Xl muhabbetler

ben fazla süslü şeyleri sevmiyorum..ama klasiklerden de vazgeçmem..yalnız kabartma desenli olanlar acaba kullanımda kolaymıdır.yoksa çukur yerler tozları hapsedermi?istekler biter mi?kapitalizm sağolsun..en gereksizşeyleri bile bize ihtiyaç diye pompalarlar..ben saten boyayı çok seviyorum.ist.ev bembeyaz saten boyaydı.ama kiracılar mahvetmişler.eşimde anlamaz..boyacı tutmuş.adam hasta olduğunu anlayıp,her yeri buz yeşili boyamış..şimdi başka bir kiracı var..
benim isteklerim var..ama uygulama olmuyor..bak internetten öyle siteler varki..boya,kağıt,dekarasyon...öyle seçenekler varki..insanı nasl oyalıyor..

Çok seviniriz.....
Bu gece ben biraz fenalardayım;Zeynebim beni tamir ediyor o yüzden konular biraz XL;yoksa seninde hoşuna gidecek tellerden çalarız...

:)
benimde misafirim vardı az önce gittiler,bugece bende yorgunlardayım:) şşimdilik kaçayım görüşürüz tekrar kızlar :)

Toz tutacağı benimde aklıma geldi aslında ama çok güzellerdi cezbettiler beni.....
Benim ev 11 yıllık canım 1 kez boya yaptık.Teslim ettiklerinde her yer beyazdı.7 yıl kadar beyaz kullandık.Silerek falan ama ben bıkmışım zaten klinik beyaz ev beyaz,salonu,mutfağı,antreyi somon yaptık.Kızımda çok güzel bir sonbahar manzarası yağlıboya tablo yaptı bana;çok uydu boyaya...
Koltuklarım da bej ve ayva pişiği renginde;fakat artık onları da farklı bir renkte döşetmek istiyorum.Yine bej,sedef ve açık kahve tonları istiyorum.Birde yerler sedef rengi halı kaplı;hem temiz tutmak çok zor hemde benim allerjim var.Laminant yaptırmayı düşünüyorum...Ooooo çok iş yapmayı planlıyorum bakalım nasip...Önce arka odayı hizmete açayım da; az kaldı yakında açarım....

Asumanzeynep;

İyi geceler ,hoş geldin canım...

Hemen kaçtı Asuman...

Son düzenleme:
hoş bulduk..ay bayağı iyi oldu burası..yeni bir heyecan duydum..sanki kaçamak yapmanın dayanılmaz hafifliği içindeyim!!!!!!!!

aynen bende, benim içinde sanki yeni bir evim olmuş heycanı ve mutluluğu gibi oldu.....

Yasafatım:canım benim çok iyi gidiyor senin diyetin..takipteyim..
Beyzusum ,sultanım nedense sülümanı seyrederken aklıma se geliyosun!!!?

size birşey anlatıyımda gülümseyin:)

annem normalde hürremin olduğu o diziyi izlemiyor, ama kulaktan dolma hürremi bilir.
ve bazen annem çok komik olur:)))) vede çok güzel kelimeleri birbirine benzetiverir

bizim komsunun hümeyra isminde kızı var. yakınlarda akşam üstü hümeyra bizim zile bastı, kapıdan bize birşey verdi ve gitti. bende içerde oturuyordum. annem içeri geldi, "anne kimdi o gelen??" dedim:)
annemde dediki(hiç farkında değil ne dediğinin, doğru söylüyor tavırlarıyla)hürrem geldi dedi....
ayyy nasıl güldüm, sonra annemde anladı o da başladı gülmeye

bize öyle arada bir hürrem gelir giderde, bazende kapıdan bi merhaba der geçer

Bu sabahta burası gece gibi karardı aynı zamanda dediğin gibi fırtına ve yağmur..Çok fenaydı ..

nasıl yaaani
baya bildiğimiz gece gibi mi oldu???? :18:

Hoşgeldin ekincik...zayıfladıktan sonra çayın yanında birşeylerde yeriz...

zaten mesele çay kahve içmek değil, mesele çayın yanında kurabiye, kahvenin yanında bitter çikolata yemek hayatım, gidip kendime bi sütlü nescafe yapayım çok canım çekti

gönül; ne kahve, ne bisküvi, nede bitter çikolata ister.....
gönül; muhabbet ister kahve, bisküvi, bitter çikolata bahane.....

hoşbuldum beyzuş ablacıııımmm

Biz de seni seviyoruz canım.
Umarım diyetisyene gitmen çok hayırlı olur.Ne gibi tavsiyelerde bulundu ,diyet listen nasıl.Paylaşırsan seviniriz;ama çok yorgunsan sonrada olur....

yarın yazarım beyzuş abla hepsini seve seve........

