• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya bir daha yaşarsam korkusu...

Nisanlinla opusurken islanmiyorsan muhtemelen kuruluk devam edecek .
Jel mutlaka kullan. Yok nisanlim alinir mi islatamiyorum diye dusunur mu diye kendini kurma bosyere. Oyle bisey dusunurse zaten ikinci hoduge denk geldin demektir. Ki anlattiklarindan hoduk birine benzemiyor.

Nisanlinla opusurken islanmiyorsan muhtemelen kuruluk devam edecek .
Jel mutlaka kullan. Yok nisanlim alinir mi islatamiyorum diye dusunur mu diye kendini kurma bosyere. Oyle bisey dusunurse zaten ikinci hoduge denk geldin demektir. Ki anlattiklarindan hoduk birine benzemiyor.
Ay inşallah hödük gelmez yeniden. Ama eskisi hödük değildi ondan daha beter bir yaratıktı.
Jeli alacağım evet. Ona al desem ne gerek var der. Çünkü o da tam olarak bilmiyor bende ki bu durumu.

Görmesin diye ışık hizi ile firlattim yahu ne diyosun :KK70: :KK70: :KK70:
Babam evlenirsem bile sevistigime inanmaz........
Babalarının sevişmeden evlilik yaşayan prensesleriyiz :D
Babam bana sürekli evlilik iyi bir şey değil diyor . Ben yaptım sen yapma diyor :D

Kız maldivler diyorsun ne sevişilir orda be :27: at kafandan bu düşünceleri alkol kullanıyor musun bilmiyorum ama bir iki tek rahat olmana çok fayda sağlar ;) şimdiye kadar hiç yakınlaşmanız olmadı mı o_O

Ay inşallah hödük gelmez yeniden. Ama eskisi hödük değildi ondan daha beter bir yaratıktı.
Jeli alacağım evet. Ona al desem ne gerek var der. Çünkü o da tam olarak bilmiyor bende ki bu durumu.

Su bazli ph dengesini bozmayacak bisey al da mantarla falan ugrasma bi de.
Bir de o kadar uzun zaman sonra yogun iliskiye girince sistit olabilirsin. Iliskiden hemen sonra idrara cikmayi ihmal etme :D
Imza haydar dumen

O vajinismus problemi zaten genel olarak benim düşünceme göre Erkeğin hazırlamasından ilişkide sevgi ŞEFKAT olmamasından erkeklerin hayvanca hislerinden kaynaklanıyor. Elbette Kadından kaynaklanan da vardır ama benim düşüncem genel olarak bu yönde.
Siz bu ikilide mutlusunuz seviyor ve seviliyorsunuz. Bence aynı şeyi tekrar yaşamayacaksınız.
Eski eşinizin Davranışları nedeniyle vücut iliskiyi reddetti ama bu sefer öyke olmayacak.
Genel olarak öyle zannediliyor ama aslında öyle olmayan vakalar da var. Ilk gecemizde eşim önceden eve gelip yatak odasına güller mumlar falan yapıp hazırlamış yatakta da çok çok güzel davranmıştı ama ben yapamamıştım. Sonraki 4 ay da cok zorlandım. Sonradan sebebinin kuruluk olduğunu fark ettim. Jel gerçekten işe yarıyor. Tavsiye ederim.

9 sayfanın sonunda nihayet biri yazmış :)))
mübarek günde bu da laf mı demeyin sakın. sizi gevşetmesi için , gerginliğinizi ve korkularınızı kafanızdan silmesi için sert bi içki alın. İlaç niyetine. işe yaramazsa dozu artırın, zamanla bu konuda kendinize güveniniz gelir ve buna gerek kalmaz.

Kız maldivler diyorsun ne sevişilir orda be :KK53: at kafandan bu düşünceleri alkol kullanıyor musun bilmiyorum ama bir iki tek rahat olmana çok fayda sağlar :KK66: şimdiye kadar hiç yakınlaşmanız olmadı mı o_O

İlk eşiniz (böyle birine iyelik eki bile kullanmak istemiyorum gerçi) evlenmesen önce nasıl biriydi hali tavrı? Konudan bağımsız olarak merak ettim de.

