Ya bir daha yaşarsam korkusu...

Yanınıza bir jel alabilirsiniz baktınız kuruluk oldu kullanırsınız. Ayrıca maldivlerde güzel bir balayında olmaz yaaaa ortam romantik olur. 😂

Zaten psikoloji fizyolojiyi etkiliyor o kesin. Ayrıca aman kızım zarını koru demeyen aile toplumumuzda çok çok nadir. Tabiki "zarını koru" gibi kaba bir tabir kullanmıyor hiçbir aile ama kendini koru demek bile esasında bunu ima etmek oluyor haklısınız.
Doğruluğu ya da yanlışlığı tartışılır.
O şekilde ifade eden ailelerde var malesef ben bizzat Şahit oldum :KK43:

Bence bu sefer iyi olacak.Cunku bu başka bir adam.Ve iyi bir adam.Neden daha once olmamış diyeceksin.

Canım benim ne kadar üzüldüm yaşadıklarına şu an anlatamam.sevginin verdiği mutlulukla bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum.ki sen öyle bi insana rağmen vajinusmusu yenmiş birisin.kuruluk isteksizliğe bağlı gelişir.her ihtimale karşı jeli bulundur ama gerek duyacağını zannetmiyorum.sevgi herşeyin üstesinden gelir.o an aklında olan sadece sevilidğini ve istendiğini bilmek olsun:KK15:
Çok teşekkür ederim. Üzdüğüm içinde kusura bakmayın lütfen. Herkesin sınavı başka oluyor.Bilmediğimden soruyorum af edersiniz ama sanırım o an odaklanmak gerekiyor. Değil mi?
Yani eğer odaklanır ve endişelerimi bir kenara bırakırsam sanırım hiç bir sıkıntı yaşamam. Nolursunuz dua edin bana ❤️

Merhaba canım :KK200:
Bence sen vajinismus falan değilsin, kendine etiket yapıştırma böyle.
Çünkü hangi kadına böyle hoyrat davranan bir adam olsa buz gibi soğur.
Kaldı ki ön sevişme falan yok adam hoyrat hoyrat atılıyormuş resmen ya nasıl böyle bir adama arzu duyacaksın?
Hiç güzel kafanı yorma bu düşünceyle.

Ön sevişme olmadan yani uyarılmadan nasıl hazır hale gelicek vücut? Tam bir pislikmiş, sizi ne hale getirmiş.

Eğer kadın ruhundan anlıyorsa müstabel eşiniz hiiiççç dertlenmeyin, zira adamı uykulardan siz uyandırcaksınız hadi diye :))

4.5 yillik evliyim. Bende ilk uc ay vajinusmustum. İlk yil sayiyla iliski oldu. Esim beni hazirlamazdi hiç. Gerçi bende biraz reddediyordum hakkını yemiyim şimdi. Son bir yildir bende rahatliyorum. Bu sekilde cok kolay oluyor. Ustelik ilk senelerde eşimde de hatalar coktu 40 dk bi iliski sürer mi (ön sevişmesiz) nefret geliyordu bana. Kuruluktan canım acıyordu. Son bir yildir aşabildik. Sizde acikca söylemeden sureyi uzattirirsiniz ön birliktelik icin

Bak bu düşünceyi atarsan kafandan her şey daha güzel olacak:p Oo Allah razı olsun ben bilmiyordum yaa diyeceksin içinden ama gerçekten her şey insanın kafasında bitiyor.
Sanki birlikteliğe kenetlenmişsiniz gibi düşünme sal çayıra olursa olur olmazsa bir gün aniden kıvılcım çıkar alev alır :)
Bende sanırım kısa süreli (4 gün) vajinusmus yaşamıştım.
Banane ya olmuyor bir yerlerimi çıkarıp alnıma mı takayım dediğim bir anda kendimi halının üzerinde bambaşka bir pozisyonda buldum. :p

Merhaba canım :KK200:
Bence sen vajinismus falan değilsin, kendine etiket yapıştırma böyle.
Çünkü hangi kadına böyle hoyrat davranan bir adam olsa buz gibi soğur.
Kaldı ki ön sevişme falan yok adam hoyrat hoyrat atılıyormuş resmen ya nasıl böyle bir adama arzu duyacaksın?
Hiç güzel kafanı yorma bu düşünceyle.
Merhaba canımcığım ❤️
İnşallah dediğin gibi olur ya. Çok rahatlattın çok teşekkür ederim :KK19:

Bak bu düşünceyi atarsan kafandan her şey daha güzel olacak:p Oo Allah razı olsun ben bilmiyordum yaa diyeceksin içinden ama gerçekten her şey insanın kafasında bitiyor.
Sanki birlikteliğe kenetlenmişsiniz gibi düşünme sal çayıra olursa olur olmazsa bir gün aniden kıvılcım çıkar alev alır :)
Bende sanırım kısa süreli (4 gün) vajinusmus yaşamıştım.
Banane ya olmuyor bir yerlerimi çıkarıp alnıma mı takayım dediğim bir anda kendimi halının üzerinde bambaşka bir pozisyonda buldum. :p
Hahaha :KK70: 4 gün yaşadıysanız o asla vajinismus değildir :KK70:
Çok güldürdünüz beni Allah razı olsun.

Eski eşine nasıl sinir oldum :sinirli:
Jel konusunu arkadaşlar yazmış zaten, umarım herşey güzel olur her anlamda çok mutlu olduğun bir evlilik yaşarsın:KK68:
Yorumlardan, konulardan bir sana birde G greengirll için düzgün eş ve mutlu yuva diliyordum hep, nişanlın seni ve bizi yanıltmaz inşallah çünkü buradaki bahsettiklerinden iyi bir eş olacağını düşünüyorum senin için.

