Ya Kızın Biri Eşinizden Hoşlaniyor Olsaydı

Suan erkege belli eden yok o yuzden yolarim yikarimci bir kadin olarak belli ederse yani ayartmaya calisirsa bu durum soz konusu olur.Aldatmak falan nerden geldiniz buralara anlayamadim ama konu sahibine yorum yapin lutfen baska uyelerin yorumlarini elestirmeyin.

zeholll zeholll arkadaşımıza yaptığım açıklama size de cevap olabilir . Ben her şekilde ele aldım. Hem duyguyu sizin tabirinizle" ayartmaya "" vardıranlsrın haksızlığını vurguladım bu ayartmaya Karşılık verildiğinde bunun da yanlışlığını .

Bana gelecek olsam konuyla ilgili : beğeni sınırında kaldığını biliyorsam çok önemsemezdim . Konuya da yorumumu yaptım. Iyi geceler ;)

Uzak durmak için niye çabalaman gerekiyor? Ben istemediğim insanlarla görüşmem. Aynı ofiste oturmadığınız sürece siz de görmek zorunda değilsiniz? Siz buraya konu açmışsınız oluru var mı diye. Ahlaksızlık yapmak istiyorsanız var. Ben şimdiye kadar hiç evli birine aşık olmadım. Bence iş beyin de bitiyor. Sen böyle şiirsel yazılar yazarak kendini gaza getiriyorsun. Böyle uzun uzun yazacağına " elin Ada'mı diyeceksin" bitti. Seni ne ilgilendirir kaşı gözü. Biri de mesela babana aşık olsun o zaman. İnsanın ne alaka diyesi geliyor değil mi? Kendine bir iyilik yap uzak du.

Yok iyi birşey yapıyorsun seveye devam et dersek vicdanın mi rahatlayacak..
Kötü birşey yapıyorsun sevme dersek vazmigececeksin sevmekten..ne amaçla sordun ki bunu??
Ben de aynen böyle hissettim. Bütün bu edebiyat parçalamalar mantıklı olduğu için sanki. Uzak duruyor ya sevdiğinden. Zahmet oluyor.

zeholll zeholll arkadaşımıza yaptığım açıklama size de cevap olabilir . Ben her şekilde ele aldım. Hem duyguyu sizin tabirinizle" ayartmaya "" vardıranlsrın haksızlığını vurguladım bu ayartmaya Karşılık verildiğinde bunun da yanlışlığını .

Bana gelecek olsam konuyla ilgili : beğeni sınırında kaldığını biliyorsam çok önemsemezdim . Konuya da yorumumu yaptım. Iyi geceler :KK66:
Ayartmaya vardirilinca karsi tarafa suc atarlar kocalari masumdur tarzi kelimeler hos degil genel yorum yapicaksaniz baska uyeler sunu demis soyle olsa boyle olurdu demeyin o laf atmaya giriyor.
Ayartma durumu bu konuda yok olursa baska konuda birlikte suc kocada deriz ;)

Uzun süren karşılıksız aşkın normal bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tamam seversin ama normal süreyi aşmamalı. İnsan bazen nefsine ters gelene de razı olabilmeli. Madem olmuş ve madem çizgini bozmamışsın sakın yanlış bir adım atma. İlgi, sevgi eksikliğin var demek ki. Karşına çıkan insanlara şans ver. Yaşadığım yöre şu bu deme. Tanımadan karar veriyorsun. Tanımadığın birilerine ön yargılısın ama yine tanımadığın birine canımı verebilirim diyorsun. Yanlış anlama sakın ama destek almalısın. Bilinçaltın karışık olabilir.

geçer canım geçer. Adam her akşam gidip eşine sarılıyor, onu öpüp kokluyor bunları duşun onun bir yuvası var ve onlar için dua ettiğine göre de ne kadar yanlış bir yolda olduğunu biliyorsun demektir mümkün mertebe görme konuşma bulunduğu ortamda olma. İlerde bir gün adama açılmak gibi bir gaflette bulunursan da sakın buraya konu açma o zaman bu kadar kibar olmam bilesin:)

Enpati yeteneğin iyi değil .. kendini o madının yerine koyamıyorsun. Ayrıca bu tür konu açanlar her nedense ona ve ailesine dua ediyorum derken keşke benim olsa demeyi de ihmal etmiyor.. yanlıs yoldasın .. mesele senin iyi veya kötü olman değil ki mesele; DAVRANIŞININ KÖTÜ OLMASI...
Benim kocama yan gözle bakan olsa gözlerini oyasım geliyor ki seven olsa vay haline...

