Xl muhabbetler

yena sen de hoşgeldin o zaman ben de yarın tekrar başlıycam of kaçıncı başlama bu yaaa. neyse bakalım şimdi yaptıklarımı yiyorum tv karşısında 22 mayısta gezicem biraz, o zamana kadar 75 olmam lazım du bakalım :)

Bende varsa metabolizma yalama oldu zaten...

Nereleri gezicen bakalım..:)

günaydın kızlar ben de diyetteyim 3 haftadır ve şuan olmayan eteğimin içine girebildimbugün nişanlımın ailesine gidiyoruz ailecek ve sabah denedim ne giysem diye bir deneyeyim dedim oldu :81:gelince yine yazarım

günaydın kızlar ben de diyetteyim 3 haftadır ve şuan olmayan eteğimin içine girebildimbugün nişanlımın ailesine gidiyoruz ailecek ve sabah denedim ne giysem diye bir deneyeyim dedim oldu :81:gelince yine yazarım

Sevindim senin adına...

Devamı gelir inşallah..

Bende varsa metabolizma yalama oldu zaten...

Nereleri gezicen bakalım..:)

ya iptal oldu sanırım of. hem arkadaşa gidicektim denizliye hem de kaynana adayıma giderim diyodum pek bi aksiyon yok yani:) ama gitmiycem vazgeçtim.

günaydın bu arada

yenaa beyzuş ablaaa yaz siz olmayınca ben eksiklik hissediyorum topikte

bugün gaza geldim topikte de enerjiklik yapıyom hayırlara gelsin:)) ben zayıflayınca herkesi de gazlamak istiyorum yaa nedense

İyi geceler güzeller.....

KK'NIN TÜM KADINLARI ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN;MUTLU EVLATLARIN MUTLU ANNELERİ OLMANIZI DİLİYORUM......

İyi geceler diliyorum xl nın smoll hatunlarına..:))))

Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi
toplandı.İçlerinden sadece birinde şemsiye vardı.
Bu inançtır.

Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler. Çünkü babaları onu tutacaktır.
Bu güvendir.

Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair
teminatımız yoktur. Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız.
Bu ümittir.

ve bu üçü varsa hayatınız güzeldir..

Çok anlamlı, unutulmaz bir anı canım. Kadın ruhunu bilen bir yazar, tam da ünvanına yakışır bir diyalog ortamı sağlamış.
Bundan böyle yaş muhabbeti out, kızem muhabbeti in olmalı.
Bayıldım kocaman gülümsüyorum BEYZUScum, yüreğine sağlık.

Oy oy oy! Harikasınız kızlar, 10 sayfa kadar okudum, ne kadar samimi, içten paylaşmışsınız duygularınızı.
5 yıl öncesine kadar, olumsuz sandığınız duyguların hepsini yaşıyordum şekerler.
Aynalara öfke püskürmek, Alışverişlerde eşimin formunu kıskanmak, 1 gram verebilmek için her şeyi denemek... :78:

Ömrüm diyet formülleriyle, kilo alıp vermelerle geçiyordu. Kıyafetlerimi M, L, XL, XXL olarak ayrı ayrı
hurçlara koymuştum ve 3-5 ayda kullandığım kıyafetler hurca konup kaldırılıyor, yeni bir hurç kullanıma açılıyordu.
4.5 yıl önce yaşadığım sancılı boşanma süreciyle birlikte, diyetsiz hızlı bir kilo kaybı yaşadım maalesef. :93:

Resmen eridim, Yeni bedenime göre 38-40 beden bir şeyler alırken bu kez aynalar boynumdan aşağısını
güzel, boynumdan üstünü berbat gösteriyordu. Gözlerinde hayat ışığı kalmamış bir insan ne kadar güzel olabilirdi?
O gün anladım, gözlerimiz ne kadar parlıyorsa o kadar güzeliz...
38-40 beden giyiyordum ama yanımda kıskanacağım bir eşim yoktu...
Herbirinizin gözlerinden çıkan ışık, yorumlarınızdan fışkırıp gözlerimi kamaştırıyor arkadaşlar.
Rabbim sizi nazarlardan korusun. Dilerim her şey gönlünüzce olsun.

Eklentiler

• $girl-smiley-fingertap-gigi.gif
    4,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:

MErhaba kulitta,
her zaman bekleriz senide,bizde uzun zaman oluyor ihmal ettik burayı...

Baba her yılbaşında
sana söyleyecek bir tek sözüm var :
"Seni ne kadar çok seversem
o kadar çok olsun ömründen geçen yıllar."

Baba!
Babam, ağabeyim, kardeşim, arkadaşım!
Ne zulüm, ne ölüm, ne korku başımı eğemez!
Yalnız senin elini öpmek için eğilir başım.
Babam, ağabeyim, kardeşim, arkadaşım...

Nazım HİKMET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…