Xl muhabbetler

hay allah!!bu kadar olur.bende yıllarca önce sındırgıya gitmiştim..yağcı bedir almaya..ben orayı yakın sanıyordum.sabah 11 gibi gittim.bizim bankanın yetkilis yardım etmişti alırken..gece 1.30 gibi kucağımda üç halıyla otobüsten indiğimde.annem,kocam ve oğlum durakta perişan bir halde beni bekliyrdu..ozaman cep telofonu da yok..şimdi ankaradaki evde 2 yağcı bedir,bir osmancık var..ama küçük tabii.geçen hafta burdakipazarda beyaz-laci olanı sordum.800 tl..dedi..çok şaşırdım..birde tv.de adana osmaniyede(şimdi il oldu)karatepe diye bir yerde yapılan kilimleri gösterdi..bayıldım..bizim adanada büyükve gösterişli şeyler sevilir..oraya taşındığımda ,kocaman salonda iki yağcı bedir yüzüyordu.eltim ve anneannem gelen misafirden utandılar..bu kadar küçük halı olmaz die..gelenler bıyık altı gülüyor..yalnız içlerinden biri balıkesirde kalmışş..neyse o hanım!!ay bunlar antika ve çok pahalı diyince günü kurtardık..taşınana kadar,hep başıma kalktılar..kelle halı al diye..

Beyaz-laci ye bayıldın ama değilmi.Ne kadar güzel duruyor..Ben de laci-kırmızı olanı var.Beyazlısı müthiş göründü gözüme.Sındırgı'da cumartesi pazar kuruluyor ;üreticiler satıyorlar birazda pazarlıkla daha uygun fiyatlara almak mümkün...
Çok güldüm Adana'daki misafir konusuna...Demek utandı seninkiler....2 yağcı bedir şaka değil valla benim için servet değerinde....

belki sındırgıda çifti 1000tl.bile olur.çünkü 10 sene evvelburda tanesi 350tl.iken ben çiftini 500tl.ye almıştım..1cm.deki ilmek sayısı rekor..zaten kilimmi halımı anlamıyorlar..kendi halı dokuyan bir bayanla yolculuk yapmıştım.ne kadar zor olduğunu anlatmıştı.1.5 ayda bir yağcı bedir..çiziminide kendileri yapıyordu eskiden.şimdi kooperatife bağlı olarak maaşlı çalışıyorlar..osmancıkda çok güzel renkleri,desenleri..oda çok pahalı..

Geçenlerde kapalı çarşıya gittik.Şahane avizeler gördüm ama nette yok.Size göstermeyi çok isterdim...

Starda Nuri dizisi var ya ...Nuri'nin otelinde var.Renkli top şeklinde asimetrik yerleştirilmiş avize ve S şeklinde düzenlenmiş ayaklı (ne diyorlar onlara adını unuttum) avize..Bittim bittim.
Eşime dedim ki annemlerin evi bitince ablama ev hediyesi alalım bir de geline tabii hııı ne dersin.(en tatlı sesimle sordum).Tabii alırız bize de alalım çok güzel dedi.Havalara uçtum.Alırsak resmini eklerim...
Ben de ne mal canlısı olmuşum ayol....Emekli olunca sardırdım bu konulara;boşlıktan herhalde.Yoksa yeni evlilere hep derim ki yeyin ,için ,gezin eşyanın fazla önemi yok...
Yine de böyle düşünüyorum ama göz işte güzel şeylere kayıtsız kalamıyor....

Son düzenleme:
Beyzusum.meyracığım hadi size iyi geceler..eşimle ilgilenmem lazım.yatğını hazırlayıp.çamaşırlarını değiştireceğim..bugün doğum günüydü..allhım sağlıklı bir ömür nasip etsin..

Çok zordur eminim;çok emekli iş.....
Desenleri de özel ve bu desenleri bozmuyorlar;otantik halini koruyorlar galiba....

Haydi iyi geceler canım....
Allah sağlıklı,hayırlı,huzurlu bir ömür nasip etsin eşine inşallah...

sanıyorum dediğine benzer koçtaşta gördüm.bu sene öyle renkli top şeklinde olan modeller trend galiba.ama ışığı hapsediyor gibi..ne güzel gönüllü bir eşin var..ben hem kendim alırdım:hemde aldığımı nasıl söyleceğimi sorun ederdim..ona göre her şey bez.çaput..şimdi gücüm yettiğince alıyorum.ben daha çok mutfak elektrioniğ hastasıyım..herşeyden çift almışım.burda senede bir iki gün %25 indirim ve karta 10 taksit olur..sanki bedava..alıp alıp tıkıştırıyorum..bu da bir hastalık..

of ben gene uğrayamadım. şöyle bi baktım kilimler filan var şahane:)

yenacım canın sıkılmamıştır umarım bugün..

iyi geceler olsun

Hayatım top şeklinde ama sanki Osmanlı usülü gibi.Her top çok renkli ve osmanlı desenlerine benziyor.Işığı hapseder tabii haklısın.Ben yemek masasının üzerine diye düşündüm.....
Evet eşim bu konuda çok iyidir.Aldığım cevaba karşılık ben de oğlumuzla kızımıza da alalım dedim..Güldü hoşuna gitti eminim.Dünya masraf olur ama çok sık istemiyorum bende....

ben oyuncak bebeklere, yada oyuncak hayvanlara bayılıyorum.......

bakın bugün kendime bir bebek aldım, çok tatlı vede çok güzel kokuyor her yeri(parfümlü);

benimkisi pembeli olanı;

oooo dilenciii hoşgeldin canımmm:)))
sen geldin ama bende yatıcaktım birazdan çok yoğun birgündüde bugün....
neyse başka zaman hoş sohbetler ederiz yine hepbirlikte değilmi canım?

Çok güzel Meyracığım....Bayıldım ..Çok tatlı...
Benim bebek kolleksiyonum var....Bir ara hepsinin resmini çekip eklerim.Unutursam bana hatırlat olurmu......

ben yatıyım artık beyzuş ablacım müsadenle....
koccaman öpüyorum seni:)) mucks

beyzuş ablama ve herkese tatlı rüyalar, iyi geceleeer..... :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…