• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya bir daha yaşarsam korkusu...

Genel olarak öyle zannediliyor ama aslında öyle olmayan vakalar da var. Ilk gecemizde eşim önceden eve gelip yatak odasına güller mumlar falan yapıp hazırlamış yatakta da çok çok güzel davranmıştı ama ben yapamamıştım. Sonraki 4 ay da cok zorlandım. Sonradan sebebinin kuruluk olduğunu fark ettim. Jel gerçekten işe yarıyor. Tavsiye ederim.
Yani öyle vakalarda var elbette ama sizin eşiniz yine çok anlayışlı davranmış. Ben sürekli hakarette işittim. Emin olun eğer size anlayışla davranmasa hiç kuruluk falan anlamazdınız. Birde jeli hangisini aldınız desem ? Çünkü çok çeşidi var :KK23:

Şöyle ileri gitmeden bir şeyler yaşayın.Ramazandan sonra tabi:))) insan ramazanda çok aktif olmuyor. Yani ön sevişme. Bak bakalım yine kuruluk olacak mı? Olursa jel iyi fikir.

Ama bence sen bilinç altı yapmışsın bu durumu. Çok çok çok iyi dediğin psikologunla görüş derim. Seni ancak o rahatlatır. 😘😘😘😘😘😘

Cinsellik hakkinda asiri bilgisizsiniz. İslanma dedigimiz olay uyarilma oldugunda olur, ön sevisme yasamadim diyorsunuz bu durumda zaten islanmamaniz normal, kuru haldeyken ilişkiye girmek hiç hos hissettirmez stress ve gerginlikte kuruluk yapar bu işin psikolojik kismi, bir de uyarilma ve cinsel arzu istek olsa dahi islanamama durumu olabilir bu da fizyolojik bir durumdur hislerle, istememekle alakali birsey degil ve bir cok sebebi olabilir. Jel istemem hersey karsilikli olmali demenin bir mantigi yok şu durumda.

Jel kullanin, islaklik olmadi diye istek duydugunuz halde balayini rezil etmenin alemi yok bence.
Evet bunu kabul ediyorum. Cinsellik benim için çok büyük bir tabuydu evlenmeden evvel. Hani inanın hiç bilmiyordum. Hatta insanlar bunun için mi ölüp bitiyor bu berbat bir şey diyordum.
Sonrasında tabi jinekoloğa falan gidince bana epey anlatmıştı doktorum.
Jel alacağım kesinlikle. Çok teşekkür ederim :KK200:

Bibiciğim öpüştük birazcık :KK23: O sayılır mı ?Yani diğer türlüsü olamadı çünkü ben hiç fırsat vermedim :KK70: zaten adam da ben geri çekilip,uzaklaşacağım diye bana hiç yanaşamıyor. Ama sürekli söylüyor bana çok istediğini:))
Evet ben Maldivler istemiyordum ama o illa ki gidelim diyor hem de 10gün :KK70: inşallah 10günde adamı delirtmem.
Bana soruyor sence bence öpüşmek sayılır mı :70: anladın sen :KK8::KK8:off çok iyi ya maldivler balayı sevişmek :27:

Şöyle ileri gitmeden bir şeyler yaşayın.Ramazandan sonra tabi:))) insan ramazanda çok aktif olmuyor. Yani ön sevişme. Bak bakalım yine kuruluk olacak mı? Olursa jel iyi fikir.

Aman bence sen bilinç altı yapmışsın bu durumu. Çok çok çok iyi dediğin psikologunla görüş derim. Seni ancak o rahatlatır. 😘😘😘😘😘😘
Kendisini aradım ama burada değilmiş şu an :) Psikoloğum bana bu bir daha tekrar etmez ama stres yaparsan kendini gerersin ve gereksiz bir zorlanma yaşarsın dedi.

Yasadiklarin zor seyler ama yasadiklarindan utanicak olan sen degilsin. Nişanlıni al karsina korkularini buraya yazdığın düşüncelerini paylas. Detaya gir demiyorum ama en azindan korkularini ve yasadigin olumsuzluklari bilsin ve ona gore yaklassin. Kuruluk tamamen zevke gelmemekten olusuyor. Es kisisi seni once hazırlamalı, on sevisme ile seni iliskiye hazir hale getirmeli ki giris kolay acisiz olsun. Ama korkma jel veya bebe yagi kullanabilirsiniz.. eskiye gore yasayip korkma,bazi erkekler iradesizliklerini karılarından cikarir.

