• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

y.doc.haldun kamburogluna ameliyat olucam

Beni keske araya alabilsede eylülün 20 lerinde yapsa..tam doktoru buldum simdi tarih tutmzyo..yoksa ta kasimi beklemem lazim..cuma günü tekrar aricam haldun beyi..birde benim akrabam var ankarada o da hacettepe cok güzel hastane dedi..artik baska doktor girmeyecek isin icine:3:
sizin sayenizde kizlar:54:..tesekkür ederim..dua edinde beni araya alabilsin

Doktor konusunda emin ol zaten cnm. Konuş bakalım belki olur bi boşluk. Inşşşş ol ameliyatını da sonra bizim sayemizde olsun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar estetik olanları kovalıyorum formda bende :D tam olarak toplamda ücret ne kadar ödediniz ben 10 bini gözden çıkardım

O zaman çok sevineceksin. 4500-5000 arası halledersin. Sen de katıl bize 😄

ya doktor Haldun bey çok aklıma yattı zaten ben gözümü kararrttım acı ameliyat umrumda deil ameliyat sonrası ömürlükmü deforme oluyomu onu düşünüyorum zaten benim başlıca derdim eşimin istememesiydi 4 yıldır yalvarıyorum imkansız asla diyodu hep ama kadın ve azim birleşince hiç bişey imkansız deilmiş biraz önce bi teklifde bulundum çat diye kabul etti ya şokdayım hala :D

heh birini söylerken diğerini unutuyorum heycandan Haldun bey ankarada ben muğlada yaşıyorum istanbulda olmayı düşünüyodum çünki ordada evim var napacamı şaştım ya

ya doktor Haldun bey çok aklıma yattı zaten ben gözümü kararrttım acı ameliyat umrumda deil ameliyat sonrası ömürlükmü deforme oluyomu onu düşünüyorum zaten benim başlıca derdim eşimin istememesiydi 4 yıldır yalvarıyorum imkansız asla diyodu hep ama kadın ve azim birleşince hiç bişey imkansız deilmiş biraz önce bi teklifde bulundum çat diye kabul etti ya şokdayım hala :D

oo 4 yıl çok ugraşmıssın ben bi kaç ayda hallettim eşimi :1:
yani paşa paşa kabul etmedi tabi ama bıktı artık napsın:ssz:

heh birini söylerken diğerini unutuyorum heycandan Haldun bey ankarada ben muğlada yaşıyorum istanbulda olmayı düşünüyodum çünki ordada evim var napacamı şaştım ya

canım normalde bir gece yatılıyor. sen 2 gece hastanede kalırsın. ertesi gün evine yola çıkarsın. dicektimki tam kontroller aklıma geldi:53:
ilk 1 hafta sonra tahlil var nasıl olur bielemedim

ben görüştüm zaten 1 ay önce göğsümde doğum sonrası bozulma var yani birisi düm düz oldu biri 70 ama göğüs uçlarında bariz kayma falan var anlatınca muayene için gitmem lazım sonrasında tekrar ameliyat için sonrasındada kontroller var imkansız oluyo yani de şeyi soracam senin eşin ne diyodu neden kabul etmiyodu ve nasıl bıktırdın bende şuan kabul ettirdim ama vazgeçerse diye ve tarihi erkene almak için :D

Ben yarin erkenden tekrar randevu icin tekrar arayayim yoksa baskakari benim önüme gececek:45::1:

evet az daha aramazsan ben direk gidip olacam :D yani off çığlık atasım var sinirlerim boşaldımıı bozuldumu okadar zaman olmayacak asla diye düşünürken şimdi kabul etti ertesi sabah kalkıp gidesim var :D bende istanbulu araştırıyım bari napiim dr Haldun da gözümde kaldı iyimi :27:

Back