• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya bir daha yaşarsam korkusu...

Enişte bey kova midir??? Benim de var rahat alanlarda guzelcene sevisme hayallerim,canimiz cekti ramazan ramazan tobe tobe ajsjsjs :KK70: :KK70: :KK70:
Bence bi sorun yasamayacaksin,su an cekincelerin o kadar normal o kadar normal ki,isini biliyor abimiz kesinlikle ahahaahahah seksi sabahlık al kız yanina yataktan kalkıp denizi izlersin,eniste gelir omzunu oper,sabahlik düşer..... Ajshshsh :KK70:
Hahaha o iş bende aldım bir sürü hemde victoria sectrettan :D o kadar paya bayıldım ki satan kadın şu kuşkularımı bilse şok olur bence :D
Enişten yengeç burcu ve evet biliyordur bence de.
Of inşallah dediğin gibi olur ya . Olursa olur ,olmazsa çay içeriz moduna bağlaya bilirim :D

Enişte bey kova midir??? Benim de var rahat alanlarda guzelcene sevisme hayallerim,canimiz cekti ramazan ramazan tobe tobe ajsjsjs :KK70: :KK70: :KK70:
Bence bi sorun yasamayacaksin,su an cekincelerin o kadar normal o kadar normal ki,isini biliyor abimiz kesinlikle ahahaahahah seksi sabahlık al kız yanina yataktan kalkıp denizi izlersin,eniste gelir omzunu oper,sabahlik düşer..... Ajshshsh :KK70:

Moralim bozuktu bu mesajı okuyunca çok güldüm ya :KK70: Sabahlık düşer:KK70::KK70:

Konu sahibinin nişanlısına nazar değecek diye korkuyorum. Forumca hayranız kendisine :KK53:

Bence boşuna endişeleniyorsunuz. Jel kullanmanıza gerek olacağını bile düşünmüyorum. Aranızda çekim var ve karşınızdaki size değer veriyor. Kötü olmasına imkan yok ki. Karşılıklı güzel bir olay yaşanacak:KK53: Önceki yaratıkla yaşadığım neydi diyeceksiniz.

Öpüşme benim isteğimle gerçekleşti. O asla zorlamaz çünkü bu tarz şeylere. Öpüşürken ben daha çok duygusal davrandım sanırım. Çok hoşuma gitti ve içimde bir heyecanda oldu elbette.

Heyacan olduysa endişe etmeyin derim. Akışa bırakın, kafanız dolu başladıgıniz hic bir iş tatmin etmez. Anı kaçırırsınız çünkü.

