Ya Kızın Biri Eşinizden Hoşlaniyor Olsaydı

İyi geceler hanimlar size göre dert mi bilmem ama bu dert ne zamandandır içimi kemiriyo biliyorum bu konuyu okuyan bircok kisi beni yaylim atesine tutacak ama yinede karsi taraf olarak evli hanimlarin yorumlarini merak ediyorum

Arkadaslar bi sure once bi arkadasimin (cok samimi degiliz )yakiniyla tanistim o gunlerde bi isten dolayi iki hafta kadar birbirimizi her gun ama kisa araliklarla goruyorduk (ve bu söz konusu kisi evli)ilkin normalde sadece selamımız sabahımız vardı ama sonradan böyle hal hatir sormaya oyle cok samimi olmadan sohpet etmeye falan basladik

İlkin ben hayranlıktir sadece bi sure sonra gecer diye dusundum ama git gide bu dusuncenin hayranliktan ibaret olmadigini kendisinden hoslandigimi farkettim

ÖNEMLİ NOT: Lutfen önyargılara kapılıp ona göre yorum yapmanizi istemem ne söz konusu kişinin nede benim kendisine herhangi bir samimiyetim olmadi sadece iki tanidik ne kadar yakın olabilirse o kadar

Ben zaten duygularimi fark ettikten sonra o insanla ayni ortamda bulunmaktan mümkün mertebe kaçindim belli etmemek adina elimden ne geliyorsa yaptim cabaladim

Ama icten ice hep sevdim ben oyle biriydim ki bulundugum yerin insaniyla kultur olarak hic uyusmazken (bundan dolayi bulundugum memleketten biriyle evlenmeyi dahi dusunmezken)ayni memleketten birine kalbimi kaptirdim onu her gordugumde sanki milyonlarca kus kalbimden kanatlaniyor gibi oluyordu onu gormedigim gun sanki zaman gecmiyor sanki o gun gunes dogmuyirdu ama inanin her zaman onun esiyle ailesiyle mutlu olmasi icin gece gunduz dua ettim hani insan gece uyanirken dua etmek ister ya benim o anlarimda kendimden once o ve ailesi geliyor aklima esine ona dua ediyorum Rabbim cennete kadar huzur mutluluk versin evliliklerine diye

Cok defa dusundum ben bu insanin neyine vuruldum niye vuruldum ne kasina ne gozune biliyorum ki sadece kisiligine cok defa icimden gecirdim acaba bu insanin basinda sac agzinda dis kalmasa yine severmiydim hic teredutsuz severdim Rabbim ömur boyu saglik versin ama Allah muhafaza elden ayaktan olsa eli ayagi olacak kadar sevdim
Abartisiz soyluyorum onun icin canim gerekse 1 dakika dusunmeden verirdim

Ben bu duygular gececek zannediyordum bosluktandir diyordum onu gormeyince yavas yavas gececek zannediyordum ama gecmiyor aylardir gormeme ragmen oldugu yerde duruyor

Simdi hanimlar size sormak istesigim sey birisi esinizi boyle gerekirse ugrunda canini verecek kadar sevmis ama sırf evli oldugu için belli etmemek icin elinden her ne geldiyse yapmis yeri gelmis onunla ayni ortamda bulunmamak onu bir daha görmemek icin cabalamis

Sizce bu insan kötu birimidir yaptigi sey kotu birseymidir bu konuyu birgun bi arkadasimla konusunca ne yap ne et unut cunku yaptigin hic dogru hirsey degil onun esinin yerine kendini koysana dedi hangi kadin ister ki birisi esini kendisinden daha cok sevsin (bu sozude bir gun bi konu acilmisti hastalikla vs ilgili gerekirse bobregimi dahi veririm demistim oda ben esim icin dahi vermem demisti )bundan dolayi öyle demisti. Bende onu taniyincaya kadar boyle birseyi aklimdan gecirmezdim ama onu tanidiktan sonra resmen ezberim bozuldu

Hanimlar iyi yada kotu fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevirim cunku ben konuya objektif bakamiyorum

Zaman ayiran herkese tesekkurler Allah razi olsun

Bi kız eşimden hoşlansa, net bi şekilde ülke değiştirmek zorunda kalır! Bu biiir!!! İkincisi de gönül kayar ama, bu gönülün kaymasına hem o adam hem de sen sebebiyet verdin. Düşünme, bulaşma, buluşma. Delirdim kendimi o kadının yerine koyunca!!! Ayrıca bir de anneni düşün, baban başka kadınla görüşüyor, o kadın babandan hoşlanıyor. Bakalım ana kız empatisi yapınca ne karar vereceksin.

