- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi Sudbanazenin
İyi geceler hanimlar size göre dert mi bilmem ama bu dert ne zamandandır içimi kemiriyo biliyorum bu konuyu okuyan bircok kisi beni yaylim atesine tutacak ama yinede karsi taraf olarak evli hanimlarin yorumlarini merak ediyorum
Arkadaslar bi sure once bi arkadasimin (cok samimi degiliz )yakiniyla tanistim o gunlerde bi isten dolayi iki hafta kadar birbirimizi her gun ama kisa araliklarla goruyorduk (ve bu söz konusu kisi evli)ilkin normalde sadece selamımız sabahımız vardı ama sonradan böyle hal hatir sormaya oyle cok samimi olmadan sohpet etmeye falan basladik
İlkin ben hayranlıktir sadece bi sure sonra gecer diye dusundum ama git gide bu dusuncenin hayranliktan ibaret olmadigini kendisinden hoslandigimi farkettim
ÖNEMLİ NOT: Lutfen önyargılara kapılıp ona göre yorum yapmanizi istemem ne söz konusu kişinin nede benim kendisine herhangi bir samimiyetim olmadi sadece iki tanidik ne kadar yakın olabilirse o kadar
Ben zaten duygularimi fark ettikten sonra o insanla ayni ortamda bulunmaktan mümkün mertebe kaçindim belli etmemek adina elimden ne geliyorsa yaptim cabaladim
Ama icten ice hep sevdim ben oyle biriydim ki bulundugum yerin insaniyla kultur olarak hic uyusmazken (bundan dolayi bulundugum memleketten biriyle evlenmeyi dahi dusunmezken)ayni memleketten birine kalbimi kaptirdim onu her gordugumde sanki milyonlarca kus kalbimden kanatlaniyor gibi oluyordu onu gormedigim gun sanki zaman gecmiyor sanki o gun gunes dogmuyirdu ama inanin her zaman onun esiyle ailesiyle mutlu olmasi icin gece gunduz dua ettim hani insan gece uyanirken dua etmek ister ya benim o anlarimda kendimden once o ve ailesi geliyor aklima esine ona dua ediyorum Rabbim cennete kadar huzur mutluluk versin evliliklerine diye
Cok defa dusundum ben bu insanin neyine vuruldum niye vuruldum ne kasina ne gozune biliyorum ki sadece kisiligine cok defa icimden gecirdim acaba bu insanin basinda sac agzinda dis kalmasa yine severmiydim hic teredutsuz severdim Rabbim ömur boyu saglik versin ama Allah muhafaza elden ayaktan olsa eli ayagi olacak kadar sevdim
Abartisiz soyluyorum onun icin canim gerekse 1 dakika dusunmeden verirdim
Ben bu duygular gececek zannediyordum bosluktandir diyordum onu gormeyince yavas yavas gececek zannediyordum ama gecmiyor aylardir gormeme ragmen oldugu yerde duruyor
Simdi hanimlar size sormak istesigim sey birisi esinizi boyle gerekirse ugrunda canini verecek kadar sevmis ama sırf evli oldugu için belli etmemek icin elinden her ne geldiyse yapmis yeri gelmis onunla ayni ortamda bulunmamak onu bir daha görmemek icin cabalamis
Sizce bu insan kötu birimidir yaptigi sey kotu birseymidir bu konuyu birgun bi arkadasimla konusunca ne yap ne et unut cunku yaptigin hic dogru hirsey degil onun esinin yerine kendini koysana dedi hangi kadin ister ki birisi esini kendisinden daha cok sevsin (bu sozude bir gun bi konu acilmisti hastalikla vs ilgili gerekirse bobregimi dahi veririm demistim oda ben esim icin dahi vermem demisti )bundan dolayi öyle demisti. Bende onu taniyincaya kadar boyle birseyi aklimdan gecirmezdim ama onu tanidiktan sonra resmen ezberim bozuldu
Hanimlar iyi yada kotu fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevirim cunku ben konuya objektif bakamiyorum
Zaman ayiran herkese tesekkurler Allah razi olsun
Bi kız eşimden hoşlansa, net bi şekilde ülke değiştirmek zorunda kalır! Bu biiir!!! İkincisi de gönül kayar ama, bu gönülün kaymasına hem o adam hem de sen sebebiyet verdin. Düşünme, bulaşma, buluşma. Delirdim kendimi o kadının yerine koyunca!!! Ayrıca bir de anneni düşün, baban başka kadınla görüşüyor, o kadın babandan hoşlanıyor. Bakalım ana kız empatisi yapınca ne karar vereceksin.