- Konu Sahibi denniss_shady
-
Beni keske araya alabilsede eylülün 20 lerinde yapsa..tam doktoru buldum simdi tarih tutmzyo..yoksa ta kasimi beklemem lazim..cuma günü tekrar aricam haldun beyi..birde benim akrabam var ankarada o da hacettepe cok güzel hastane dedi..artik baska doktor girmeyecek isin icine
sizin sayenizde kizlar..tesekkür ederim..dua edinde beni araya alabilsin
ben haftaya gidicem bi defterini karışrırım
işallah işine yarayan gün olur canım
Eylülün 20 sigibi olsa mükemmel olur du yaa
eylülün 19 unu sor canım sen benden önce konuşcan. bizim selamlarımızı söyle belki ayarlar
Isimkerinizi bilseydim söylerim
selam kızlar estetik olanları kovalıyorum formda bendetam olarak toplamda ücret ne kadar ödediniz ben 10 bini gözden çıkardım
Ec
Evet canim özge
O zaman çok sevineceksin. 4500-5000 arası halledersin. Sen de katıl bize 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Artık herkes biliyooo 😄
O zaman çok sevineceksin. 4500-5000 arası halledersin. Sen de katıl bize 😄
Artık herkes biliyooo 😄
ya doktor Haldun bey çok aklıma yattı zaten ben gözümü kararrttım acı ameliyat umrumda deil ameliyat sonrası ömürlükmü deforme oluyomu onu düşünüyorum zaten benim başlıca derdim eşimin istememesiydi 4 yıldır yalvarıyorum imkansız asla diyodu hep ama kadın ve azim birleşince hiç bişey imkansız deilmiş biraz önce bi teklifde bulundum çat diye kabul etti ya şokdayım hala
heh birini söylerken diğerini unutuyorum heycandan Haldun bey ankarada ben muğlada yaşıyorum istanbulda olmayı düşünüyodum çünki ordada evim var napacamı şaştım ya
Ben yarin erkenden tekrar randevu icin tekrar arayayim yoksa baskakari benim önüme gececek
oo 4 yıl çok ugraşmıssın ben bi kaç ayda hallettim eşimi
yani paşa paşa kabul etmedi tabi ama bıktı artık napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?