Ya benden utanıyor, ya da eskiyi unutamadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi black_black_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senden nıye utansınkı böle bır durum da anlamadım .. hoş bı tepkı vermemiş ama belkıde reflekstır

yorumlara katılıyorum.

senden gizlediği bir şeyler olabilir.

belki alakasız olacak ama eski kız arkadaşı şirret psikopat tiplerdense sizi elele görünce yanınıza gelip sizi rahatsız etmesinden de korkmuş olabilir mi? tabii en iyisi konuşmak açık açık

canım benim senden niye utansın ki arkadaşlarında dediği gibi utancak olsa seninle el ele gezmezdi herhalde :teselli: ama yaptığı gerçekten hiç hoş değil.. bence bunu ilk buluşmanızda mutlaka sor yüzyüze sor ki verdiği tepkileri ölç gözünün içine bak neden yaptığını sor samimiyetine göre yoluna devam edersin... ama başka problemlerdende bahsetmişsin tek taraflı fedakarlık bi yere kadar iyi düşün taşın inşallah hakkında hayırlısı olsun

hala o kıza asıldıgını duşunuyorum, kesın hayatımda bırı yok dön çagrısı yapıyordur. ama kızı çift gördugu ıyı olmuş unutamamışsa bıle unutur artık. bu numarasını yemedıgını ona söyle, amacının ne oldugunu sor sanırım bu adam sana layık bırı degıl tatlım,yola bununla devam etme derım. sevgıler :1hug:

hiç hoş bi davranış olmamış...
kimden neden utanıyor ki....
adı üstünde eski sevgili...

walla tam kavga kıyametlik bir durum ama bende olsam yolun ortasında bagırıp cagıramazdım.. susardım önce sonra cok gecmeden belli ederdim ama..affedilebilecek bi durum yinede.. cokta buyutme ama içindede kalmasın... kızgınlıgının sebebini bilsin ve telafi etmeye calıssın bence..

canım nie düşünüp duruosun..geç karşısına sor açık açık nie böle davrandın die?

Utanmakla alakalı olduğunu sanmıyorum, onu hala unutamamış galiba...

Ben olsam açık açık sorardım...

bende olsam rahat olamazdım ki.Sen anlatıp dinleyince aa ayıp etmiş diyesi geliyor insanın ama kendimi düşününce eski erkek arkadaşımla karşılaşsam öyle rahat rahat sevgilimin elini tutamazdım,elini bırakırdım demiyorum ama ne bilim,bir dönem onunla hayatımı paylaşıp elele gezip şimdi başka biriyle görmesinden hoşlanmazdım.Belki eski erkek arkadaşımın beni hala seviyor olmasını düşünüp üzmekte istemezdim.Bide ben şöyle de düşünürüm eski kız arkadaşını görüp daha bi elimi sıkı tutması vs ,asla bunu istemem,kime nispet yapıyor ki? ben o zaman sinirlenirdim.O zaman unutamamış olduğunu ve ona böyle davranarak önem gösterdiğini düşünürdüm.Bence takma kafana,refleks olarak yaptığı bişi.Bide artık 10 ay olmuş,bu uzun bir süre,sana sevgisinden emin değil misin? Lütfen hemen sinirle karar verip ayrılmak gibi şeyler yapma.ınsanlara çok kolay geliyor ayrıl demek.Olayın aslını bilmeden ayrıl demek acımasızca.Burda çok insan var çeşitli konularda aman hemen ayrıl ben kabullenemem diyen ama kendi başına gelince barışan,devam eden.Biz senin ilişkini erkek arkadaşını yaşadıklarınızı ,o günü vs bilemeyiz.Sen kendi ilişkini tartarak olayları yorumla,burda yardım alıyorsun ama kararı vericek olan yaşamına devam edicek sensin.Burda ki insanları tanımıyorsun ve ilişkini bitirsende devam etsende kimseye bir yararı olmayacak,yarın seni hatırlamayacaklar,lütfen sakince düşünerek hareket et.

Son düzenleyen: Moderatör:
seviyor ve unutamamış. yeni sevgilisiyle görünmek istememiş. belki seni bırakıp ona gitmeyi düşünüyordur yine.
özetle; eski sevgilisini görünce senin elini bırakması hayra alamet birşeye benzemiyorÇok üzgünüm çoook

ben kan çıkarırım valla o anda başına yıkarım dünyayı.
ben kalbını kırmak ıstemıyorum ama barız belli onu unutamamış,yoksa neden boyle davransınki,ayrıldıgı kısıden ona ne.

Sen yinede çok sabirlisin bence
Ben çoktan yikmistim ortaligi
eski sevgilisi yanimizdan geçecek, benim elimi birakip beni tanimiyor havasina girecek
yok yaa
hiç hos bir hareket olmamis
içine atip da kendini harap etme
konuyu aç ve sor durustlukle itiraf etsin nedenini
ben bu supheyle duramazdim

Olayı yaşadıktan hemen sonra sorsaydın bu kadar sıkıntı yapmazdın kendine.
Ben dakikasında olay çıkartırdım.

:a015::çok üzgünüm:kötü bir durum olmuş

her şeyi sordum öğrendim bugün.
bana "insanları kırmak nispet yapmak doğru değil dedi.bizim ilişkimizi herkes biliyo her yerde yanyanayız o da biliyordur ama onu nispet yaparak üzmek insanlığa sığmaz dedi. ben ayrıldığım için üzmek istemem "dedi.
bana karşı da hatalı olduğunu söyledi özür diledi.
başka insanları üzmemek için biz üzülüyoruz bi daha sadece ikimizi düşüncem felan dedi.
beni ikna etti ama yinede içimde ona karşı bi soğukluk var...

güzel mantıklı bir açıklama yapmış en azından inkar etmemiş sana öyle gelmiş falan dememiş
bende ikna oldum yaptığı açıklamaya :)
efendi cocukmuş dürüst davranmış bence
öyle ince düşünmeside çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
vallaaa bunu o an deseydi tamamdır ama sen sormasan da söyler miydi acep!?!?

hmmm CADIARZU bencede inandırıcı bi savunma bence için rahat olsun takma kafana yerimseniben

kızın uzulmesı senın uzulmenden daha mı onemlı pehhh. neyse fazla sıkıştırmayım ama bana ters geldı açıklamasıda saçma geldı. ama belkıde ıyı bırıdır benım kalbım kötudur. bıraz dene çıkar foyası ortaya zaten. sevgıler

yaptığı hareket hiç hoş değil sen ne tepki verdin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…