Merhabalar ablalarım, kardeşlerim.
Herkese hayırlı ramazanlar.
Bu seferki derdimi nasıl yazacağımı bilemedim.
Beni daha evvelden tanıyan , konularımı okumayan insanlar için çok ufak bilgi vereyim.
Boşanalı 2sene oldu. Başımdan şok kötü bir evlilik geçti. Allaha çok şükür ki geçte olsa bitirip yoluma bakabildim. Ve şu an nişanlıyım.
Sorun ne diyeceksiniz ?
Sorun eski evliliğimde yaşadığım vajinismus sorunu. Ben bu sorun yüzünden ne aşağılamalar, ne sözlü tacizler ve psikolojik şiddetin alasını gördüm. Çok ağır darbeler aldım. Eş olacak kişi beni sürekli sen hastasın, kadın mısın ? Kadın olsan böyle mi olurdun ? Sen yarım bir kadınsın. Vs diyerek beni çok güzel eline alıp oynattı. O dönem için tabi ben suç tamamen bende psikolojisi ile kendimi inanılmaz ezdirdim.
O ne derse onu yapan , onun kuklası bir kadın oldum.(yazarken bile üzülüyorum...)
Halbuki düşününce benim suçum olduğuna asla inanmıyorum hatta bunun bir suç olduğunada. Çünkü ilk gecemiz bile korkunç şekilde geçti. Kendisi beni hiç hazırlamadan huraaaa diyerek harekete geçti. Hatta utanarak yazıyorum ışıkları açayım da göreyim falan demeye getirdi. Zaten daha evvel ben hiç tecrübe etmemişim. Bir de düşünün böyle bir aşağılık pisliği... Vajinismusta o kadar çok sarsıldım ki, o kadar kendimden vazgeçtim ki... Hatta o dönem burayı buldum , iyi ki buldum.
Aylarca ağlamanın bir çare olmadığını görüp ,harekete geçtim. Çok çok harika bir psikolog buldum ve sağ olsun birlikte hallettik. Allah ondan bin kere razı olsun.
Şimdi asıl konuya gelecek olursam. Evliliğim boyunca ben bunu aştığım zamandan sonra cinselliğimiz hep vasat oldu. Hiç bir zaman beni hazırlamadı. Hatta bir seferinde ben senden haz almıyorum p*** izlesem olur mu ? Ancak öyle zevk alabilirim dedi. Ve bundan sonra da bizim ilişkimiz tamamen bitti. Sonradan anladım ki sorun onun becerememesi. Benim değil.
Vajinismusu aşmış olsam da hiç bir zaman zevk alarak , isteyerek ve mutlu olarak bir cinsellik yaşamadım. Her zaman acı çektim. Çünkü hep kuruydum. Ve 2 senedir de hiç bir cinsel birlikteliğim olmadı.
Dün nişanlım Maldive gidelim diye tutturunca aklıma direkt bu adam oraya güzel bir balayına gitmek istiyor ama ben acaba yeniden bu illeti yaşar mıyım ? Yine kuruluk olur mu ? Diye evham yapmaya başladım. Tabi bunları ona anlatmam imkansız.
Sadece sormak istiyorum cinselliğe bu kadar ara vermiş (doğru düzgün yaşamamış) birisi tekrardan bu sorunla karşılaşa bilir mi ?
Bu arada nişanlım sürekli beni çok dişi bulduğunu , çok beğendiğini ve beni çok arzuladığını söylüyor. O bunları söyleyince ben çok mutlu oluyorum ama bir yandan da bu durumları düşünüyorum. Kaç gündür kendimle cebelleşiyorum..
Okuyan herkesten Allah razı olsun. Umarım bir nebze olsun rahatlatacak mesajlar gelir .
Bir doktor yardımı alsanız? Süleyman eserdag öneririm.

Hahaha o iş bende aldım bir sürü hemde victoria sectrettan :KK70: o kadar paya bayıldım ki satan kadın şu kuşkularımı bilse şok olur bence :KK70:
Of inşallah dediğin gibi olur ya . Olursa olur ,olmazsa çay içeriz moduna bağlaya bilirim :KK70:

Molalarda onuda icersiniz diyip kacmaya geldim. :KK48: Mübarek gün sonucta, iftar sonrası okuyacağim kalan yorumları. :halay:

Merhaba.
Geçmişte yaşadığız olaylar için gerçekten üzüldüm,naif bir yüreğiniz var, yazık ki karşınıza bir öküz çıkmış..
Fakat artık o kötü günler geçmiş,sizi seven,kıymet veren bir insan var hayatınızda.Bence o kötü günlerde yaşadığınız sıkıntılar olmayacak, çünkü orada hata sizde değil karşıdaki mahlukta.
Tavsiyem rahat olun, olumlu düşünün.
Tedirgin olursanız, kendinizi çok zorlamayın.Bence gerek kalmayacak ama kendinize zaman tanıyın, nişanlınız size saygı duyacaktır kaldı ki zor dönemler atlattığınız için önceliğiniz kendi iç huzurunuz olsun, 'nişanlım üzülür mü' kısmından ziyade siz kendinizi hazır hissetmeye ve mutlu olmaya odaklanın,böylece sizi seven insan da daha rahat ve mutlu olacaktır.
Herşey gönlünüzce çok güzel olsun 🌼

Moralim bozuktu bu mesajı okuyunca çok güldüm ya :KK70: Sabahlık düşer:KK70::KK70:

Konu sahibinin nişanlısına nazar değecek diye korkuyorum. Forumca hayranız kendisine :KK53:

