• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

y.doc.haldun kamburogluna ameliyat olucam

oo hayırlı olsun sevindim kendim yaptırmış kadar :D tabiki o ihtimali düşünüyorum eşim fikrini deiştirmeden yaz sonuna halletmem lazım ama çocukda var küçük bişiler yapacam :52:

Hayırlısı olsun;) çocuğa bakacak kimse yok mu? :( kaç yaşında?çok mu küçük?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

evet az daha aramazsan ben direk gidip olacam :D yani off çığlık atasım var sinirlerim boşaldımıı bozuldumu okadar zaman olmayacak asla diye düşünürken şimdi kabul etti ertesi sabah kalkıp gidesim var :D bende istanbulu araştırıyım bari napiim dr Haldun da gözümde kaldı iyimi :27:
sonuçta başka bi şehire gideceksin cnm ameliyat için. gel işte ankaraya. boşa araştırma daha fazla. hazır ikna etmişken eşini durumu değerlendir bence :9:

:9: benim tam istediğim zaman oldu hiç sıkıntım olmadı zaman konusunda

Aynen kızlar benim de öle olmuştu çok şükür... Ama umarım Rassig'in işi de hallolur istediği zamanda ve tarihte...yarın haldun beyi bi arıcam bakalım;) umarım araya alır;))

Aynen kızlar benim de öle olmuştu çok şükür... Ama umarım Rassig'in işi de hallolur istediği zamanda ve tarihte...yarın haldun beyi bi arıcam bakalım;) umarım araya alır;))

Keske beni alabilse araya..sen bi soruver ne olur..kasim ayini beklersem cook gec ya..doktor beni simdilik 26 eylül e kayitt ettti ama sonra iznim hemen bitecek. Ameliyattan 6 gün sonra ise baslayamam hemen. .nezor orada olamama ya..yoksa gidersin yazihanesine yüz yüze konusursun dimi.

Keske beni alabilse araya..sen bi soruver ne olur..kasim ayini beklersem cook gec ya..doktor beni simdilik 26 eylül e kayitt ettti ama sonra iznim hemen bitecek. Ameliyattan 6 gün sonra ise baslayamam hemen. .nezor orada olamama ya..yoksa gidersin yazihanesine yüz yüze konusursun dimi.

Cnm hemen sorup sana bilgi veriyorum:))) biraz sirinlik yapalim belki araya alir...cok haklisin valla ankarada olsan yuzyuze gidip konusursun ;( haldun beyin gercekten yapabilecegi bi durum varsa yardimci olur zaten..sen istanbulda mi yasiosun rassig?

Cnm hemen sorup sana bilgi veriyorum:))) biraz sirinlik yapalim belki araya alir...cok haklisin valla ankarada olsan yuzyuze gidip konusursun ;( haldun beyin gercekten yapabilecegi bi durum varsa yardimci olur zaten..sen istanbulda mi yasiosun rassig?

Hayir . Almanyada canim

Hayir . Almanyada canim

Rassigcim tekrar slm..söyledi almanyadan olduğunu zaten:) hatta sırf almanyadan olduğu için araya sıkıştırdım 26sına daha önceye alma imkanı hiç yok dedi:( sana da söylemiş zaten aslında o hafta da full doluyum ama sıkıştıracağım die:) bence bu tarihi de kaçırma derim..çünkü sonrası da zaten bayaa doluymuş:(

Rassigcim tekrar slm..söyledi almanyadan olduğunu zaten:) hatta sırf almanyadan olduğu için araya sıkıştırdım 26sına daha önceye alma imkanı hiç yok dedi:( sana da söylemiş zaten aslında o hafta da full doluyum ama sıkıştıracağım die:) bence bu tarihi de kaçırma derim..çünkü sonrası da zaten bayaa doluymuş:(

tesekkür ederim tatlim emek verdigin icin..banada bugün ayni seyleri söyledi..eger iptal eden olursa yazarim dedi..simdilik tarih kesin bakalim.
insallah sonrasinda hemen ise baslayinca zorlanmam..veya ozamana kadar tekrar korku basar vazgecerim:18:
ben simdi cesaret almisken sizden hemen olsam demistim. nasip iste..ama insallah sizlerle kontakta kaliriz.
sen ankaradimi yasiyorsun canim?
benim ankarada yakin akrabam var ama onlara söylemeye cesaretim yok. oraya gelince bile sanirim yanlarinda kalmam. utanirim ya:26:

tesekkür ederim tatlim emek verdigin icin..banada bugün ayni seyleri söyledi..eger iptal eden olursa yazarim dedi..simdilik tarih kesin bakalim.
insallah sonrasinda hemen ise baslayinca zorlanmam..veya ozamana kadar tekrar korku basar vazgecerim:18:
ben simdi cesaret almisken sizden hemen olsam demistim. nasip iste..ama insallah sizlerle kontakta kaliriz.
benim ankarada yakin akrabam var ama onlara söylemeye cesaretim yok. oraya gelince bile sanirim yanlarinda kalmam. utanirim ya:26:

rassig resmi yükleyememişsin. tekrar dne görünmüyo

Benim bi sorum daha olacakti.
haldun bey taktigi silikonlara zertifikat veya belge veriyormu özeldekiler gibi?

Benim bi sorum daha olacakti.
haldun bey taktigi silikonlara zertifikat veya belge veriyormu özeldekiler gibi?

Tabi tatlım protezlerinin sertifikasını alacaksın ameliyattan sonra. Zaten protezi sağlayan firmayla da görüşeceksin. Protez parasını direk onlara ödeyeceksin. Haldun beyin onlarla ilgisi yok cnm. O sadece aracı bu konuda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica ederim ne demek... Ama sana da söylediği gibi iptal falan olursa araya ilk seni alacakmış:) bakalım hayırlısı...inşallah bu kadar gaza gelmişken vazgeçmezsin:( ben ankarada yaşıorm..geldiğinde haberleşiriz yine burdan;)) yada özelden msj atarsın..

Back