- Konu Sahibi denniss_shady
-
Cnm elbette verio..bana da verdi..için rahat olsun:)) herşeyi olması gerektiği gibi yapıo..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
KozlR benim izin tarihimde haldun beyde izinliymis..beni aradi söyledi..ne yapcam simdi ben.baska bu yil iznim yok..
Merhaba yuruyusler nasil araliklarla olmali? dikislerime biseu olacak diye korkuyorum cok 😢 3.gunum tek basima kalkamiyorum ama agrim yok gibi. sadece gogus kafesimde 2 tas var sanki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kızlar birşey soracağım meme estetiği ilerde herhangi bir sağlık sorunununa yol açmıyor değil mi? bir de ben doğru düzgün hastaneye bile gitmeyen iğne vurulmaktan bile korkan biriyim ağrısı sızısı çok mu oluyo? çok istiyorum göğüslerim yok gibi ama çok da korkuyorum?
İnan korkulacak hiçbişey yok cnm. Öle dayanılmayacak ağrı sızı falan da yok. Hiçbişey göğüslerin olmadan gezdiğini değmez😄. Onlara kavuşunca unutuyorsun zaten herşeyi merak etme ....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim canım cesaretlendirdiğin için her yolu denedim artık tek çarem bu ama hiçbir şey bilgim yok. ya kötü olursa ya istediğim büyüklükte olmazsa ye doğal durmazsa ya da eşit olmazsa... off cevaplanması gereken çok soru var canım kafamda
Nerde yaşıyorsun?
ankarada yaşıyorum.
ya kızlar birşey soracağım meme estetiği ilerde herhangi bir sağlık sorunununa yol açmıyor değil mi? bir de ben doğru düzgün hastaneye bile gitmeyen iğne vurulmaktan bile korkan biriyim ağrısı sızısı çok mu oluyo? çok istiyorum göğüslerim yok gibi ama çok da korkuyorum?
Süper o zaman. Haldun bey herşeyi halleder hiç korkma 😊
sen ameliyat odun mu canım...
Slm candy...tabiki de hiçbir sağlık problemine yol açmıomrk etme..zaten ameliyat öncesi her türlü tetkik yapılıo... Benim ağrım yok denecek kadar az olmuştu.. Brn bile inanamamıştım..ama ağrı eşiğine göre değişiomuş...doktorun kaburgaları uyuşturma tekniği ile yapması da bence ağrıyı azalmanın bir yolu..benim doktorum haldun bey bu yöntemi uygulamıştı.. O yüzden de ağrım çok aZdı die düşünüorm.. Sonuçta katlanılmayacak bi ağrı değil, hatta keşke daha önce yaptırsaydım diosun:))) sormak istediğin herşeyi sorabilirsin
lm canım. tşk ederim. tabikide sormak istediğim dünya kadar soru var hatta bir konu açtım özellikle. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. tek yolum buı. sen amleiyat oldun mu canım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738472&p=36227167#post36227167
Slm candy...tabiki de hiçbir sağlık problemine yol açmıomrk etme..zaten ameliyat öncesi her türlü tetkik yapılıo... Benim ağrım yok denecek kadar az olmuştu.. Brn bile inanamamıştım..ama ağrı eşiğine göre değişiomuş...doktorun kaburgaları uyuşturma tekniği ile yapması da bence ağrıyı azalmanın bir yolu..benim doktorum haldun bey bu yöntemi uygulamıştı.. O yüzden de ağrım çok aZdı die düşünüorm.. Sonuçta katlanılmayacak bi ağrı değil, hatta keşke daha önce yaptırsaydım diosun:))) sormak istediğin herşeyi sorabilirsin
lm canım. tşk ederim. tabikide sormak istediğim dünya kadar soru var hatta bir konu açtım özellikle. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. tek yolum buı. sen amleiyat oldun mu canım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738472&p=36227167#post36227167
Cnm yukarda yazdım ya ameliyat sonrasını falan...
Selam narpek...çok geçmiş olsun..şimdi nasılsın? Ben de Hacettepe Üni. Dr. Haldun beye ameliyat oldum. Ben de kendisini bu siteden keşfettim..özellikle de Patikk isimli arkadaşımızın yorumları ve yazışmaları sayesinde...öncelikle Haldun beye, sonra ise Patikk ve diğer paylaşımlarda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim...kızlar ben sonuçtan inanılmaz memnunum...gerçekten Haldun bey işini çok ciddiye alan ve bu işte çok başarılı bir doktor..bunu daha onunla yapacağınız ilk görüşmede bile anlıyorsunuz..ben birsürü dr ile görüştüm ameliyat kararı verdikten sonra...ama Haldun bey daha görüşme esnasında o kadar kendinden ve yapacağı işten emin ki...işte budur diosunuz..ben taleplerimi ve boyut isteğimi söyleyip herşeyi onun zevkine bıraktım, çünkü gerçekten güvenebileceğinizi hissettiriyor size...şu an inanılmaz mutluyum..daha 4 ay oldu..ne ağrım ne de bir rahatsızlığım var...sanki doğuştan beri bnm göğüslerim..bi de bnm teyzem olmuştu 2 yıl önce, çok ağrısı olmuştu, bir hafta sonra bile ağrıdan kıvranıyordu! Çok korkuodum ameliyattan. Ben ameliyat gecesi hastanedeki yatağımda yarı oturur vaziyette ipadden film izliodum:))) tek sıkıntım ilk birkaç gün oturup kalkarken zorlamadan dolayı olan anlık ağrılar oldu...gerçekten bunun tek sebebinin doktorum Haldun bey olduğunu düşünüorum...sorusu olanlar bana burdan yada özelden ulaşabilir. İsteyene foto bile atanbilirim. Ben patikk in ameliyat sonrası fotolarını görüp Haldun beye ameliyat olmaya karar vermiştim çünkü...o kadar doğal görünüolardı ki!:))) şu an inanın benimkiler de öyle...arkadaşlarım dahil kimse anlamadı))
merhaba ben sıtede çok yenıyım ve yazılarınızı okudum ankarada yasıyorum sıklıkla haldun beyın adını duyuyorum ama amelıyattan ınanılmaz korkuyorum senelerdir düşübdüğüm halde ben muayene olmaya bile cesaret edememsıtede çok yenıyım elmden geldiğince merak ettiklerimi sormaya calısıyorum .sizin resimlerinizi görmem mümkün mü acaba çok merak edıyorum doğal drup drmadklarını ve bırde hiç amelıyat olduktan sonra emziren birini birebir şahit oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?