Ya benden utanıyor, ya da eskiyi unutamadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi black_black_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence bunu erkek arkadasina anlat...
senden utandigini felan düsünme bosuna...
demekki daha unutmamis onu yada ne bileyim refleks olarakta öyle yapmis olabilir...
en iyisi bunu onunla konusman yoksa düsünüp düsünüp kendini yipratacaksin...

direk anlat bence herşeyi anladıgını

ortaya konuyu getirtecekk şeyler yapmaktansa bence ara normall konuşş o zaten sesinin tonundan anlar ya daa dersin ya canım sıkkın vss.. o da soracaktır zaten anlatırsın... beklersen çizersin kafayı valla :)) ayyyy ben hayatta bekleyememmmmm

bence olay çok soğumadan sorun..

hem o anki his durumunu yüzüne yansıtır hala unutamamış mı anlarsınız..yerimseniben

kesinlikle katılıyorum olay soğumadan sormalısınn:1closedeyes:

10 ay çok uzun bir zaman değil, onu unutamamış ve hala ona değer veriyor belli, iyi düşün.

en iyisi ona yarın belli ediyim neden kırgın ve üzgün olduğumu.ordan konu açılır ve söylerim içimden geçenleri.

tutupta onun anlamasını beklemenizin sebebini anlamadım..:sm_confused:

bu o kadar ufak bi konu değilki..

yani konu açılırda söylerim denecek kadar..fisfisfis

valla belki abartılı ama ben olsam en yakınımdaki sert cismi kafasına geçiriverirdim delikafadulden

içine atma. kendini üzmekle kalırsın.. açıkca sor.. sana gerçeği elbette pat diye söylemez..
tavırlarından anlarsın artık ne kadar samimi olduğunu..

[quote=

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede aynen hemen sor olay soğumasın ve kız gittikten sonra hemn elini tuttumu tekrar????

[QUOTE=a

kusura bakma ama bu eski sevgilisini unutamamısss onu görünce heycanlanmıs olması gerek seni bile unutmus eli ayagına dolasmıs olmalı valla arkadasım bence o seni bırakmadan sen onu bırak biraz agır oldu ama nolur beni affet
bu sekilde onunla beraber olamassın kendini basite düsürme canım cok kırıcı bi olay gururlu ol lütfen duygularınla hareket etme bu saatten sonra değmez bence

çelişkili bi durum baya
ya sevgilisi olmaması imajını vermiş yada reflekste olabilir bide uzun süremi ilşkileri olmuş:uhm:
canım ya bence hemen konuş daha fazla içine atma dahada üzülürsün ve şüphe kemirir seni konuş
rahatlaa.s

Karşısında güçlü durmak istiyorsun anlıyorum canım ama bu böyle olur mu?
Sen bişey sormazsan o birşey anlatma gereği duymazsa , nasıl anlaşmayı düşünüyorsunuz?
Bence sen bu olayı hazmedemiyorsun , ben olsam bende hazmedemem , hesabını soramıyorsun da..
Hem gözlem gözlem nereye kadar?
Bak ben 1.5 yıllık evliyim kocamı hala gözlemlemeye kalksam bilemiyorum neler olur?
Erkek sonuçta , kadından çok farklı bir yapısı var..
Sen ona hoşlanmadığın şeyleri söylemezsen o kendi hoşlandıklarını yapmaya devam eder..
Ya çek resti , bitiriyorum de bir açıklama yapma sende (güçlü olmak adına) yada neden diye sor baktın gördün komik cevaplar veriyor bu sefer gözünün içine baka baka çek resti..

[quote=

canım sen yine karşısında güçlü durursun, hesap sormak buna engel diildir ki.. hesabını sorarsın, cevabını verirsin, artık duruma göre bi güzel hizaya getirirsin; senden güçlüsü olmaz merak etme..
sen bi sert çık bak senden kıymetlisi oluyo mu.. ha yok olmazsa zaten seni çok da sevmiyormuş demektir ne yazık ki..

sana bir şey daha söylemek istiyorum arkadaşım, eğer sen sorsan bile bu senin için tatmin edici olmayabilir, sonuçta bi şüphelenme oldu sende şuan.. cesaretsiz biriyle beraber olmaktansa tek takıl derim yani... uzun süredir beraber oLmanıza rağmen bu tavırr belki refleks belki başka birşey ne bileyim ama hoş değil.

cogu arkadas bunu sormalısın demiş
arkadaslar gerek yok bence acıklamasını dinlemek zorunda değil bu adam eski sevgilisini unutamamıs ha neden böyle yaptın dediğinde gercekleri acıklıycakmı hayır dicekki aa görmedim bile öylemi olmuss aa görürsen selam söyle dicek yanii
bence sende eski sevgilisini unutmadıgını anlamamıs gibi yap konuyu acma ve direk ayrıl ondan sana ne köy olur ne kasaba ciğerim
cookk agır bişi bu valla ne senden utanacak allamya su bizim saf duygularımıza bakarmısın halen bendenmi utandı acaba diye biliyoruz lütfen gözlerimizi acalım arkadaslar gururlu olalım kendimize saygımız olsun böyle aşk olmaz bize yazık
arkadasım kendine gel resmen eski sevgilisini unutamamıs ve bunla tlf la görüsüyo bile olabilirler
ama bak bana kırılma canım seni seviyorumm sadece biraz gercekci ol diyorum bosver bence ayrılmak istediğini söyle

ay canım ya kıyamam sana ya:teselli:
ama canım inan senin karsına daha iyi biri cıkıcak ve sana kendisini asık edecek ve gecmişte kalan cok sevdiğin aşkım deyip fedakarlık yaptıgın kişi için okadar pişman olacaksın ki bu yazdıklarım aklıma gelecek :1no2:
canım lütfen dikkat et kararlarında dogru insanı bul
gercekci olmaya bak biliyorum seviyosun ama bence biraz kanadını kanat buna değecek canım yerimseniben

yazdıklarından başka sorunların da olduğunu anladım.kendini mağdur durumuna neden düşürüyosun ki?ayrılmak ya da devam etmek senn karaın asla ayrıl demem ama kendini ezdirme ve sorunlarını açıkça konuş.baktın ii yönde gelişmeler var sürdür.yok;umarsız ve kend bildiğni okuyorsa o zamaanda sen bilrsin.ama unutma ki alttan aldığın sürece daha olumsuz şeylerle karşılaşırsın ne yazıkkiiiyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…