y.doc.haldun kamburogluna ameliyat olucam

forumda mesaj oldurma bölümü var sürekli oraya at mesaj doldur

canım sen estetikportun oraya açmışsın konuyu. burdaki mme estetiği bölümüne aç istersen. oraya bakmıyolar genelde

:26: geçmiş olsun canım sanada. ne çekiyo bu HAldun bey bizden alışkanlık yaptı. yakında burnumuz aksa onu arıcaz

:)))))) yok valla ben bi ilk ameliyat olduğumda dikişlerim kanama yapınca panik olup aramıştım bi de geçen hafta işte 5 ayda. Hatta sitem ediyodu bana problem yoksa hal hatır sormak da yok demek diye. Şimdi arada nasılsın demek için arıyorum :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa dün Haldun bey bi hastam böle bi konu açacağını söyledi demişti bana. O senmişsin demek 😄

Kızlar haldun beyin minnettar hastaları olarak burdan yazışmaya devam edelim mi? Daha çok destek olabileceğimizi düşünüorum birbirimize:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/entry.php?b=747

Açılan başlıkta bi problem var sanırım girilmiyor. Ama Haldun beyin adına narpek in açtığı bu başlık varken başka başka konular açıp yazışmaları dağıtmayalım derim ben. Ya da tek bi yerde toplanıp sadece ordan konuşalım bence. Siz ne düşünüyorsunuz kızlarrrr 😄

Kızlar haldun beyin minnettar hastaları olarak burdan yazışmaya devam edelim mi? Daha çok destek olabileceğimizi düşünüorum birbirimize:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/entry.php?b=747

Açılan başlıkta bi problem var sanırım girilmiyor. Ama Haldun beyin adına narpek in açtığı bu başlık varken başka başka konular açıp yazışmaları dağıtmayalım derim ben. Ya da tek bi yerde toplanıp sadece ordan konuşalım bence. Siz ne düşünüyorsunuz kızlarrrr 😄

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben bugün haldun beyle görüstüm.sma en yakin tarih 26 eylül dedi.o tarihtede iznim yok.ne yapcam simdi ben.birde kizlar hastane hakkinda biraz bilgi verirmisiniz? Nasil bir hastane? ?Özeller gibi konforlumu? Doktor tek kisilik odalarda var dedi..biraz anlatin lütfen

Cnm verdiğim link var ya ordan yazışalım...cevapları oraya yazıorm hemmen..bütün bilgiler bir arada olsun... Bundan sonraki arkadaşların da işine yarasın die:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=734902

Çok dolu olduğunu biliyodum. Tüh kötü olmuş. Hastane güzel cnm. Öle çok lüks bişey bekleme tabi ama zaten 1 gece kalacaksın. Tek kişilik odada kalmıştım ben de. Banyosu falan içinde işte. Zaten onları gözün görmeyecek ilk gece merak etme 😄

Ben de 1 gece kaldım hastanede rassig.. Hastane çok lüks falan değil ama en azından diğer devlet hastanelerinden bin kat ii, çünkü hacettepe..en azından temizliği konusunda içimiz rahat ve hemşirelerin ve doktorlarının profesyonelliği ve ilgisi...

canım normal odalar 2 kişilik. banyoda duş wc var. hemşirelerin çoğu cana yakın ilgililer.
zaten bir gece kalıyosun bi aksilik olmazsa tabi. o gecede dünya umrunda olmuyo zaten
ilk gün yemek vermediler ameliyattan sonra 8 saat yemiyosun. muhallebiyle yogut bırakmışlardı bana onlarıda yiyemedim zaten.
Haldun bey 2-3 kere yanına geliyo . başka sorun varsa sor

Tesekkür ederi. Benim hersey aklima yatti suan. Hem maddi yönüde var. Okadar doktorla konustum fiyatlar hep iki misli. Burada niye fiyat bu kadar uygun sence?sonucta hepsi ayni isi yapiyor.
Benim su an 10 gün iznim var. Eylülün 26 si ilk bos gün dedi doktor bey.calisabilirmiyim hemen onu düsünüyorum simdi..agrilarim olursa ne yaparim.

canım hastane parasından farkediyo. özeller daha çok alıyo ameliyat parasına. hacettepe 1650 alıyo
ama özel 2000-3000 ne kadar olursa artık. protezlerin parasını ayrı veriyorsun birde çıkarken Haldun bey ameliyatı yaptığı yaptığı için 800 lira ek veriyorsun.

Fiyatlar uygun çünkü özel hastane değil cnm. Çok ağrın olmaz ama öyle hemen çalışamazsın. Zaten istediğin kadar rapor verir Haldun bey ama orda geçerli olur mu onu bilmiyorum işte cnm...

Beni keske araya alabilsede eylülün 20 lerinde yapsa..tam doktoru buldum simdi tarih tutmzyo..yoksa ta kasimi beklemem lazim..cuma günü tekrar aricam haldun beyi..birde benim akrabam var ankarada o da hacettepe cok güzel hastane dedi..artik baska doktor girmeyecek isin icine
sizin sayenizde kizlar..tesekkür ederim..dua edinde beni araya alabilsin

ben haftaya gidicem bi defterini karışrırım
işallah işine yarayan gün olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…