Ya bir daha yaşarsam korkusu...

Günlerdir yazmak bile gelmiyordu içimden şimdi birden dökülüverdi inan canım tekrar kusura bakma...

Olur mu canım benim ya hepimiz mutlu olalım inşallah. Ay nasıl duygulandım...
:KK200:
Senin o kadar güzel bir kalbin var ki... Gerçekten bak hep diyorum hep diyeceğim senin de güneşli günlerin çok yakındır. Sen yeter ki kendini düşürme.
Enerji çok önemli bir şey. Olumsuzu düşünüp, çağırma sakın canım❤️

Senin o kadar güzel bir kalbin var ki... Gerçekten bak hep diyorum hep diyeceğim senin de güneşli günlerin çok yakındır. Sen yeter ki kendini düşürme.
Enerji çok önemli bir şey. Olumsuzu düşünüp, çağırma sakın canım❤

Oy kuzum benim valla ağlayacağım şimdi. Allah razı olsun...Evet maalesef bazen enerji olarak düşüyorum ama sizler ve dostlarım ailemle ayakta kalmaya çalışıyorum.

Kaj selam :KK200:

Banlıydım günlerdir ondan yazamadım.o_O
Sen çok güçlü bir kadınsın.
Psikolojik olarak kendini rahat bırak, hiç bir şey düşünme bak o zaman her şey daha da yolunda olacak.
Mutlu olmayı çok hak ediyorsun. İnşallah çok mutlu olursun.
Rahat ol, kendini de hazırla, nişanlınla da şimdiden konuş, anlayışlı olacaktır sana karşı.
Bol huzurlu mutluluklar.:KK68:

Oy kuzum benim valla ağlayacağım şimdi. Allah razı olsun...Evet maalesef bazen enerji olarak düşüyorum ama sizler ve dostlarım ailemle ayakta kalmaya çalışıyorum.
Başkasını bilmem ama ben her daim yanındayım biliyorsun.
Bu günlerde geçecek canım. Bunları seneler sonra konuşurken güleceğiz bak gör :))

Kaj selam :KK200:

Banlıydım günlerdir ondan yazamadım.o_O
Sen çok güçlü bir kadınsın.
Psikolojik olarak kendini rahat bırak, hiç bir şey düşünme bak o zaman her şey daha da yolunda olacak.
Mutlu olmayı çok hak ediyorsun. İnşallah çok mutlu olursun.
Rahat ol, kendini de hazırla, nişanlınla da şimdiden konuş, anlayışlı olacaktır sana karşı.
Bol huzurlu mutluluklar.:KK68:
O konuya geç bile banlandın :KK70: öyle sinir bozucu cevaplar vardı ki , konundan kaçtım :KK70:
Çook teşekkür ederim canım. İnşallah dediğiniz gibi olur. Aşırı rahatladım hatta şu an hazırım bile diyebilirim :KK70:
Amin hepimize bol mutluluklar inşallah ❤️

Başkasını bilmem ama ben her daim yanındayım biliyorsun.
Bu günlerde geçecek canım. Bunları seneler sonra konuşurken güleceğiz bak gör :))

İnanıyorum tatlım inşallah.

Bazen güzelliklerin bedelini önceden ödemesi gerekirmiş insanın, buna yoruyorum yaşadıklarımızı...

O konuya geç bile banlandın :KK70: öyle sinir bozucu cevaplar vardı ki , konundan kaçtım :KK70:
Çook teşekkür ederim canım. İnşallah dediğiniz gibi olur. Aşırı rahatladım hatta şu an hazırım bile diyebilirim :KK70:
Amin hepimize bol mutluluklar inşallah ❤

Bundan sonra kimseyle tartışmama kararı aldım :dua::KK70:
Haberler güzel o zaman:KK68:

Çok teşekkür ederim. Üzdüğüm içinde kusura bakmayın lütfen. Herkesin sınavı başka oluyor.Bilmediğimden soruyorum af edersiniz ama sanırım o an odaklanmak gerekiyor. Değil mi?
Yani eğer odaklanır ve endişelerimi bir kenara bırakırsam sanırım hiç bir sıkıntı yaşamam. Nolursunuz dua edin bana ❤
Dualarım seninle inşallah canım.odaklanmana falan gerek yok.olayın gidişatına bırak kendini.Allah ın izniyle kendine güvenin gelecek herşey güzel olacak❤

X