y.doc.haldun kamburogluna ameliyat olucam

denniss_shady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
281
3
66
Ankara
Hanimlar dun hacettepe universitesinden haldun beye muayene oldum sanirim buyutme ameliyatimi o yapacak ama doktor hakkinda burda sadece burun estetigiyle ilgili yorumlar bulabildim. Bir arjadasim ameliyat hemsiresi olarak hacettepede calistigi icin ordaki doktorlari iyi taniyor daha once onunla beraber gogus buyutme ameliyatlarina girmis cok titiz cok dikkatli oldugunu ve hastarinin memnun oldugunu duymus. Servis hemsirelerine de sormus ameliyat sonrasi bakimlari yapanlar haldun beyin hastalarinin ameliyatlarinin cok basarili oldugunu soylemisler ben baska bir doktorla gorusmedigim icin sizin de bu konudaki fikrinizi almak istedim haldun beyle daha once gorusen ve ya ona ameliyat olan biru var mi acaba yada doktorla neler konusmam gerektigini soylebilirmisiniz kafam karisik biraz

hayırı olsun şimdiden. bende haldun beye olacagım.
siz gün aldınızmı ne zaman olacak

Sinavlardan dolayi giremedim siteye 20sinde yani bu cuma ameliyat olucam ama hala protez buyukluguyle ilgili bisey bilmiyorum siparisi yarin vericez. Sen ne zaman ameliyat oluyosun cnim

Sana nasil takildi canim resmin var mi dicem ama cok erken sanirim daha kac cc hangi yontemle takildi bide agri sizi cok mu su an

Bnm nerdeyse göğsüm hiç yoktu 225cc tAktı 5cc de ya enjekte etti 163cm ye 42kiloyum.inanırmısın ben ki ne zaman görüşmeye gitsem cıkısta aglardım o derece ama sana söyle diyeyim ben sivrisinek ısırığı kadar bîle acım olmadı o sanırım bünye ve doktorun taktiği ve ilgisine bağlı.sıkıntı yapma boşuna ben ki korkağın tekiyim güle güle gittim.bide boyutunu doktorunla ortak seç büyük olsun diye meme dokunun almaayacağı bişey iyileşme sürecinde daha cok canını acıtabilir.

Dogal durmicak bisey istemiyorum zaten canim ama bi yandan da kucuk mu olur ki memnun kalmazsam diye de korkuyorum zaten doktora birakicam sanirim boyutunu... sana da hayirli olsun bu arada =)) en kisa zamanda foto bekliyorum cok merak ettim nasil oldugunu =))) bide neden yag enjekte etti merak ettim

Daha güzel gözüksün diye etti benim doktor cılgın biraz :) sütyen takmana bile gerek yok dedi😃 ya seni bilmiyorumda ben cok büyük istemedim ..... yıldızları gibi popomda büyük benim doktor bizden îyi biliyo bu işi güveniyorsan ona bırak derim. Hangi şehirdesin?

Ankaradayim ben hacettepede ameliyat olucam bende doktora birakmayi dusunuyorum ama ya dogal olsun diye cok kucuk yaparsa diye korkuyorum

Ben doktoruma en büyük hangisi oluyosa onu tak demiştim mesela sende öyle diyebilirsin senin göğüs yapına uygun en büyüğünü koyar

Yaptigi ameliyatlarin resimlerine bakip ona gore karar vericem sanirim benimki de boyle olsun boyle gorunsun diyebilirm =)) bide benim en buyuk korkum ameliyat izi =( gogus alti kesisi olucak tam kat yaptigi yere gelicek iz merak etme belli olmaz dedi ama ben yine de korkuyorum

gösteriyomuymuş resimleri

Sorucam valla bende bilmiyorum ama dicem ameliyat izleriyle ilgili korkum var sizin ameliyatlarinizdan sonraki izleri gormek istiyorum belki oyle dersem gosterir direk sorarsam gostermeyebilir =p

valla sen baya şey sormussun zaten Haldun bey bana dedi. sorman gereken soruların %70 ini sormadın dedi. heyecandan dilim tutuldu aklıma hiç bişey gelmedi

Sorucam valla bende bilmiyorum ama dicem ameliyat izleriyle ilgili korkum var sizin ameliyatlarinizdan sonraki izleri gormek istiyorum belki oyle dersem gosterir direk sorarsam gostermeyebilir =p

bende haldun beyin hastasıyım :)) bende istemiştim fotoları ama bana siz zaten sitenizde paylaşıyorsunuz ordan bak demişti benim göstermem etik değil dedi bende benimkini görmek isteyen olursa gösterbilrsiniz demiştim sonucta yüzümüz görünmüyor :)) izler konusundada ameliyat sonrası dikkat edersen cok ince küçücük incecik bi cizgin oluyo ben dustan sonra ıslak bıraktgm için sanırım enfksiyon kaptı dikişlerin uçlarında koyuluk var ama orta kısmı incecik bi çizgi zaten haldun bey 3-3,5cm kadar acıyor kesi yerini bazı doktrların ki 5-5,5 cm e kadar cıkıyor ) boyut konusuna gelince bende 295cc var orta profil profil büyük olursa yanlara doğru acılma yapıyor hos durmuyor hele bide gögüslerin öncesinden ayrıksa güzel görünmez ama yüksek profil isteyebilirsin o biraz daha gösterişli ben mesela keske yüksek profil isteseymişim die düşünüyorum hala :) ama tabi belkide benim gögüslerime uygun olmadgı için haldun bey hiç bunu sölememişte olabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…