- Konu Sahibi denniss_shady
-
Narpekcim ben sizden bişey rica edeceğim size özel msj göndermek istedim fakat 25 tane olması gerekiyomuş toplam msjın sanırım(öyle bir uyarı çıkıyo da),burdan yazıyorum o yüzden ben Haldun Beye yeni ameliyat olanlar olarak Hacettepe Haldun Bey diye bir başlık açtım siz bir çok kişiyle görüşebiliyosunuz onlara da söyleseniz yazıp adını duyusak diyorum işini bu kadar iyi yapan birinin alkış alması gerektiğini düşünüyorum..ben özel msj konusunu nasıl aşabilirim bu arada
Narpekcim ben sizden bişey rica edeceğim size özel msj göndermek istedim fakat 25 tane olması gerekiyomuş toplam msjın sanırım(öyle bir uyarı çıkıyo da),burdan yazıyorum o yüzden ben Haldun Beye yeni ameliyat olanlar olarak Hacettepe Haldun Bey diye bir başlık açtım siz bir çok kişiyle görüşebiliyosunuz onlara da söyleseniz yazıp adını duyusak diyorum işini bu kadar iyi yapan birinin alkış alması gerektiğini düşünüyorum..ben özel msj konusunu nasıl aşabilirim bu arada
:26: geçmiş olsun canım sanada. ne çekiyo bu HAldun bey bizdenalışkanlık yaptı. yakında burnumuz aksa onu arıcaz
Kızlar haldun beyin minnettar hastaları olarak burdan yazışmaya devam edelim mi? Daha çok destek olabileceğimizi düşünüorum birbirimize:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/entry.php?b=747
Kızlar haldun beyin minnettar hastaları olarak burdan yazışmaya devam edelim mi? Daha çok destek olabileceğimizi düşünüorum birbirimize:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/entry.php?b=747
Açılan başlıkta bi problem var sanırım girilmiyor. Ama Haldun beyin adına narpek in açtığı bu başlık varken başka başka konular açıp yazışmaları dağıtmayalım derim ben. Ya da tek bi yerde toplanıp sadece ordan konuşalım bence. Siz ne düşünüyorsunuz kızlarrrr 😄
Şekerim çok pardon yawbaşlığı edit etmiştim onla ilgili bi sıkıntı olmuş:))) hallettim👍
Yeni link: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=734902
Bi sıkıntı var mı cnm bi check edermisin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açılan başlıkta bi problem var sanırım girilmiyor. Ama Haldun beyin adına narpek in açtığı bu başlık varken başka başka konular açıp yazışmaları dağıtmayalım derim ben. Ya da tek bi yerde toplanıp sadece ordan konuşalım bence. Siz ne düşünüyorsunuz kızlarrrr 😄
Ben bugün haldun beyle görüstüm.sma en yakin tarih 26 eylül dedi.o tarihtede iznim yok.ne yapcam simdi ben.birde kizlar hastane hakkinda biraz bilgi verirmisiniz? Nasil bir hastane? ?Özeller gibi konforlumu? Doktor tek kisilik odalarda var dedi..biraz anlatin lütfen
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Problem yok açılmış...
Ben bugün haldun beyle görüstüm.sma en yakin tarih 26 eylül dedi.o tarihtede iznim yok.ne yapcam simdi ben.birde kizlar hastane hakkinda biraz bilgi verirmisiniz? Nasil bir hastane? ?Özeller gibi konforlumu? Doktor tek kisilik odalarda var dedi..biraz anlatin lütfen
canım normal odalar 2 kişilik. banyoda duş wc var. hemşirelerin çoğu cana yakın ilgililer.
zaten bir gece kalıyosun bi aksilik olmazsa tabi. o gecede dünya umrunda olmuyo zaten
ilk gün yemek vermediler ameliyattan sonra 8 saat yemiyosun. muhallebiyle yogut bırakmışlardı bana onlarıda yiyemedim zaten.
Haldun bey 2-3 kere yanına geliyo . başka sorun varsa sor
Tesekkür ederi. Benim hersey aklima yatti suan. Hem maddi yönüde var. Okadar doktorla konustum fiyatlar hep iki misli. Burada niye fiyat bu kadar uygun sence?sonucta hepsi ayni isi yapiyor.
Benim su an 10 gün iznim var. Eylülün 26 si ilk bos gün dedi doktor bey.calisabilirmiyim hemen onu düsünüyorum simdi..agrilarim olursa ne yaparim.
Tesekkür ederi. Benim hersey aklima yatti suan. Hem maddi yönüde var. Okadar doktorla konustum fiyatlar hep iki misli. Burada niye fiyat bu kadar uygun sence?sonucta hepsi ayni isi yapiyor.
Benim su an 10 gün iznim var. Eylülün 26 si ilk bos gün dedi doktor bey.calisabilirmiyim hemen onu düsünüyorum simdi..agrilarim olursa ne yaparim.
Fiyatlar uygun çünkü özel hastane değil cnm. Çok ağrın olmaz ama öyle hemen çalışamazsın. Zaten istediğin kadar rapor verir Haldun bey ama orda geçerli olur mu onu bilmiyorum işte cnm...
Beni keske araya alabilsede eylülün 20 lerinde yapsa..tam doktoru buldum simdi tarih tutmzyo..yoksa ta kasimi beklemem lazim..cuma günü tekrar aricam haldun beyi..birde benim akrabam var ankarada o da hacettepe cok güzel hastane dedi..artik baska doktor girmeyecek isin icine
sizin sayenizde kizlar..tesekkür ederim..dua edinde beni araya alabilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?