Ya benden utanıyor, ya da eskiyi unutamadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi black_black_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

black_black_

Ziyaretçi
erkek arkadaşımla bugün dolaşırken onun eski sevgilisini gördük.el ele tutuşuyorduk benim elimi bıraktı apar topar.sonra başka şeylerle uğraşmaya başladı telefonuna felan baktı.o kız yanımızdan geçinceye kadar benimle hiç konuşmadı.
benden mi utanıyo yoksa hala onu unutamadı mı bunu düşünüyorum senağlama
sizce neden böyle davranmıştır? :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım seni üzmek istemem ama pek hoş olmamış erkek arkadaşının davranışı:1closedeyes:.ben olsam hemen sorardım neden böyle davrandığını yada sordunmu,sorduysan ne cevap verdi sana?

benim

Belki bir anlık refleks ile böyle davranmış olabilir.Ama hiç iyi olmamış bu yaptığı.Senden utandığı için kesinlikle değildir canım.Zaten utansa elele yürümez hatta seninle olmaz..
Aklıma kötü şeyler de getirmek istemiyorum :1no2:

bir de senin tanımadığını sanıyor, anlaşılmadı sandı...

bilmiyorum çocuğun günahını almak istemem ama hiç hoş olmamış gerçekten ama belki de karşı tarafın gelip birşeyler söylemesinden mi çekindi ne?

şahsennn hoş bi durum değil..öyle bi anda iyicene elini tutmalı,sevgilin tersini yapmış..insanın aklına direk o kızı unutamadımı diye geliyorr..bende eski sevgilisiyle ilgili sor bii kaç soru...

Utandığını düşünmedim ben okuyunca ama unutamamış olabilir hala eskiyi.

Açık açık sor canım,o bunu yapmışken senin sorman ayıp olmaz.

hımm tühh..keşke br şeklde söleyebilseydin o olduğunu bildiğniCADIARZU.ondan ayrılalı ne kadar olmuş ki?o anda söyleyebilseydn bi şekilde i olacakmış amaüzme kendini sen yine de boşver;erkeklern neden,nasıl davrandığını kim anlamış ki zaten sıkma canını.:teselli:

ggggggg

ne sabırlı bayanlar var ya, görünce kendimden şüpheye düştüm..ben dakikasına olau çıkarırdım açıklamasına bile izin vermeden...sonra sakinleşirdim ama ilk tepkimi bilemiyorum

kıza hala hayatında biri olmadıgı imajını vermeye çalışmış bence

ya ben de

üff çok sıkıcı bi durum hakikaten.. keşke o an tepki verseydin.. bence söyle, çok alındım de.. 2-3 aydır çıkmıyosunuz sonuçta, seneyi devirmenin arifesinde bi ilişki.. böle bi hareket yapması (bilinçli veya refleks olarak farketmez) hayvanca resmen..
bariz gönlünü alması gerekiyor..

ne sabırlı bayanlar var ya, görünce kendimden şüpheye düştüm..ben dakikasına olau çıkarırdım açıklamasına bile izin vermeden...sonra sakinleşirdim ama ilk tepkimi bilemiyorum

aynen aynen..

ne sabırlısınız maşallah ben kendimi düşününemiyorum..

bence anladığınızı belli etseydiniz ve neden böyle davrandığının sebebini sorsaydınız...

acaba hala ümidini kesmedi mi o bayandan :çok üzgünüm:

jjjjjjjj

canım iyisi mi sen o olduğunu bildğni ve neden böyle davrandığını sor.bir arkadaşın dediği gibi ben de olsam o anda bildiğimi söyşeyip sorardım valla,dayanamazdım asla

ayıpça bir davranış olmuş, böyle sessiz kalabildiğine inanamıyorummm, bence vakti de geçmiş sormak içinn....o anlık sorsaydın daha iyi olurdu böyle için içini yemezdiii ama içine kurt düşmüş belli bence hemen ara sorr nedenini öğrennn çünkü bayadır berabermişsinizz sormakla da bir şey kaybetmessin ve haklısın daa yaniii.....

bence olay çok soğumadan sorun..

hem o anki his durumunu yüzüne yansıtır hala unutamamış mı anlarsınız..yerimseniben

en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…