Ayartmaya vardirilinca karsi tarafa suc atarlar kocalari masumdur tarzi kelimeler hos degil genel yorum yapicaksaniz baska uyeler sunu demis soyle olsa boyle olurdu demeyin o laf atmaya giriyor.
Ayartma durumu bu konuda yok olursa baska konuda birlikte suc kocada deriz :KK66:

Peki önerilerini dikkate alacağım ;)

Ben hala yaşı merak ediyorum..

Bir de bir insanın hiç tanımadığı bir insanı nasıl canını verecek kadar sevebileceğini...

Bir de bir insanın hiç tanımadığı bir insanı nasıl canını verecek kadar sevebileceğini...
Yasimi soyleyeyim yasim 27 ve bu arada soz konusu sahsi tanimiyor degilim cok iyi taniyorum sadece samimi degiliz ikisi ayni sey degil diye dusunuyorum

Bu arada bazi nedenlerden dolayi onurumun kırıldigi okudugum bolumun kucumsenmesi rencide edildigim vs baska durumlarla karsilastigimda hep destek oldu
Benimde bulundugum yerin calisanlarindan hic bir farkimin olmadigini soyleyerek bazi konularda beni savunuo yanimda oldu

Sizin icin bilmiyorum ama benim icin o insana hayran olmami gerektirecek seylerdi

Son düzenleme:
"her zaman onun esiyle ailesiyle mutlu olmasi icin gece gunduz dua ettim hani insan gece uyanirken dua etmek ister ya benim o anlarimda kendimden once o ve ailesi geliyor aklima esine ona dua ediyorum Rabbim cennete kadar huzur mutluluk versin evliliklerine diye "

"Abartisiz soyluyorum onun icin canim gerekse 1 dakika dusunmeden verirdim"

Çelişki???

Sen adamın facesinden didik didik takip et
Karısının fotosunu koymadığını yorumlara cevap vermediğini gör, kendince sevin, bunun anlamının karısını istemediği sevmediği aralarının uzak olabileceği ihtimallerini düşün, bide gel burda fikir alışverişinde bulun istediğin şeyleri duymaya çalış
Sonrada gel eşiyle iyi olsun istiyorum
Sadece uzaktan seviyorum
Bi umut beklemiyorum de

Oldu canıımm :KK54: :KK14:

Valla sen o adamın hanımının yerinde olmak istermiydin..kocanı bekar birinin senin anlattığın hislerle sevmesi durumunda sen ne yapardın cevabı birde senden alalım..
Şahsım adına o adam benim eşim olsaydı ki ben o bekar bayanı bekarmış temiz hislermiş demezdim eşeği suya yollardım ve o eşşek sudan gelemezdi o derece fena yapardım...ben herkesle ekmeğimi suyumu lazım gelirse paramı bile paylaşırım ama sevdiğimi paylaşamam..

Arkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi

Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış

Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim

Bu önceki konun aynı kişi mi?

27 yaşındaki birisi nasıl böyle yanlış bir şeyi buraya yazabiliyor anlayamıyorum. Evet gönül bu bazen karşı koyamıyoruz ama benim kitabımda evli birisine bir şeyler beslemek yazmıyor...
Böyle şeyleri okudukça arkadaşlığa güvenim gerçekten azalıyor. Hatta ben ki zamanında eşime yüzde yüz güvenen birisiydim ama bu tarz konuları okudukça ona da güvenemiyorum belkide aldatılırım diyorum yanii.

Şüphecisin Sep :) Neden şahsen gel dese ben de David Gandy için canımı veririm :KK45: de olayın erkek kahramanının Gandy ile alakası yoktur sanırım
Bazı insanlar böyle işte içi acık kıpırdadı mı aşktan öldüm sanıyor

Arkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi

Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış

Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim

Bu önceki konun aynı kişi mi?
O kisi degildir ve o kisiyle buraya actigim konudan sonra diyalomu kestim

Back