YouTube - 04. Bana Seni Gerek Seni (YUNUS EMRE)

Son düzenleme:

en severekaldığın yadayaptığın yıllar sonra nasıl da itici geliyor.ben de açık somon rengini çok seviyorum.hatta adanadaki evi o renk boyamıştım.burda da girişi o renk yaptım.dekarasyon yaparken feng shui (doğru yazdım mı emin değilim) yöntemlerini de incele..bazı evlerçok güzel döşensede ,enerjidolaşımı olmadığı için ,ev insanı boğarmış..ben buna inanırım.şimdi burda yazamam.ama çok sevdiğim birinin evinde bu duygu beni sarıyor.tüm ev bej ve kahverengi.bu iki renk ne kadar uyumlu olsada insana bir kasvet veriyor..ama zevkler renkler tartışılmaz..bir de ben çingene pembesine dayanamam..en iyisi parke..benim burası yazlık.derme çatma eşyaların.birlikte alınmamış uyumsuz mobilyaların bir arada olduğu yer.o anki ihtiyaca göre alelacal alınmış şeyler.yerde uyduruk kilim var.ben eşimden dolayı halı kullanamıyorum..banyo da bile yerler boş..

Evet Meyracığım;+90 evimiz burası da bahçesi dedik....Daha farklı konular konuşuruz ama yine de diyette olduğumuzu unutmayız iyi olur dedik.Bahçeyi temizleyip hizmete açtık....

Annen çok tatlı Allah ömürler versin inşallah...Benim annem çok sıkı izliyor Hürrem'i ama 2 ci reklamda bitti diye gidip yatıyor.Ertesi gün olanları ona birinin anlatması lazım çünkü sonraki çarşamba çok kızıyor ben bu olanları niye görmedim diye.
Ha bir de Sultan Süleyman'a ısrarla kral diyor.Padişah diye düzelttiğimizde de biliyorum ama ben kral diyorum diyor.Hayatta altta kalmaz....

işin kolayı var.tvarşivi diye bişr site var.ben birgün evvel izlemediklerimi burdan izliyorum..aç anneciğine ..izlesin.

Haklısın canım...Bazı şahane evler bile insana sıkıcı geliyor.Enerji konusunda sana katılıyorum;ama bende de kahverengi hastalığı vardır;çok severim;hatta hediye alırken bile hiç farkında olmadan bir bakarım ki kahverengi almışım....
Kilimi çok seviyorum..Bende bolca kullanıyorum...Balıkesir yöresine gidince gözüm hep kilimlerdedir.
Bu yıl Sındırgı'da bir Yağcı Bedir gördüm...Bayıldımmmmm.....Lacivert ve beyaz dokumuşlar;içinde çok az bordo var...Çok beğendim....Bundan almam lazım.....

amin, cümlemize inşaallah.

annelerimiz çok benziyor bence:)))

teyzeminde ellerinden öperim; sevgiler, hürmetler ederim beyzuş abla.......

bu arada kulağım tv.deki siyaset tartışmasında.büyük aşkım hulki cevizoğlu var.beyaz tv.deki dinamit programında..

işin kolayı var.tvarşivi diye bişr site var.ben birgün evvel izlemediklerimi burdan izliyorum..aç anneciğine ..izlesin.

Bendeyken öyle yapıyorum canım;ama annem memlekette..Ablamda pc yok...Ablacığım işi azmış gibi perşembe sabahları kahvaltıda Hürrem'e ne olduğunu anlatıyormuş.Annem de öğlende babam gelince ona anlatıyormuş;ama kendi istediği gibi;çünkü bazen kazı koz anlıyor ve asla bir daha fikri değişmiyor...Eğer öğlende anlatamazsa tam akşam haberlerini izlerken anlatıyormuş;babam zavallı tv yi sonuna kadar açmak zorunda kalıyormuş haberleri duymak için.Fark edince de ne diyormuş biliyormusun.''beni dinle yoksa bu bitince başka bir dizi daha anlatırım''

Sağol canım,bilmukabele...Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
bu arada kulağım tv.deki siyaset tartışmasında.büyük aşkım hulki cevizoğlu var.beyaz tv.deki dinamit programında..

Canım sen izle programını istersen.Sonra gene konuşuruz....Ben buralardayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…