İlk eşiniz (böyle birine iyelik eki bile kullanmak istemiyorum gerçi) evlenmesen önce nasıl biriydi hali tavrı? Konudan bağımsız olarak merak ettim de.
O başlı başına tez konusu desem yalan olmaz. Hani bir insan rol yapabilir mi ? Diye bir tez yazılsa bu kişi oraya cuk oturur.
Evlenmeden evvel inanılmaz kibardı ve çok kontrollüydü. Sürekli aile kavramının çok önemli olduğunu söylerdi.
Mesela onla evlenmeden evvel hiç öpüşmemiz falan olmadı. Bende bunu o zamanlar ay ne kadar da dini bütün bir adam bak günah diye bana yaklaşmıyor diyordum. E tabi ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri. El ele tutuşmaktan öteye gitmemişiz...
Çok iyi bir kariyeri vardı. Çünkü ona göre oynardı her zaman oyununu. Hani inanın evde sürekli hesap kitap yapardı. Kime nasıl davransam diye.
Sürekli birilerini düşürmeye çalışırdı.
Ailesine aşırı bağlıymış. Ben bunu evlenince anlamıştım. Benim aileme yakın ev almışlardı ,bende tabi o dönem ailesine bu kadar takıntılı olduğunu bilememiştim. Evlendik ve resmen cehenneme çevirdi. Ailesinde 5-6 gün kaldığımız bile oluyordu.
Çok iyi eğitim almış birisiydi mesela. Aynı okuldan mezunuz ama o çift ana dal falan yapmış bir varlıktı.
Giyimi -kuşamı ,boyu-posu, fiziksel özellikleri ile kim görse vav demişti.
Ve sürekli bana pahalı hediyeler alıyordu. Sonra evlenince bana geldi ben onları aldım ama çok borca girdim altınları ve dedi :D
Yani doğru adam dersiniz ya işte o mahluk o kişiydi..
Peki benle neden evlendi ? Babamın maddi durumu çok iyiydi o dönem. Babam iflas etti ,o da zaten kötü olan karakterini tamamen berbat bir hale getirdi.

O başlı başına tez konusu desem yalan olmaz. Hani bir insan rol yapabilir mi ? Diye bir tez yazılsa bu kişi oraya cuk oturur.
Evlenmeden evvel inanılmaz kibardı ve çok kontrollüydü. Sürekli aile kavramının çok önemli olduğunu söylerdi.
Mesela onla evlenmeden evvel hiç öpüşmemiz falan olmadı. Bende bunu o zamanlar ay ne kadar da dini bütün bir adam bak günah diye bana yaklaşmıyor diyordum. E tabi ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri. El ele tutuşmaktan öteye gitmemişiz...
Çok iyi bir kariyeri vardı. Çünkü ona göre oynardı her zaman oyununu. Hani inanın evde sürekli hesap kitap yapardı. Kime nasıl davransam diye.
Sürekli birilerini düşürmeye çalışırdı.
Ailesine aşırı bağlıymış. Ben bunu evlenince anlamıştım. Benim aileme yakın ev almışlardı ,bende tabi o dönem ailesine bu kadar takıntılı olduğunu bilememiştim. Evlendik ve resmen cehenneme çevirdi. Ailesinde 5-6 gün kaldığımız bile oluyordu.
Çok iyi eğitim almış birisiydi mesela. Aynı okuldan mezunuz ama o çift ana dal falan yapmış bir varlıktı.
Giyimi -kuşamı ,boyu-posu, fiziksel özellikleri ile kim görse vav demişti.
Ve sürekli bana pahalı hediyeler alıyordu. Sonra evlenince bana geldi ben onları aldım ama çok borca girdim altınları ve dedi :KK70:
Yani doğru adam dersiniz ya işte o mahluk o kişiydi..
Peki benle neden evlendi ? Babamın maddi durumu çok iyiydi o dönem. Babam iflas etti ,o da zaten kötü olan karakterini tamamen berbat bir hale getirdi.
Az çok böyle bir cevap bekliyordum. Kafamda bazı benzer örnekler var da karşılaştırdığım. Başkası şaşırabilir ama bana normal geldi yani.
Malesef bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor. Neyseki geçmiş gitmiş :)

Az çok böyle bir cevap bekliyordum. Kafamda bazı benzer örnekler var da karşılaştırdığım. Başkası şaşırabilir ama bana normal geldi yani.
Malesef bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor. Neyseki geçmiş gitmiş :)
Kimse inanamıyor. Çünkü gerçekten muhteşem oynardı. Tepkilerini asla belli etmezdi. Ama mesela arabaya bindik ya o an başlardı. Bildiğiniz şeytan yahu.
Evet çok şükür geçti gitti. Umarım başkasına uğramaz diyeceğim ama uğrayacak...

Kimse inanamıyor. Çünkü gerçekten muhteşem oynardı. Tepkilerini asla belli etmezdi. Ama mesela arabaya bindik ya o an başlardı. Bildiğiniz şeytan yahu.
Evet çok şükür geçti gitti. Umarım başkasına uğramaz diyeceğim ama uğrayacak...
İlk eşi/boşanması olduğundan size davrandığı kadar soğukkanlı değildir o artık. Özellikle boşanma davasında yüzünü belli etmişse maskesini eskisi kadar koruyamaz merak etmeyin.