Bence boşuna endişeleniyorsunuz. Jel kullanmanıza gerek olacağını bile düşünmüyorum. Aranızda çekim var ve karşınızdaki size değer veriyor. Kötü olmasına imkan yok ki. Karşılıklı güzel bir olay yaşanacak:KK53: Önceki yaratıkla yaşadığım neydi diyeceksiniz.
Allah çok daha iyisini isteyen herkese nasip etsin inşallahhh!
İnşallah öyle olur ya. Valla içim nasıl rahatladı bilemezsiniz :KK200:

Merhaba.
Geçmişte yaşadığız olaylar için gerçekten üzüldüm,naif bir yüreğiniz var, yazık ki karşınıza bir öküz çıkmış..
Fakat artık o kötü günler geçmiş,sizi seven,kıymet veren bir insan var hayatınızda.Bence o kötü günlerde yaşadığınız sıkıntılar olmayacak, çünkü orada hata sizde değil karşıdaki mahlukta.
Tavsiyem rahat olun, olumlu düşünün.
Tedirgin olursanız, kendinizi çok zorlamayın.Bence gerek kalmayacak ama kendinize zaman tanıyın, nişanlınız size saygı duyacaktır kaldı ki zor dönemler atlattığınız için önceliğiniz kendi iç huzurunuz olsun, 'nişanlım üzülür mü' kısmından ziyade siz kendinizi hazır hissetmeye ve mutlu olmaya odaklanın,böylece sizi seven insan da daha rahat ve mutlu olacaktır.
Herşey gönlünüzce çok güzel olsun 🌼
Çok teşekkür ederim yorumunuz için . Allah razı olsun :KK200:

Canım Milana22, burada okurken bana en çok umut veren kadın :KK200:
Aslında onunla kendimi hayal edince içimden böyle sıcacık bir şey akıyor sanki.
Ama önceki yaşadığım şeyden dolayı da çok tedirginim.
Canimsin ❤️
Ben hep derim guvenini kiran bir kisi yuzunden tum insanligi suclama diye :)
Nisanlin o hiyar gibi degil ki sevmissin evlenmeye karar vermissin , gercekten nisanlindan emin isen tedirgin olacak hicbirsey yok
Tum insanlar bir degil , tum erkekler ayni degil , sevismek dunyanin en guzel eylemi ama karsindaki adami seviyorsan
Sen bu adami seviyorsan hersey guzel olacak ❤️

Nışanlınla biraz yakınlaş bakalım nasıl olacak.. Yani uzun süre cinsellikde yaşamadığın için bence hormonlarında istiyor olmalı..Zaten az biraz ileri gidersen duruma göre anlarsın

Teşekkür ederim öncelikle . Bu kadar uzun bir yazıyı okuduğunuz için.
Nişanlım şimdilik hiç bir şekilde zorlamayacak bir insan gibi duruyor. Ben cinsellikten evvel değerli hissetmek ,kadın olduğumu anlamak istiyorum. Bu şekilde de aynen ona söyledim. O da bana zaten cinsellik karşılıklıdır. Ben işimi hallettim oldu bitti yaparsan kadın soğur ve soğuyan kadından da bir şey bekleyemezsin dedi.
Aslında sorun ondan çekinmem değil ama yine ya bir tutukluk gelirse diye. Jel kesinlikle alacağım evet.

Bence bu kötü anıyı defterin arasına kapatın. Karşınızda yeni biri var. Başka bir insan. Endişeniz sizi ele geçirmesin. Eğer istemediğiniz ya da rahatsız olduğunuz bir durum olursa o zaman yardım alın. Zihnen hazır olmak lazım her şeyden önce. Beklentinize de uymazsa siz yönlendirmeye çalışın. "Bu da aynı" deyip kenara çekilmeyin. Birlikte çözmeye çalışın. Belki onun da sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı adım atarsınız. İlk tecrübeniz ne istediğinizi bilmenizi sağlamış aslında. Siz de diyorsunuz o zaman yanlış düşünmüşüm diye. Şu an ne mutlu ki her şeyin bilincindesiniz. ❣

