim mi?

Şimdi senin bu çok sevdiğin adamı ele alalım. Düşünsene adam eve bi giriyor ayakkabılar çıktığı anda buram buram bir koku yayılıyor. Tuvaletten çıkarken sifonu çekmiyor elini yıkamıyor, eserlerini sergiliyor senin için. Gece uyurken horluyor ya da aşırı derecede terliyor falan. İğrenç değil mi, soğuma sebebi. Bu adamın böyle özellikleri olup olmadığını biliyor musun mesela. Bilmiyorsun. Demek ki tanımıyorsun. Bak sadece fiziksel özelliklerden bahsettim burda. Gerisini sen düşün.

Destan yazdım yine ;)

Şüphecisin Sep :) Neden şahsen gel dese ben de David Gandy için canımı veririm :KK45: de olayın erkek kahramanının Gandy ile alakası yoktur sanırım
Bazı insanlar böyle işte içi acık kıpırdadı mı aşktan öldüm sanıyor

Gandy istese canımı vermem kendimi veririm. Öldükten sonra ne yapayım gandy'yi dimi ama. :KK53:

Back