bende olsam rahat olamazdım ki.Sen anlatıp dinleyince aa ayıp etmiş diyesi geliyor insanın ama kendimi düşününce eski erkek arkadaşımla karşılaşsam öyle rahat rahat sevgilimin elini tutamazdım,elini bırakırdım demiyorum ama ne bilim,bir dönem onunla hayatımı paylaşıp elele gezip şimdi başka biriyle görmesinden hoşlanmazdım.Belki eski erkek arkadaşımın beni hala seviyor olmasını düşünüp üzmekte istemezdim.Bide ben şöyle de düşünürüm eski kız arkadaşını görüp daha bi elimi sıkı tutması vs ,asla bunu istemem,kime nispet yapıyor ki? ben o zaman sinirlenirdim.O zaman unutamamış olduğunu ve ona böyle davranarak önem gösterdiğini düşünürdüm.Bence takma kafana,refleks olarak yaptığı bişi.Bide artık 10 ay olmuş,bu uzun bir süre,sana sevgisinden emin değil misin? Lütfen hemen sinirle karar verip ayrılmak gibi şeyler yapma.ınsanlara çok kolay geliyor ayrıl demek.Olayın aslını bilmeden ayrıl demek acımasızca.Burda çok insan var çeşitli konularda aman hemen ayrıl ben kabullenemem diyen ama kendi başına gelince barışan,devam eden.Biz senin ilişkini erkek arkadaşını yaşadıklarınızı ,o günü vs bilemeyiz.Sen kendi ilişkini tartarak olayları yorumla,burda yardım alıyorsun ama kararı vericek olan yaşamına devam edicek sensin.Burda ki insanları tanımıyorsun ve ilişkini bitirsende devam etsende kimseye bir yararı olmayacak,yarın seni hatırlamayacaklar,lütfen sakince düşünerek hareket et.