- Konu Sahibi denniss_shady
Senin bu mesajlarin bana acaip positiv enerji verdi simdi ya..
Hepimiz yaşadık bunları merak etme 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bu mesajlarin bana acaip positiv enerji verdi simdi ya..
canım yeni gördüm mesajını. artık daha iyiyim 3 hafta oldu. ağrılarım yok denecek kadar az. Kolumu tam kaldırmıyorum tek sıkıntım o. bide ağır kaldırmak. malum çocugum var sıkıntı oluyo.Selam narpek...çok geçmiş olsun..şimdi nasılsın? Ben de Hacettepe Üni. Dr. Haldun beye ameliyat oldum. Ben de kendisini bu siteden keşfettim..özellikle de Patikk isimli arkadaşımızın yorumları ve yazışmaları sayesinde...öncelikle Haldun beye, sonra ise Patikk ve diğer paylaşımlarda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim...kızlar ben sonuçtan inanılmaz memnunum...gerçekten Haldun bey işini çok ciddiye alan ve bu işte çok başarılı bir doktor..bunu daha onunla yapacağınız ilk görüşmede bile anlıyorsunuz..ben birsürü dr ile görüştüm ameliyat kararı verdikten sonra...ama Haldun bey daha görüşme esnasında o kadar kendinden ve yapacağı işten emin ki...işte budur diosunuz..ben taleplerimi ve boyut isteğimi söyleyip herşeyi onun zevkine bıraktım, çünkü gerçekten güvenebileceğinizi hissettiriyor size...şu an inanılmaz mutluyum..daha 4 ay oldu..ne ağrım ne de bir rahatsızlığım var...sanki doğuştan beri bnm göğüslerim..bi de bnm teyzem olmuştu 2 yıl önce, çok ağrısı olmuştu, bir hafta sonra bile ağrıdan kıvranıyordu! Çok korkuodum ameliyattan. Ben ameliyat gecesi hastanedeki yatağımda yarı oturur vaziyette ipadden film izliodum:))) tek sıkıntım ilk birkaç gün oturup kalkarken zorlamadan dolayı olan anlık ağrılar oldu...gerçekten bunun tek sebebinin doktorum Haldun bey olduğunu düşünüorum...sorusu olanlar bana burdan yada özelden ulaşabilir. İsteyene foto bile atanbilirim. Ben patikk in ameliyat sonrası fotolarını görüp Haldun beye ameliyat olmaya karar vermiştim çünkü...o kadar doğal görünüolardı ki!:))) şu an inanın benimkiler de öyle...arkadaşlarım dahil kimse anlamadı))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kızlarrr haldun bey kendi web sitesini kurdu sonunda.
http://www.haldunkamburoglu.com/
bi inceleyin derim ben
gündüz inceledim bile .baktım resim filan koymuşmu diye koymamış.
Koymaz :)) yazmış zaten neden koymadığını. Sen nasıl oldun cnm?? Baya toparlanmışsındır artık...
evet canım çok şükür baya toparlandım. geçiyo işte yavaş yavaş
sabırla bekliyorum
En zor kısmı bitti artık. Bundan sonra hergün daha iyi olacak..
Ladybirds bende doktor arayisi icindeyim suan..sen doktorundan iyice memnunsun..birde senin dokktorla görüssem diyorum..bir sakincasi yoksa resimlerini görebilirmiyim?ben iki doktorda takili kaldim suan.ikiside cok ilgili ama biri diklestirilmesi gerek diyo biri gerekmez diyo.ne yapacagimi sasirdim kaldim.
Canim sonuctan memnun olmana cok sevindim Haldun bey gercekten cok iyi bi doktor sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana insallah hep boyle sorunsuz devam eder hicbi sorunla karsilasmayiz canim
canım yeni gördüm mesajını. artık daha iyiyim 3 hafta oldu. ağrılarım yok denecek kadar az. Kolumu tam kaldırmıyorum tek sıkıntım o. bide ağır kaldırmak. malum çocugum var sıkıntı oluyo.
