- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O şekilde ifade eden ailelerde var malesef ben bizzat Şahit oldumZaten psikoloji fizyolojiyi etkiliyor o kesin. Ayrıca aman kızım zarını koru demeyen aile toplumumuzda çok çok nadir. Tabiki "zarını koru" gibi kaba bir tabir kullanmıyor hiçbir aile ama kendini koru demek bile esasında bunu ima etmek oluyor haklısınız.
Doğruluğu ya da yanlışlığı tartışılır.
Çok teşekkür ederim. Üzdüğüm içinde kusura bakmayın lütfen. Herkesin sınavı başka oluyor.Bilmediğimden soruyorum af edersiniz ama sanırım o an odaklanmak gerekiyor. Değil mi?Canım benim ne kadar üzüldüm yaşadıklarına şu an anlatamam.sevginin verdiği mutlulukla bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum.ki sen öyle bi insana rağmen vajinusmusu yenmiş birisin.kuruluk isteksizliğe bağlı gelişir.her ihtimale karşı jeli bulundur ama gerek duyacağını zannetmiyorum.sevgi herşeyin üstesinden gelir.o an aklında olan sadece sevilidğini ve istendiğini bilmek olsun
İnşallah bir kere de ben bir daha olsun demek istiyorum. Yetmedi demek istiyorum...Bence bu sefer iyi olacak.Cunku bu başka bir adam.Ve iyi bir adam.Neden daha once olmamış diyeceksin.
Ne zaman gidiyorsunuz.İster istemez kötü düşünüyorum. Ama inşallah bu sefer öyle olmayacak diyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Merhaba canımcığımMerhaba canım
Bence sen vajinismus falan değilsin, kendine etiket yapıştırma böyle.
Çünkü hangi kadına böyle hoyrat davranan bir adam olsa buz gibi soğur.
Kaldı ki ön sevişme falan yok adam hoyrat hoyrat atılıyormuş resmen ya nasıl böyle bir adama arzu duyacaksın?
Hiç güzel kafanı yorma bu düşünceyle.
Hahaha 4 gün yaşadıysanız o asla vajinismus değildirBak bu düşünceyi atarsan kafandan her şey daha güzel olacak Oo Allah razı olsun ben bilmiyordum yaa diyeceksin içinden ama gerçekten her şey insanın kafasında bitiyor.
Sanki birlikteliğe kenetlenmişsiniz gibi düşünme sal çayıra olursa olur olmazsa bir gün aniden kıvılcım çıkar alev alır :)
Bende sanırım kısa süreli (4 gün) vajinusmus yaşamıştım.
Banane ya olmuyor bir yerlerimi çıkarıp alnıma mı takayım dediğim bir anda kendimi halının üzerinde bambaşka bir pozisyonda buldum.
İnşallah ağustos sonu, eylül başındaNe zaman gidiyorsunuz.
Eski eşine nasıl sinir oldum
Jel konusunu arkadaşlar yazmış zaten, umarım herşey güzel olur her anlamda çok mutlu olduğun bir evlilik yaşarsın
Yorumlardan, konulardan bir sana birde G greengirll için düzgün eş ve mutlu yuva diliyordum hep, nişanlın seni ve bizi yanıltmaz inşallah çünkü buradaki bahsettiklerinden iyi bir eş olacağını düşünüyorum senin için.
Eski eş bile demek istemiyor insan değil mi ? Hayatımda ki en büyük ders oldu bana, şu an güçlü olma sebebim..
G greengirll benim ruh ikizim
Keşke aynı şeyleri yaşamasaydık ama maalesef hayatlarımız inanılmaz benziyor. Rabbim bize olan güzel dileklerinizi misli ile sana versin inşallah.
Şimdilik nişanlımdan Allah razı olsun hep beni düşünüyor çok şükür. Bakalım bekleyip göreceğiz
bitanem benim konum senin konundur. Hiç önemi yok. Allah daha da beter edecek onları. Daha kötü günleride olacak. Suçsuz günahsız birinin ahını alıp üzmek var mı ?Teşekkür ederim, kaj ile yaşadıklarımız çok benzer sonumuz da benzer olur olumlu anlamda inşallah :)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bu arada aslında konuya yazayım mı diye düşünmüştüm ama buraya kısaca yazayım konuyu kapattırdım çünkü. Kaj özür dilerim konunu da böleceğim ama affet hayatım :)
Boşandıktan sonra eski kv benimle uğraşmaktan vazgeçmedi. Kabuslar rüyalar derken maalesef tam olarak yazamıyorum ama benimle kötü anlamda uğraştığı ortaya çıktı. Baş ağrılarından duramıyordum, fena haldeydim. Yaptıklarının sonucundan pişman olmuşmuş (hiç sanmıyorum). Eski eş kişisi psikolojisi berbatmış, ailesiyle konuşuluyormuş hatta eski kv gelip konuşayım vs demiş sanırım ama biz ailecek kararlıyız asla evimize dahi almayacağız. Aslında hiç takip etmiyorum haber de almıyorum kimseden bu tesadüf geldi kulağımıza.
O kadın öyle şeyler yaptıysa bedelini her türlü öder, kesinlikle muhattap olmayın, kendi kötülüklerinden boğulsunlar .Teşekkür ederim, kaj ile yaşadıklarımız çok benzer sonumuz da benzer olur olumlu anlamda inşallah :)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bu arada aslında konuya yazayım mı diye düşünmüştüm ama buraya kısaca yazayım konuyu kapattırdım çünkü. Kaj özür dilerim konunu da böleceğim ama affet hayatım :)
Boşandıktan sonra eski kv benimle uğraşmaktan vazgeçmedi. Kabuslar rüyalar derken maalesef tam olarak yazamıyorum ama benimle kötü anlamda uğraştığı ortaya çıktı. Baş ağrılarından duramıyordum, fena haldeydim. Yaptıklarının sonucundan pişman olmuşmuş (hiç sanmıyorum). Eski eş kişisi psikolojisi berbatmış, ailesiyle konuşuluyormuş hatta eski kv gelip konuşayım vs demiş sanırım ama biz ailecek kararlıyız asla evimize dahi almayacağız. Aslında hiç takip etmiyorum haber de almıyorum kimseden bu tesadüf geldi kulağımıza.
Sanki hiç yaşamamış gibiyim biliyor musunuz ? Ben hep şey isterdim cinsellik bittikten sonra böyle göğsüne yatmak falan. Fazla mı romantik bilmiyorum ama hiç bir zaman olmadı. Ne bileyim saçımı okşasın, beni öpsün falan isterdim...
Umarım nişanlım doğru bir insandır ve bana bu istediklerimi yaşatır..
bitanem benim konum senin konundur. Hiç önemi yok. Allah daha da beter edecek onları. Daha kötü günleride olacak. Suçsuz günahsız birinin ahını alıp üzmek var mı ?
Rabbim hepsinden daha büyük. İnşallah bir an evvel senin yakanı bırakırlar.
Benden çok daha mutlu olacaksın sen ,ben tüm kalbimle inanıyorum buna canım benim ❤
O kadın öyle şeyler yaptıysa bedelini her türlü öder, kesinlikle muhattap olmayın, kendi kötülüklerinden boğulsunlar .