y.doc.haldun kamburogluna ameliyat olucam

Ben cok arastirdim, hatta iki tanesinde takili kaldim ama iki misli para veresim yok acikcasi..o parayla daha gerekli seyler yaparim..bu kadar zaman bekledim , gerisi cabuk gelir insallah

benimde öyle emzirmelerden boşalmışstı canım. önce parayı bahane etti paramı var şumu bumu diye. sonra ben parayı ayarlarım dedim. yinede çok gereksiz ben mutluyum falan dedi. ama ben istemediğimi falan belirttim. kesin yaptırmak istediğimi söyledim.
parayıda ayarladım. sonra iyi tamam napıyosan yap dedi
yinede gönüllü değildi yani. sonuçta yaptırdım. ve çok mutluyum

Ben cok arastirdim, hatta iki tanesinde takili kaldim ama iki misli para veresim yok acikcasi..o parayla daha gerekli seyler yaparim..bu kadar zaman bekledim , gerisi cabuk gelir insallah

ben burnumu yaptırdım 3 yıl önce o doktordan çok memnun kalmışdım acaba memede yapıyomudur yaa aklıma geldi şimdi bende 5 diyince bi durdum yani 10 bin diyodum bi yerde sordum 7 bin di zaten bende hemen yaptıramıycam sanırım anlaşmamız öyle yani ama benim işim bellide olmaz oğlan çocuğu gibi dolanmakdan bıktım sütyen derdinden hele varyaa ağlıyorum artık zırıııl zırııııl ağladım geçenlerde ya sinirden ne çektim ne çektim

narpek senin çocuk varmıydı kaç yaşındaydı benim çocukda 17 aylık birde ona bakması var

var canım 2 tane küçüğü 2,5 yaşında. ama kucagına filan alamıysun o çok sıkıntı. seninki daha küçük. emzirmiyormusun
seninki seni ister kucagını işter biraz beklesen daha iyi olur sanki

benimki öyle dese keşke ben konusunu açar açmaz kulaklarını kapatıyor düşün açma konuyu diye nağralar atıyodu ben sevmem büyük göğüs alsa vs sakın falan bi gün kardeşimle konuşurken duydum kardeşim çok mutsuz önceden yine idare ediyodu ama bi gün yaptıracam diyodu şimdi doğumdan sonra tamamen kötü oldu demiş eşimde nasıl bukadar kafasına takıyo anlamıyorum falan demiş oda etkili oldu sanırım bana boşanırız ozaman yaptırırsın diyodu o derece katıydı bi gün ayrılalım dedim ben mutlu deilim böyle kendimi iyi hisetmiyorum dedim yine bişi demedi en son bu akşam işte istediğin yere taşınırım ama bu şartla dedim tamam dedi pat diye şok oldum yaptırıtım taşınırım sonra geri taşınırım

var canım 2 tane küçüğü 2,5 yaşında. ama kucagına filan alamıysun o çok sıkıntı. seninki daha küçük. emzirmiyormusun
seninki seni ister kucagını işter biraz beklesen daha iyi olur sanki

emzirmiyorum ama benimkisi küçük birde oburiks bişey üstüme bi atlıyo patlatır valla okadar para vermişim ya işte ameliyat günü bir gün bakacak birini bulabilirim ama günlerce iyileşemezsem napacam o var daha küçük eşim bakamaz

hahahha zaten çok çok büyük olmuyor yani sana en uygun doğalı yapılıyor. eşine belirt mesela 75 b dolgulu takıyorsan dolgusuz dolu dolu bi memen olur ameliyattan sonra

keşke bir gün olsa canım benim 22 gün oldu hala kucagıma alamıyorum. kolumu tam olarak yukarıya kaldıramıyorum.
çocuk göğsüne yaslanmak istiyor yaslayamıyorsun. sarılamıyorsun bile dolu dolu.

hahahha zaten çok çok büyük olmuyor yani sana en uygun doğalı yapılıyor. eşine belirt mesela 75 b dolgulu takıyorsan dolgusuz dolu dolu bi memen olur ameliyattan sonra

narpek zaten mememin estetiğinden çok şu destekli telli sütyenden çektiğime yanıyorum arkadaş yıllarca odestekli böğrüne taş gibi oturan o sütyenlerden ne çektim ya hep hayalimdi desteksiz istediği sütyeni almak nasıl bişey derdim hep büyük olanlara sorardım nasıl sütyen alıyon yani öyle istediğin beğendiğini alıyonmu diye ayyy ne kadar acıdım kendime yaa

keşke bir gün olsa canım benim 22 gün oldu hala kucagıma alamıyorum. kolumu tam olarak yukarıya kaldıramıyorum.
çocuk göğsüne yaslanmak istiyor yaslayamıyorsun. sarılamıyorsun bile dolu dolu.

oyyy alahım geçecek inşalah sabret ben beklerim ya biraz daha laf ağızdan bi kere çıkar evet dedi ya yeter sonunda yaptıracam daha gencim

aynen efulicim ben hala medikal sütyen takıyorum ama az kaldı istediğim sütyeni almaya

aynen efulicim ben hala medikal sütyen takıyorum ama az kaldı istediğim sütyeni almaya

şuan eşinin tepkisi ne beğendimi yani niye istemiyomuş baştan istemiyodun şimdide görme uzak dur de bende şuan medikal sütyen kulanıyorum artık pes ettim ergen sütyeni kulanıyom desteksiz yarım atlet bi çare perişan gibiyim

daha tanışmadılar canım. bir ay sonra filan belki görüştürürüm
bence yavas yavas büyüt memelerini destekli tak sonra daha büyük destekli tak kilo almış gibi çevren anlamasın

daha tanışmadılar canım. bir ay sonra filan belki görüştürürüm
bence yavas yavas büyüt memelerini destekli tak sonra daha büyük destekli tak kilo almış gibi çevren anlamasın

çevremmi bunu hiç düşünmedim okadar odaklanmışım ki sonuca amaan anlasınlar valla hiç uğraşamamki ben şuan 35 derece nemsiz sıcak var burda deil sütyen aslı atlet bile giyemiryorsun sıcakdan askıları kesiyor insanı kişi başına bir vantilatör düşüyo o sütyeni bu sıcakda takınca biri beni domuz bağı yapmış fırına atmış gibi hissediyorum

tabi umursamıyorsan çabalamana gerek yok
Allah kolaylık versin oralar çok sıcak

Artik sen de bizdensin)) haldun beyle bi daha konus bence durumu anlat bir kez daha, bence elinden gelen bi durumsa seve seve yapar seni zor durumda birakmamak icin ben de yarin ugrucam yanina, sorarim senin icin mrk etme)) artik aklinda soru isareti kalmamasina cok sevindim👍ben sana haber vericem rassigcim...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Efuli aramiza hosgeldin) valla haberler super...cok sevindim esinin kabul etmesine bence bu durumu hemen kullanmalisin, kocan tekrar fikir degistirmeden)) sormak istedigin her konuda burdayiz, destegiz birbirimize.. Ben de haldun beyin hastasiyim...ameliyat olali 5 ay olacak nerdeyse...sonuclar super)) yarin yeni resimler koyacagim)takipte kal😘

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

oo hayırlı olsun sevindim kendim yaptırmış kadar tabiki o ihtimali düşünüyorum eşim fikrini deiştirmeden yaz sonuna halletmem lazım ama çocukda var küçük bişiler yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…