- Konu Sahibi denniss_shady
yarışa dönüştü iş yanlızBen yarin erkenden tekrar randevu icin tekrar arayayim yoksa baskakari benim önüme gececek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarışa dönüştü iş yanlızBen yarin erkenden tekrar randevu icin tekrar arayayim yoksa baskakari benim önüme gececek
oo hayırlı olsun sevindim kendim yaptırmış kadar tabiki o ihtimali düşünüyorum eşim fikrini deiştirmeden yaz sonuna halletmem lazım ama çocukda var küçük bişiler yapacam
sonuçta başka bi şehire gideceksin cnm ameliyat için. gel işte ankaraya. boşa araştırma daha fazla. hazır ikna etmişken eşini durumu değerlendir benceevet az daha aramazsan ben direk gidip olacam yani off çığlık atasım var sinirlerim boşaldımıı bozuldumu okadar zaman olmayacak asla diye düşünürken şimdi kabul etti ertesi sabah kalkıp gidesim var bende istanbulu araştırıyım bari napiim dr Haldun da gözümde kaldı iyimi
yarışa dönüştü iş yanlız
benim de. ne olduğunu anlamadan ameliyat oldum ben. fikir olsun diye görüşmeye gitmiştim. 6. gün ameliyatta buldum kendimibenim tam istediğim zaman oldu hiç sıkıntım olmadı zaman konusunda
benim tam istediğim zaman oldu hiç sıkıntım olmadı zaman konusunda
benim de. ne olduğunu anlamadan ameliyat oldum ben. fikir olsun diye görüşmeye gitmiştim. 6. gün ameliyatta buldum kendimi
tşklr cnm. sabret seninkiler de olacak. evet senin de gönlüne göre olmuş zamanı. darısı bekleyenleresenin ayrı bi güzel zaten. ben okulun kapanmasını beklemek zorundaydım. ve ramazandan önce olması gerekiyordu. çok şükürde oldu
tşklr cnm. sabret seninkiler de olacak. evet senin de gönlüne göre olmuş zamanı. darısı bekleyenlere
Aynen kızlar benim de öle olmuştu çok şükür... Ama umarım Rassig'in işi de hallolur istediği zamanda ve tarihte...yarın haldun beyi bi arıcam bakalım umarım araya alır)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Keske beni alabilse araya..sen bi soruver ne olur..kasim ayini beklersem cook gec ya..doktor beni simdilik 26 eylül e kayitt ettti ama sonra iznim hemen bitecek. Ameliyattan 6 gün sonra ise baslayamam hemen. .nezor orada olamama ya..yoksa gidersin yazihanesine yüz yüze konusursun dimi.
Cnm hemen sorup sana bilgi veriyorum:))) biraz sirinlik yapalim belki araya alir...cok haklisin valla ankarada olsan yuzyuze gidip konusursun ;( haldun beyin gercekten yapabilecegi bi durum varsa yardimci olur zaten..sen istanbulda mi yasiosun rassig?
Hayir . Almanyada canim
Rassigcim tekrar slm..söyledi almanyadan olduğunu zaten:) hatta sırf almanyadan olduğu için araya sıkıştırdım 26sına daha önceye alma imkanı hiç yok dedi sana da söylemiş zaten aslında o hafta da full doluyum ama sıkıştıracağım die:) bence bu tarihi de kaçırma derim..çünkü sonrası da zaten bayaa doluymuş
tesekkür ederim tatlim emek verdigin icin..banada bugün ayni seyleri söyledi..eger iptal eden olursa yazarim dedi..simdilik tarih kesin bakalim.
insallah sonrasinda hemen ise baslayinca zorlanmam..veya ozamana kadar tekrar korku basar vazgecerim:18:
ben simdi cesaret almisken sizden hemen olsam demistim. nasip iste..ama insallah sizlerle kontakta kaliriz.
sen ankaradimi yasiyorsun canim?
benim ankarada yakin akrabam var ama onlara söylemeye cesaretim yok. oraya gelince bile sanirim yanlarinda kalmam. utanirim ya:26:
tesekkür ederim tatlim emek verdigin icin..banada bugün ayni seyleri söyledi..eger iptal eden olursa yazarim dedi..simdilik tarih kesin bakalim.
insallah sonrasinda hemen ise baslayinca zorlanmam..veya ozamana kadar tekrar korku basar vazgecerim:18:
ben simdi cesaret almisken sizden hemen olsam demistim. nasip iste..ama insallah sizlerle kontakta kaliriz.
benim ankarada yakin akrabam var ama onlara söylemeye cesaretim yok. oraya gelince bile sanirim yanlarinda kalmam. utanirim ya:26:
rassig resmi yükleyememişsin. tekrar dne görünmüyo
Benim bi sorum daha olacakti.
haldun bey taktigi silikonlara zertifikat veya belge veriyormu özeldekiler gibi?
Benim bi sorum daha olacakti.
haldun bey taktigi silikonlara zertifikat veya belge veriyormu özeldekiler gibi?