Teşekkür ederim, kaj ile yaşadıklarımız çok benzer sonumuz da benzer olur olumlu anlamda inşallah :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bu arada aslında konuya yazayım mı diye düşünmüştüm ama buraya kısaca yazayım konuyu kapattırdım çünkü. Kaj özür dilerim konunu da böleceğim ama affet hayatım :)

Boşandıktan sonra eski kv benimle uğraşmaktan vazgeçmedi. Kabuslar rüyalar derken maalesef tam olarak yazamıyorum ama benimle kötü anlamda uğraştığı ortaya çıktı. Baş ağrılarından duramıyordum, fena haldeydim. Yaptıklarının sonucundan pişman olmuşmuş (hiç sanmıyorum). Eski eş kişisi psikolojisi berbatmış, ailesiyle konuşuluyormuş hatta eski kv gelip konuşayım vs demiş sanırım ama biz ailecek kararlıyız asla evimize dahi almayacağız. Aslında hiç takip etmiyorum haber de almıyorum kimseden bu tesadüf geldi kulağımıza.

Eski eş bile demek istemiyor insan değil mi ? Hayatımda ki en büyük ders oldu bana, şu an güçlü olma sebebim..
G greengirll benim ruh ikizim :KK19:
Keşke aynı şeyleri yaşamasaydık ama maalesef hayatlarımız inanılmaz benziyor. Rabbim bize olan güzel dileklerinizi misli ile sana versin inşallah.
Şimdilik nişanlımdan Allah razı olsun hep beni düşünüyor çok şükür. Bakalım bekleyip göreceğiz 💜

Tatlım insan kendini belli ediyor ben sizin çok mutlu olacağınıza inanıyorum...Darısı başıma inşallah.

Teşekkür ederim, kaj ile yaşadıklarımız çok benzer sonumuz da benzer olur olumlu anlamda inşallah :)

Bu arada aslında konuya yazayım mı diye düşünmüştüm ama buraya kısaca yazayım konuyu kapattırdım çünkü. Kaj özür dilerim konunu da böleceğim ama affet hayatım :)

Boşandıktan sonra eski kv benimle uğraşmaktan vazgeçmedi. Kabuslar rüyalar derken maalesef tam olarak yazamıyorum ama benimle kötü anlamda uğraştığı ortaya çıktı. Baş ağrılarından duramıyordum, fena haldeydim. Yaptıklarının sonucundan pişman olmuşmuş (hiç sanmıyorum). Eski eş kişisi psikolojisi berbatmış, ailesiyle konuşuluyormuş hatta eski kv gelip konuşayım vs demiş sanırım ama biz ailecek kararlıyız asla evimize dahi almayacağız. Aslında hiç takip etmiyorum haber de almıyorum kimseden bu tesadüf geldi kulağımıza.
bitanem benim konum senin konundur. Hiç önemi yok. Allah daha da beter edecek onları. Daha kötü günleride olacak. Suçsuz günahsız birinin ahını alıp üzmek var mı ?
Rabbim hepsinden daha büyük. İnşallah bir an evvel senin yakanı bırakırlar.
Benden çok daha mutlu olacaksın sen ,ben tüm kalbimle inanıyorum buna canım benim ❤️

O kadın öyle şeyler yaptıysa bedelini her türlü öder, kesinlikle muhattap olmayın, kendi kötülüklerinden boğulsunlar .

Sanki hiç yaşamamış gibiyim biliyor musunuz ? Ben hep şey isterdim cinsellik bittikten sonra böyle göğsüne yatmak falan. Fazla mı romantik bilmiyorum ama hiç bir zaman olmadı. Ne bileyim saçımı okşasın, beni öpsün falan isterdim...
Umarım nişanlım doğru bir insandır ve bana bu istediklerimi yaşatır..

Tatlım bunu istemeyen kadın var mıdır bilmiyorum :) Ben de çok istiyorum, sevildiğini bilmek istiyor insan. Zaten kadınlar sevildiğini anlayınca cinsellikte sıkıntı yaşamıyor. Diğer türlü senin eskiden yaşadığın sıkıntılar kaçınılmaz oluyor.

bitanem benim konum senin konundur. Hiç önemi yok. Allah daha da beter edecek onları. Daha kötü günleride olacak. Suçsuz günahsız birinin ahını alıp üzmek var mı ?
Rabbim hepsinden daha büyük. İnşallah bir an evvel senin yakanı bırakırlar.
Benden çok daha mutlu olacaksın sen ,ben tüm kalbimle inanıyorum buna canım benim ❤

Günlerdir yazmak bile gelmiyordu içimden şimdi birden dökülüverdi inan canım tekrar kusura bakma...

Olur mu canım benim ya hepimiz mutlu olalım inşallah. Ay nasıl duygulandım...
:KK200:

O kadın öyle şeyler yaptıysa bedelini her türlü öder, kesinlikle muhattap olmayın, kendi kötülüklerinden boğulsunlar .

Maalesef öyle. Başta inanmak istemedim ama eskiden beri şüpheleniyordum. Rüyalarımda apaçık gördüm zaten. Allahım boşandım hala benimle uğraşıyordu, günlerdir yazamadım bile kendime gelip. Türlü aksilikler, benimle konuşanlarda bile ne aksilikler yaşandı, neler oldu. Hepsi asla tesadüf değil. Duaya namaza sığındım, tekrar ve tekrar hepsini Allaha havale ettim. Annem bile rüyalarında günlerdir görüyor olanları....Normalde de görür zaten rüyaları çıkar annemin.

X