Ya benden utanıyor, ya da eskiyi unutamadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi black_black_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bunu yüzyüze sordun umarım ... mesajla ya da telefonda sorduysan hoş bir bahane diyeceğim... ama yüzyüze ise yalan söyleyip söylemediğini anlamışsındır...

elele yürümek nispet yapmak değildir ... demek ki kızdan ayrılmayı o istedi ki kızın onu biriyle elele görünce üzüleceğini düşündü... eğer arkasından senden özür dilemese yine ona bir sürü şey söylerdik hep beraber...

bence kız gittikten sonra sana sarılıp seni öpmesi de bunu kendinin de sonradan farketmesinden olabilir... yani bir anda öyle düşünüp elini bıraktı ; sonra ben ne yapıyorum deyip sana sarıldı...

çok üzerine düşme bu konunun ama erkek milleti .. her konuda temkinli ol...

bence her durumdaa hiçbir mantıklı açıklaması yok sorup konuşmanı tavsiye ederim yaptıgı cok yanlış bişey

nıye nispet yapmak ıstemedım diye düşünmüşki eski sevgilisinden ayrılmak isteyen o mu olmuş zamanındaa eger böyle bişeyse belki dediği mantıklı olabilir yani eski sevgilisinii üzerek kırarak ayrılmışsa ve kızın zamanında bir hatası olmamışsa şimdi onu üzüp incitmekten kacınmak istemiş olabilirr baska mantıklı bi açıklama bulamıyorum şahsen

inanmıyorum.adam bu saygısızlığı yaptı sana ve sen hala o adama sevgilim diyebiliyosun.aleni olarak seni sevmiyor hatta saygısı yok.elini nasıl bırakırmış ya.Allah sana doğru yolu göstersin.hiç durma ayrıl derim canım

hala kendini kandırıyosun canım.ne denir ki

bence hemen öyle düşünmeyin bende bi kere tesadüfen eski sevgilimi gördüm o beni seviyodu ama ben bırakmıştım onu oda beni beklemişti baya neyse ben onu gördüm tesadüfen içim bi tuhaf oldu zerre kadar bi sevgi-aşk beslemediğim halde üzüldüm nedense yada rahatsız oldum bilmiyorum....olabilir bence böyle şeyler....

Bu açıklamayı yaparken samimi,içten,dürüst olduğunu hissettiysen takma kafana bence canım.sonuçta senin sevgilin tanımış olmalsıın,anlamışsındıır yani hal ve hareketlerinden.bir daha üzmez umarım seni.a.s.

konudaki mesajlarınızı silmek yasaktır. bütün mesajlarınızı.,silmişsiniz....

Konu sahibi arkadaşım,
konu editlemek yasak,lütfen bu tip konuları
açmadan önce düşünüp açın, editlemeyin,
bu ilk uyarımız olsun...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…