Esime belli etmedigi surece istedigi hisleri besleyebilir karsidaki o kendine saygisizlik yapmis olur ama belli ederse doverim acik ve net siddete bazen karsi degilim.
Unut kendine yazik edersin karakterin nasil bilmem ama bana gore karaktersizlik kirilma bana.
Kırılacak birsey yok ortada herkesin fikri ayni olmak zorunda degildir bende derdime dert ortagi aramiyirum sonucta sadece konu ile ilgili evli hanimlerin fikrini bilmek istedim

Arkadasim boyle degince vicdan azabi duydum ama elimde olmadan sevdim bilincli olarak yapmis oldugum birsey degildi ki acaba boyle bile olsa yaptigim kotu birsey mi

O insanin esinide cok tanimama ragmen cok sevdigim biri sanki esine karsi kotuluk ediyormusum gibi geliyo
Evet ama o adamı ne kadar tanıyorsun ki?ben bile kaç yıllık eşimi aynı çatı altında yaşamamıza rağmen bazen tanımadığını dusunuyorum..her zaman yeni bir tarafını görebiliyorum çünkü. .
Senin hislerin senin tarafından yaratılmış bir yanılgı bence. Haa yok değil sevgim gerçek diyorsan da söyleyeyim mutsuz olursun..sil kafandan gitsin..

esimi ayartmadigin surece hiç bisekilde yuvama kara bulut gibi çokmedigin surece ( boyle olunca bende bilmuiyorum demekdir zaten bu kdr sessiz hayranligi )
bisey diyeemem , madalyada takmam ama ne biliyim kendi basini yak derdim herhalde :)

Böbreğini,canını verirmissin ya bekara boşanmak kolay hesabı seninki de.
Benim eşime biri bunları hissetse duysam açıkça diyorum ki hemen ailesine anlatıp saçını başını yolardim

Maalesef tahmin ettiginiz gibi kucuk bir yasta degilim plotanik olabilir belki size gore arabeskvaride olmus olabilir ama ugruna kendimi jiletlerim demedim:)gerekirse canimi veririm dedim

Yinede yorumunuz icin tesekkur ederim

Kaç yaşındasın?
Arabesk sadece kendini jiletlemek müslüm baba dinlemek değildir ki. Müzik olarak arabeskten ya da arabesk müzik dinleyenlerden bahsetmiyorum. Yaşanan şey arabesk, anlatın tarzı arabesk. O bir terim anlayacağın. Arabeskin de tanımını yaptık ya şurda vayy bee..

sen bildiğin yoldan ayrılma. o adamdan uzak dur.

benim eşimi benden fazla kimse sevemez ki... kızın biri öyle birşey iddia ederse de kız hayatta olmaz... Eşim sebep olduğu içinde eşim olmaya devam edemez ama erkek olarak hayatını da sürdüremez. Hadım x paşa derler :oops:

Arkadasim boyle degince vicdan azabi duydum ama elimde olmadan sevdim bilincli olarak yapmis oldugum birsey degildi ki acaba boyle bile olsa yaptigim kotu birsey mi

O insanin esinide cok tanimama ragmen cok sevdigim biri sanki esine karsi kotuluk ediyormusum gibi geliyo

Kimseye zararıniz olmadan içten içe sevebilirsiniz ama kendinize yazık edersiniz sonuçta imkansiz bir durum siz de biliyorsunuz
Belki de sadece hayranliktir
Bahsettiğiniz kişi eşine karşı çok mu ilgili sevgili, sizi en çok etkileyen ne oldu dusundunuz mu hic

Maalesef tahmin ettiginiz gibi kucuk bir yasta degilim plotanik olabilir belki size gore arabeskvaride olmus olabilir ama ugruna kendimi jiletlerim demedim:)gerekirse canimi veririm dedim

Yinede yorumunuz icin tesekkur ederim
kaç kez gördün, oturup ne paylaştın da bu kadar deli divane oldun ?
gelip geçici heves bu, yasak olanın cazibesi, başka da bişey değil

çok uzundu okuyamadım ama ne kadar tanıyıp vakit geçirdin ki canını verecek kadar sevdin??
Sevgiyi bu kadar küçültmeyin.... ulaşılamayan birşeye hayranlıktır geçer yakında

Kendini adamın karısının yerine koy yani ona göre hareket et nefsine hakim ol bırak adam karısıyla mutlu olsun yuvasını yıkma en sinir olduğum insan tipi dünyada bekar erkekmi kalmadıda evli barklı adama taktın mümkünse duygularını kendine sakla adamın aklına girme
Hic bi sekilde kendisinin aklina gibi girme dusuncelerim olmadi

ama sen oyle bi anlatiyorsunki her an kabusum olacak gibi bir potansiyel gordum sende
kabusum olursunda seni dogduguna pisman ederdim herhalde ben senin kabusun olurdum:))