İlk eşi/boşanması olduğundan size davrandığı kadar soğukkanlı değildir o artık. Özellikle boşanma davasında yüzünü belli etmişse maskesini eskisi kadar koruyamaz merak etmeyin.
Boşanma davasında hakim sordu hani emin misiniz ? Neden böyle oldu diye. Çok babacan bir hakimdi. Allah resmen şaşırttı...
Dedi ki ;ondan yana hiç bir sorun yok. Her zaman için çabaladı ama olmadı.
Hakim bunu duyunca bana döndü bak son kez soruyorum hala bir şey istemiyor musun ? Emin misin ? Bak 15gün hakkın var falan dedi.
Ama o bizim gibi değil inanın. Boşanmasını bile öyle bir anlatır ki bana beddua eder karşısında ki kişi.

Boşanma davasında hakim sordu hani emin misiniz ? Neden böyle oldu diye. Çok babacan bir hakimdi. Allah resmen şaşırttı...
Dedi ki ;ondan yana hiç bir sorun yok. Her zaman için çabaladı ama olmadı.
Hakim bunu duyunca bana döndü bak son kez soruyorum hala bir şey istemiyor musun ? Emin misin ? Bak 15gün hakkın var falan dedi.
Ama o bizim gibi değil inanın. Boşanmasını bile öyle bir anlatır ki bana beddua eder karşısında ki kişi.
Bu dünyasını yaşasın bunun bir de öbür dünyası var.

Genel olarak öyle zannediliyor ama aslında öyle olmayan vakalar da var. Ilk gecemizde eşim önceden eve gelip yatak odasına güller mumlar falan yapıp hazırlamış yatakta da çok çok güzel davranmıştı ama ben yapamamıştım. Sonraki 4 ay da cok zorlandım. Sonradan sebebinin kuruluk olduğunu fark ettim. Jel gerçekten işe yarıyor. Tavsiye ederim.
Toplum Baskısı da etken biraz elbette ki fizyolojik sebeplerde vardır. Ama aman Kızım zarını Koru düşüncesinde yetişen kadınlarda daha çok görülür diye düşünüyorum.

Kız maldivler diyorsun ne sevişilir orda be :KK53: at kafandan bu düşünceleri alkol kullanıyor musun bilmiyorum ama bir iki tek rahat olmana çok fayda sağlar :KK66: şimdiye kadar hiç yakınlaşmanız olmadı mı o_O
Bibiciğim öpüştük birazcık :KK23: O sayılır mı ?Yani diğer türlüsü olamadı çünkü ben hiç fırsat vermedim :D zaten adam da ben geri çekilip,uzaklaşacağım diye bana hiç yanaşamıyor. Ama sürekli söylüyor bana çok istediğini:))
Evet ben Maldivler istemiyordum ama o illa ki gidelim diyor hem de 10gün :D inşallah 10günde adamı delirtmem.

Su bazli ph dengesini bozmayacak bisey al da mantarla falan ugrasma bi de.
Bir de o kadar uzun zaman sonra yogun iliskiye girince sistit olabilirsin. Iliskiden hemen sonra idrara cikmayi ihmal etme :KK70:
Imza haydar dumen
Sistir ve mantarı çok feci geçirdiğim için bu konuyu onunla konuştum :D o da yıkama jeli kullanmalı. Çünkü dediğiniz gibi epey oldu. Off Allah yardımcım olsun ya :D

Çok şükür çok anlayışlıdır. Hatta ben ona desem ki böyle böyle bana hemen destek olmaya çalışır. Jeli isteyeceğini de pek sanmıyorum. Çünkü o sürekli olarak ilişkilerin karşılıklı olursa güzel olacağını söylüyor.

Cinsellik hakkinda asiri bilgisizsiniz. İslanma dedigimiz olay uyarilma oldugunda olur, ön sevisme yasamadim diyorsunuz bu durumda zaten islanmamaniz normal, kuru haldeyken ilişkiye girmek hiç hos hissettirmez stress ve gerginlikte kuruluk yapar bu işin psikolojik kismi, bir de uyarilma ve cinsel arzu istek olsa dahi islanamama durumu olabilir bu da fizyolojik bir durumdur hislerle, istememekle alakali birsey degil ve bir cok sebebi olabilir. Jel istemem hersey karsilikli olmali demenin bir mantigi yok şu durumda.

Jel kullanin, islaklik olmadi diye istek duydugunuz halde balayini rezil etmenin alemi yok bence.

Back
X