- Konu Sahibi denniss_shady
-
evet az daha aramazsan ben direk gidip olacamyani off çığlık atasım var sinirlerim boşaldımıı bozuldumu okadar zaman olmayacak asla diye düşünürken şimdi kabul etti ertesi sabah kalkıp gidesim var bende istanbulu araştırıyım bari napiim dr Haldun da gözümde kaldı iyimi
ben görüştüm zaten 1 ay önce göğsümde doğum sonrası bozulma var yani birisi düm düz oldu biri 70 ama göğüs uçlarında bariz kayma falan var anlatınca muayene için gitmem lazım sonrasında tekrar ameliyat için sonrasındada kontroller var imkansız oluyo yani de şeyi soracam senin eşin ne diyodu neden kabul etmiyodu ve nasıl bıktırdın bende şuan kabul ettirdim ama vazgeçerse diye ve tarihi erkene almak için
Ben cok arastirdim, hatta iki tanesinde takili kaldim ama iki misli para veresim yok acikcasi..o parayla daha gerekli seyler yaparim..bu kadar zaman bekledim , gerisi cabuk gelir insallah
narpek senin çocuk varmıydı kaç yaşındaydı benim çocukda 17 aylık birde ona bakması var
Ben yarin erkenden tekrar randevu icin tekrar arayayim yoksa baskakari benim önüme gececek
benimde öyle emzirmelerden boşalmışstı canım. önce parayı bahane etti paramı var şumu bumu diye. sonra ben parayı ayarlarım dedim. yinede çok gereksiz ben mutluyum falan dedi. ama ben istemediğimi falan belirttim. kesin yaptırmak istediğimi söyledim.
parayıda ayarladım. sonra iyi tamam napıyosan yap dedi
yinede gönüllü değildi yani. sonuçta yaptırdım. ve çok mutluyum
var canım 2 tane küçüğü 2,5 yaşında. ama kucagına filan alamıysun o çok sıkıntı. seninki daha küçük. emzirmiyormusun
seninki seni ister kucagını işter biraz beklesen daha iyi olur sanki
benimki öyle dese keşke ben konusunu açar açmaz kulaklarını kapatıyor düşün açma konuyu diye nağralar atıyodu ben sevmem büyük göğüs alsa vs sakın falan bi gün kardeşimle konuşurken duydum kardeşim çok mutsuz önceden yine idare ediyodu ama bi gün yaptıracam diyodu şimdi doğumdan sonra tamamen kötü oldu demiş eşimde nasıl bukadar kafasına takıyo anlamıyorum falan demiş oda etkili oldu sanırım bana boşanırız ozaman yaptırırsın diyodu o derece katıydı bi gün ayrılalım dedimben mutlu deilim böyle kendimi iyi hisetmiyorum dedim yine bişi demedi en son bu akşam işte istediğin yere taşınırım ama bu şartla dedim tamam dedi pat diye şok oldum yaptırıtım taşınırım sonra geri taşınırım
emzirmiyorum ama benimkisi küçük birde oburiks bişey üstüme bi atlıyo patlatır valla okadar para vermişimya işte ameliyat günü bir gün bakacak birini bulabilirim ama günlerce iyileşemezsem napacam o var daha küçük eşim bakamaz
hahahha zaten çok çok büyük olmuyor yani sana en uygun doğalı yapılıyor. eşine belirt mesela 75 b dolgulu takıyorsan dolgusuz dolu dolu bi memen olur ameliyattan sonra
keşke bir gün olsa canım benim 22 gün oldu hala kucagıma alamıyorum. kolumu tam olarak yukarıya kaldıramıyorum.
çocuk göğsüne yaslanmak istiyor yaslayamıyorsun. sarılamıyorsun bile dolu dolu.
narpek zaten mememin estetiğinden çok şu destekli telli sütyenden çektiğime yanıyorumarkadaş yıllarca odestekli böğrüne taş gibi oturan o sütyenlerden ne çektim ya hep hayalimdi desteksiz istediği sütyeni almak nasıl bişey derdim hep büyük olanlara sorardım nasıl sütyen alıyon yani öyle istediğin beğendiğini alıyonmu diye ayyy ne kadar acıdım kendime yaa
aynen efulicim ben hala medikal sütyen takıyorum ama az kaldı istediğim sütyeni almaya
şuan eşinin tepkisi ne beğendimi yani niye istemiyomuş baştan istemiyodun şimdide görme uzak dur debende şuan medikal sütyen kulanıyorum artık pes ettim ergen sütyeni kulanıyom desteksiz yarım atlet bi çare perişan gibiyim
daha tanışmadılar canım. bir ay sonra filan belki görüştürürüm
bence yavas yavas büyüt memelerini destekli tak sonra daha büyük destekli tak kilo almış gibi çevren anlamasın
çevremmi bunu hiç düşünmedim okadar odaklanmışım ki sonucaamaan anlasınlar valla hiç uğraşamamki ben şuan 35 derece nemsiz sıcak var burda deil sütyen aslı atlet bile giyemiryorsun sıcakdan askıları kesiyor insanı kişi başına bir vantilatör düşüyo o sütyeni bu sıcakda takınca biri beni domuz bağı yapmış fırına atmış gibi hissediyorum
Beni keske araya alabilsede eylülün 20 lerinde yapsa..tam doktoru buldum simdi tarih tutmzyo..yoksa ta kasimi beklemem lazim..cuma günü tekrar aricam haldun beyi..birde benim akrabam var ankarada o da hacettepe cok güzel hastane dedi..artik baska doktor girmeyecek isin icine
sizin sayenizde kizlar..tesekkür ederim..dua edinde beni araya alabilsin
bişi olmaz cnm. saklayacak bişi yok kiTüh ben simdi potmu kirdim:18:
ya doktor Haldun bey çok aklıma yattı zaten ben gözümü kararrttım acı ameliyat umrumda deil ameliyat sonrası ömürlükmü deforme oluyomu onu düşünüyorum zaten benim başlıca derdim eşimin istememesiydi 4 yıldır yalvarıyorum imkansız asla diyodu hep ama kadın ve azim birleşince hiç bişey imkansız deilmiş biraz önce bi teklifde bulundum çat diye kabul etti ya şokdayım hala
Efuli aramiza hosgeldin) valla haberler super...cok sevindim esinin kabul etmesine bence bu durumu hemen kullanmalisin, kocan tekrar fikir degistirmeden )) sormak istedigin her konuda burdayiz, destegiz birbirimize.. Ben de haldun beyin hastasiyim...ameliyat olali 5 ay olacak nerdeyse...sonuclar super )) yarin yeni resimler koyacagim )takipte kal😘
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?