Bi kız eşimden hoşlansa, net bi şekilde ülke değiştirmek zorunda kalır! Bu biiir!!! İkincisi de gönül kayar ama, bu gönülün kaymasına hem o adam hem de sen sebebiyet verdin. Düşünme, bulaşma, buluşma. Delirdim kendimi o kadının yerine koyunca!!! Ayrıca bir de anneni düşün, baban başka kadınla görüşüyor, o kadın babandan hoşlanıyor. Bakalım ana kız empatisi yapınca ne karar vereceksin.
Verdiginiz ornegi fazlasiyla yasamis biriyim ki benim o insanla devamli bi gorusme olayim yada muhabbetim yok ki ben kendimi o insanin esinin yerine koydugumda sadece karsi tarafa acidim baskada hicbirsey hissetmedim

Şöyle düşün o her akşam eve gidiyor, ve aşık olduğu kadın onu karşılıyor, beraber yemek yiyorlar konuşuyorlar vs, gece aynu yatağa giriyorlar ve sevişiyorlar.. senin yerin yok bu hayatın içinde bunun bilincedesin sanırım. Ki adamda aptal değildir heralde bakışından bile anlıyodur belki ilgini...

Senin şu yazdıkların normalmi tanımadan etmeden canını vermekten bahsediyosun, adamı tanımıyosun bile belki tanısan yakınlaşsan adamdan vazgeçicektin. Ulaşılmaz pozisyonda olduğu için mi bu kadar çekti seni?

Bu kadar kurcalamaya bile gerek yok, kendi yoluna bak. İyi değil bu yazdıkların. Büyük konuşmuyorum ama evli insana o gözle bile bakmam ki ben bırak hoşlanmayı. Anlayamıyorum böyle şeyleri

Son düzenleyen: Moderatör:
çok uzundu okuyamadım ama ne kadar tanıyıp vakit geçirdin ki canını verecek kadar sevdin??
Sevgiyi bu kadar küçültmeyin.... ulaşılamayan birşeye hayranlıktır geçer yakında
Belkide dediginiz gibi hayranliktan ibarettir ama hayranlik olsa aylardir gormeme ragmen unuturdum diye düşünüyorum

Verdiginiz ornegi fazlasiyla yasamis biriyim ki benim o insanla devamli bi gorusme olayim yada muhabbetim yok ki ben kendimi o insanin esinin yerine koydugumda sadece karsi tarafa acidim baskada hicbirsey hissetmedim
Evli kadın görüşü istedin, al sana görüş. Üstüne üstlük bu adiliği yaşamış biri olarak demiyorsun ki kafa dağıtayım unutayım bilmem ne. Bi de konu açıp evliler görüşünüzü merak ettim bla bla. Aç annene sor bence. Bu kâfi...

Acikcasi inan üzüldüm durumuna çok zor gerçekten umarım hayırlı olan afiyetle olur bi an once. Sen kötü bir kadın olmadın merak etme ayrıca gönül bu asıl aşk bu değil mi zaten sebebizce sevmek kapilmak bir yerine vurulmana gerek yok zaten. Bak bn kendimden örnek verim nisanlimin eski sevgilisi çok rahatsız etti nisanlimi nisanlim çok çok sinirlenip harekete geçmek istedi ben çok defa vazgecirdim bak yazık gerçekten seviyordu acı çekiyordur inanmiyor kabullenmiyordur benm hayatında olduğumu diye sonra baktım ki kız haddini aştı bana ve nisanlima karşi işte o zaman dedim icabına bakmaliyiz diye baktık.

Sen bence hayırlı olan afiyetle olsun diye dua et olur mu ?

Birde Eft duygusal ozgurlestirme teknigi ni araştır videoları izle ve uygula yüreğini ferahlat

Şöyle düşün o her gece eve gidiyor, ve aşık olduğu kadın onu karşılıyor, beraber yemek yiyorlar konuşuyorlar vs, gece aynu yatağa giriyorlar ve sevişiyorlar.. senin yerin yok bu hayatın içinde bunun bilincedesin sanırım. Ki adamda aptal değildir heralde bakışından bile anlıyodur belki ilgini...

Senin şu yazdıkların normalmi tanımadan etmeden canını vermekten bahsediyosun, adamı tanımıyosun bile belki tanısan yakınlaşsan adamdan vazgeçicektin. Ulaşılmaz pozisyonda olduğu için mi bu kadar çekti seni?

Bu kadar kurcalamaya bile gerek yok, kendi yoluna bak. İyi değil bu yazdıkların. Büyük konuşmuyorum ama evli insana o gözle bile bakmam ki ben bırak hoşlanmayı. Anlayamıyorum böyle şeyleri

Belli bir sure once sizin son paragrafta yazdiginiz her satir benim kendi dusuncemdi bazen oyle hayat kafaniDa olustugu gibi ilerlemiyor

Back