Haldun beyi bende çok sevdim. zaten bi bağ oluşuyo ister istemez. iyiki çıkmış karşımıza
onu sen hissedersin zaten cnm. zorlanmadığın sürece problem yok. hafif bi zorlanma hissettiğin anda bırak hemen. ben 45 gün sonra spora başlamıştım ama kol göğüs çalışmayı yasaklamıştı mesela haldun bey. 6 aydan önce tamamen geçmiyo malesef. ama 2. ayda rahatlıyosun iyice. sen sanırım çocuğunu kucağına almak için soruyosun bunu. dediğim gibi biraz da sen kontrol edeceksin kendini. zaten hissediyosun hemen zorlanmayı. benim 5 ay bitmesine rağmen geçen hafta köpek aniden tasmayı çekince çok canım yandı ve tüm gün sancı girdi. aradım haldun beyi artık bişey olmaz ama canın yanar tabi dedi. kısacası 6 ay kontrollü hareket edeceksin cnm malesef...evet canım şükürler olsun
ağır kaldırmak ne zman serbest olcak?ğ
evet canım şükürler olsun
ağır kaldırmak ne zman serbest olcak?ğ
Narpekcim ben 2.aydan sonra aslında unutmuştum ameliyat olduğumu bile! Hatta bi kere halı çırparken aklıma geldi Haldun beyin tavsiyeleri! Ama dikkat etmek lazım bi süre daha...şu an herşeyi kaldırabiliorum...4 ay bitti nerdeyse 5.ay...biraz daha sabır lütfen:)))
onu sen hissedersin zaten cnm. zorlanmadığın sürece problem yok. hafif bi zorlanma hissettiğin anda bırak hemen. ben 45 gün sonra spora başlamıştım ama kol göğüs çalışmayı yasaklamıştı mesela haldun bey. 6 aydan önce tamamen geçmiyo malesef. ama 2. ayda rahatlıyosun iyice. sen sanırım çocuğunu kucağına almak için soruyosun bunu. dediğim gibi biraz da sen kontrol edeceksin kendini. zaten hissediyosun hemen zorlanmayı. benim 5 ay bitmesine rağmen geçen hafta köpek aniden tasmayı çekince çok canım yandı ve tüm gün sancı girdi. aradım haldun beyi artık bişey olmaz ama canın yanar tabi dedi. kısacası 6 ay kontrollü hareket edeceksin cnm malesef...
maşallah sana halı çırpmak müthişmiş ben sofra bezini bile kolllarımı sallayarak çırpamıyorum
ama azimliyim
:26: geçmiş olsun canım sanada. ne çekiyo bu HAldun bey bizden alışkanlık yaptı. yakında burnumuz aksa onu arıcaz
Selam rassig:))) bence dr aramana gerek bile yok...haldun beyle gidip görüşmeni gerçekten şiddetle tavsiye ederim...zaten ilk görüşmede aradığım dr. işte bu diyeceğinden eminim..ben aynen böyle hissetmiştim çünkü...şahsen ben çok memnun kaldım...arkadaş olarak ekliyorum seni:))) şimdiden hayırlı olsun memişlerin😘
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü[/QUOTE
Göremiyorum canim resimlerini. Arkadaslik teklifi gönderdim.kabul edermisin
patikkcim çok tşk ederim..valla haldun beyi senin ve resimlerin sayesinde keşfettim..bu konuda sana minnettarım🙏çok memnunum yeni göğüslerimden...arkadaşlar biz de patikkle bu yolların aynısından geçtik...patikk dr seçimi konusunda bana çok yardımcı olmuştu ve ben ne yapacağımı şaşırmışken bi anda kendimi haldun beyle görüşüyorken buldum:) zaten o kadar güven veriyor ki bi baktım daha ilk görüşmede herşey ayarlandı, ameliyat günü bile..oldu bitti bile...bence hiç ertelemeyin ve korkmayın...gerçekten sonucu görünce keşke çok daha önceden yaptırsaymışım dedim hep...patikk bana çok yrd oldu bu konuyla ilgili sağolsun...ben de sizlere ameliyat öncesi, aşaması, ameliyattan hemen sonrası vs ile ilgili konularda her türlü sorunuza seve seve cvp veririm)))
Selam rassig:))) bence dr aramana gerek bile yok...haldun beyle gidip görüşmeni gerçekten şiddetle tavsiye ederim...zaten ilk görüşmede aradığım dr. işte bu diyeceğinden eminim..ben aynen böyle hissetmiştim çünkü...şahsen ben çok memnun kaldım...arkadaş olarak ekliyorum seni:))) şimdiden hayırlı olsun memişlerin😘
maşallah sana halı çırpmak müthişmiş ben sofra bezini bile kolllarımı sallayarak çırpamıyorum
ama azimliyim