Eski eşine nasıl sinir oldum :sinirli:
Jel konusunu arkadaşlar yazmış zaten, umarım herşey güzel olur her anlamda çok mutlu olduğun bir evlilik yaşarsın :KK68:
Yorumlardan, konulardan bir sana birde G greengirll için düzgün eş ve mutlu yuva diliyordum hep, nişanlın seni ve bizi yanıltmaz inşallah çünkü buradaki bahsettiklerinden iyi bir eş olacağını düşünüyorum senin için.

Bu kez o sorunları yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Çünkü karşınızda sevgi ve şefkat dolu bir adam var.
Siz de rahatça bırakırsanız kendinizi o aşkla olur bu iş ;)
Mutluluklar dilerim.

Yasadiklarin zor seyler ama yasadiklarindan utanicak olan sen degilsin. Nişanlıni al karsina korkularini buraya yazdığın düşüncelerini paylas. Detaya gir demiyorum ama en azindan korkularini ve yasadigin olumsuzluklari bilsin ve ona gore yaklassin. Kuruluk tamamen zevke gelmemekten olusuyor. Es kisisi seni once hazırlamalı, on sevisme ile seni iliskiye hazir hale getirmeli ki giris kolay acisiz olsun. Ama korkma jel veya bebe yagi kullanabilirsiniz.. eskiye gore yasayip korkma,bazi erkekler iradesizliklerini karılarından cikarir.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bizim evliliğimize Allah nasip ederse 3aydan daha az kaldı. Doğal olarakta bazen konuşuyoruz bu konuları. Nişanlım tabi benden çok daha açık konuşabiliyor, isteklerini söyleyebiliyor. Benim de az çok çekincelerimi biliyor inşallah korktuğum başıma gelmez. Kesinlikle jel alacağım.

Eski eşine nasıl sinir oldum :sinirli:
Jel konusunu arkadaşlar yazmış zaten, umarım herşey güzel olur her anlamda çok mutlu olduğun bir evlilik yaşarsın:KK68:
Yorumlardan, konulardan bir sana birde G greengirll için düzgün eş ve mutlu yuva diliyordum hep, nişanlın seni ve bizi yanıltmaz inşallah çünkü buradaki bahsettiklerinden iyi bir eş olacağını düşünüyorum senin için.
Eski eş bile demek istemiyor insan değil mi ? Hayatımda ki en büyük ders oldu bana, şu an güçlü olma sebebim..
G greengirll benim ruh ikizim :KK19:
Keşke aynı şeyleri yaşamasaydık ama maalesef hayatlarımız inanılmaz benziyor. Rabbim bize olan güzel dileklerinizi misli ile sana versin inşallah.
Şimdilik nişanlımdan Allah razı olsun hep beni düşünüyor çok şükür. Bakalım bekleyip göreceğiz 💜

Eski eş çok mide bulandırıcı bir şeymiş. Adam bile demek istemiyorum. Hayvan desem hayvana hakaret olacak.
Kendi beceriksizliğini karşıdaki kadına yükleyen böyle adamlar var maalesef.
Sorunun sizde olduğunu düşünen insan bir çözüm bulmaya, destek olmaya çalışır. Kendi beceriksizliğinin farkında ki hep sizi suçlamış.
O yüzden bu insan kılıklı şeyi düşünüp kendinizi strese sokmayın.

Islanma sorunu normal, çok sağlıklı ilişkilerde de yaşanabilir. Bazı ilaçlar, sürenin uzun olması, stres vs gibi sebepler de kuruluğa yol açabilir. Böyle bir şey yaşanırsa kendinizi kötü hissedecek bir şey yok.
Jel tavsiye etmişler zaten, alırsınız mutlaka. İkisi bir arada olanlara bakın bence. Hem masaj için kullanılabilen hem kayganlaştırıcı etkisi olan :KK8:
Sevdiğiniz adamla olacaksınız, sonucu düşünmeden anı yaşarsanız sonuca ulaşırsınız. Olumlu düşünün.
Umarım çok mutlu bir evliliğiniz olur :KK200:

Back
X