Bence bu kötü anıyı defterin arasına kapatın. Karşınızda yeni biri var. Başka bir insan. Endişeniz sizi ele geçirmesin. Eğer istemediğiniz ya da rahatsız olduğunuz bir durum olursa o zaman yardım alın. Zihnen hazır olmak lazım her şeyden önce. Beklentinize de uymazsa siz yönlendirmeye çalışın. "Bu da aynı" deyip kenara çekilmeyin. Birlikte çözmeye çalışın. Belki onun da sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı adım atarsınız. İlk tecrübeniz ne istediğinizi bilmenizi sağlamış aslında. Siz de diyorsunuz o zaman yanlış düşünmüşüm diye. Şu an ne mutlu ki her şeyin bilincindesiniz. ❣
Evet bir hata yaptım ama o hata bana hayatıma başka bakmama yardımcı oldu . Çok şükür ki hayatıma kaldığı yerden ,daha güçlü devam ediyorum.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️

Canimsin ❤
Ben hep derim guvenini kiran bir kisi yuzunden tum insanligi suclama diye :)
Nisanlin o hiyar gibi degil ki sevmissin evlenmeye karar vermissin , gercekten nisanlindan emin isen tedirgin olacak hicbirsey yok
Tum insanlar bir degil , tum erkekler ayni degil , sevismek dunyanin en guzel eylemi ama karsindaki adami seviyorsan
Sen bu adami seviyorsan hersey guzel olacak ❤
Teşekkür ederim canım . İnşallah çok güzel olacak her şey ❤️😘

Hahaha o iş bende aldım bir sürü hemde victoria sectrettan :KK70: o kadar paya bayıldım ki satan kadın şu kuşkularımı bilse şok olur bence :KK70:
Of inşallah dediğin gibi olur ya . Olursa olur ,olmazsa çay içeriz moduna bağlaya bilirim :KK70:
ben sevgilimle ilk seviştigimde hazırlıksız %100 pamuk penti siyah kedicikli donumla yakalandım. Ne biliyim ayol iki opusuruz dediydik :D yengecleri sevmem,enistemi seviyorum,allah nazarlardan korusun tututu masallah bal da at cantaya,güç verir kuvvet olur :D :D

ben sevgilimle ilk seviştigimde hazırlıksız %100 pamuk penti siyah kedicikli donumla yakalandım. Ne biliyim ayol iki opusuruz dediydik :KK70: yengecleri sevmem,enistemi seviyorum,allah nazarlardan korusun tututu masallah bal da at cantaya,güç verir kuvvet olur :KK70: :KK70:
Hahaha deli ya :D
Kedicikli he... ama çamaşır engel olamamış galiba :D
Bu arada babalarımız duymasın :KK23:

Şu anda nişanlınızla hiç öpüşmüyor musunuz?
Öpüşürken tahrik olmuyor musunuz?

Naçizane önerim, benzer sorunu (cinsellik nedeniyle boşanma) tekrar yaşamamak için evlenmeden önce cinselliği yaşamanız. Birbirinizi tanımanız.
Üstelik balayı denince direkt son aşama geliyor insanın aklına. Halbuki sinemada elele tutuşup öpüşseniz.
Ya da denizi seyrederken kimsenin olmadığı bir yerde. Aileniz salonda iken mutfakta kaçamak öpüşme? Sonu sevişmeye gidemeyecek bir mekanda yani.
Sonunda bunun olmayacağını bilmek sizi daha çok rahatlatıp ısınmanıza neden olacaktır.

Hiç bir şey yaşamadan direkt balayı gerçekten fazla stresli. Hele de daha önce yaşadıklarınızdan sonra.

Kajmery34 Kajmery34 tatlım buna ben de katılıyorum, birazcık ısınsanız birbirinize.

Nisanlinla sevismiyormusun yani isyer istemez sende de hormonlar yukselir zevke donusur eskiyi tamamen kafabizdan silin bence dusundukce dahada cikmaza sokarsaniz kendinizi eger cok sorun yapiyorsaniz iyi bir jinekologa gidin derim o kuruluk karsi tarfin hayvanligindan kendini dusunmesjnden kaynakli olan bisey bence bunun icin kayganlastirici uyarici jeller var

Back
X