Xl muhabbetler

Burası sahipsizmi kalmış amanda aman..:))

Kalmaz canım kalmaz......

Arada nefes almak için geliriz...Burası arka bahçemiz ya....O kadar düzenledik,masalar hazırladık,çiçekleri suladık........

Bu gün çok fenalardayım......

Eşime giyim kuşam bir şeyler almak için alışverişe gittik.Güya çıkarken düzgün giyindim,saçımı başımı özenle topladım;hatta çok yüksek olmasa da topuklu ayakkabı giydim.Bir tek makyaj yapmadım....
Neyse mağazaya girdik.Ceket,pantalon ve gömlek falan aldık.Eşim ne beğense üzerine uydu.Uymakla kalmadı çoookkkk yakıştı...Bir lacivert blazer ceket aldık.Nasıl yakıştı anlatamam;damat gibi oldu.Allah nazarlardan saklasın.O arada boy aynasında kendimi gördüm....Allahım nefret ettim kendimden,çoookkkk çirkin gözüktüm gözüme.....
Çok nadir olur ama bu sefer çok ama çok kıskandım kocamı.Kendi görüntümden nefret ettim.
Hasedimden çatır çatır çatır çatladım......İtiraf ediyorum çok kıskandım....ÇOOOOKKKKKKK....

Son düzenleme:

Ahh canım benim,inan aynen ben..benim eşimde ne giyse veya ona ne alsam cuk diye oturur üstüne...

Ama şöyle düşün bunca yıldan sonra bile kıskanmak güzel şey bence..demekki hala onu beğeniyorsun ve önemsiyorsun bu duygumuz hiç kaybolmasın..

Bende demiştim yaa,kızı dersaneye bıraktım sonra kuaföre falan gittim bayağı yürüdüm.. inan mağazaların önünden geçerken vitrin camına bakmadan geçiyorumki kendimi görmiyeyim diye..Kötü bişey biliyorum madem bu kadar rahatsızsam neden kaçacağıma çözüm üretmiyorum.??

Hah işte o çözümü üretecek gücü neden bulamıyorum kendimde....Buna kızıyorum en çok......
Kıskanmamın gerçek nedenini anladın zaten istediğim beğendiğim bir şeyleri alamamak,bana yakışmaması vs vs....Bilindik ve yaşanan şeyler.....
Giyim konusunda hüsran yaşayınca da ;sorun yaşamadığım ayakkabı,çanta,takı,parfüm ve bir sürü ıvır zıvır alışverişi...
Artık bu gidişe dur demeliyim.Allahım bana güç ver diyorum.Umarım verir...

Ben bunları her zaman yaşıyorum kızlar sizin gibi hatta alışverişten nefret eder hale geldim aynaya sadece yüzüme bakmak için gidiyorum alt taraflarımı sevmiyorum.Tatil köyünde yaşıyorum ve her zaman kendimden nefret ediyorum denize girerken bile utana sıkıla o kumları yürüyorum hatta bazen yok olsamda kimse görmese diye istiyorum

ZEYNEP,MEYRA......Hoş geldiniz canlarım......

Gördüğünüz gibi haset ve gergin durumdayım....Boy aynalarına küstüm.Evde neredeyse gözüm kapalı dolaşacağım.....Salonda vitrinin aynası,antrede portmanto aynası,holde dolabın aynası,yatak odasında tuvalet masasının aynası,banyoda banyo dolabı aynası...Nerelere kaçayım ben.Bütün aynalar pis pis sırıtıyor suratıma....

herkese iyi akşamlaaar:) :80:

ayy bugün çok yoğun ve tempolu birgündü:)) daha yeni oturdum ve gündüzde 2saat kadar uyudum onun dışında hem tempoluydum:)
şuan çok yorgunum ve çok uykum var......
kkya da bakamadım o yüzden doğru düzgün bugün.....
buranın geçmişinide okumadım daha dolayısıyla:)
ayyy yorgunluktan çenem düştüüüüü

bugün diyetisyene gittim ve güzel bir liste aldım 1600kkal.lik.
bakalım hayırlısı, yarın başlicam artıkın:87:

eeee sizler napıyosunuz canlarımmm?? nasılsınız??

ben bi şöyle geçmişe bakıyım şimdi, bugün erkenciyim artık mecburen yatmak için....

hepinizi çoook seviyorumm

Offf ooooffffff ve hatta pöffffff.....Hepimizde aynı dertler canım.Umarım Rabbim en kısa zamanda huzur ve bir çıkış yolu ihsan eder....İNŞALLAH...

Offf ooooffffff ve hatta pöffffff.....Hepimizde aynı dertler canım.Umarım Rabbim en kısa zamanda huzur ve bir çıkış yolu ihsan eder....İNŞALLAH...

Amin inşallah en kısa zamanda yağlarımızın bir alkol edasıyla vücudumuzdan uçup gitmesi dileğiyle:)))

Biz de seni seviyoruz canım.
Umarım diyetisyene gitmen çok hayırlı olur.Ne gibi tavsiyelerde bulundu ,diyet listen nasıl.Paylaşırsan seviniriz;ama çok yorgunsan sonrada olur....

evet canım bu uyuşukluğu üstümüzden atmanın bir yolu olmalı.sistemi eski günlerdeki gücüne,canlılığına dönüştürmenin bir çözümünü bulmak lazım.birgün giyeriz diye saklanan giyecekler,zaman böyle hızlı geçerken ve biz hep bir sonraki haftaya ertelerken içimizdeki gücü canlandırmanın bir yolunu bulmalı..

bende aynı moddayım..sana da demiştim.öylesine uzak kalıyorum ki fiziki yapımdan..bazan camda,yada bir mağazanın vitrininde kendi görüntümü başkası sanıyorum.öylesine itici geliyor ki..

Bu konuda bir tavsiyen varmı canım.İnan buna çok ihtiyacım var....Ben hiç böyle olmazdım.Mutlaka teselli olacak kadar bir yerlerimi beğenir mutlu olurdum.Artık kendimi kandıracak gücüm de kalmamış demek ki....

acaba diyorum..elindekini kaybetme düşüncesi(sanal olarak) kıskançlık güdüsünü kendini motive etmeye kullanabilirmisin..

bende aynı moddayım..sana da demiştim.öylesine uzak kalıyorum ki fiziki yapımdan..bazan camda,yada bir mağazanın vitrininde kendi görüntümü başkası sanıyorum.öylesine itici geliyor ki..

Ucubemiyiz biz hayatım ....Neden bunu kendimize yapıyoruz....Görüntümüze bizim tahammülümüz yokken başkalarının görüşünü merak ediyorum doğrusu ve tahmin bile etmek istemiyorum açıkçası....
Kendime gelmek istiyorum;başkaları yapabilirken ben neden yapamıyorumun cevabını bulmak istiyorum,bu çukurda benim ne işim var kendime soruyorum...Neden çıkamıyorum ..???????Acizmiyim???
Değilim demek istiyorum ;o halde hala bu çukurda ne diye oyalanıyorum....Çıkmak istiyorum..........

acaba diyorum..elindekini kaybetme düşüncesi(sanal olarak) kıskançlık güdüsünü kendini motive etmeye kullanabilirmisin..

Hiç öyle bir his vermez ki bana.....150 kilo bile olsan seni çok güzel buluyorum diyen bir eşe sahibim Allaha şükür.....Başka bir şey bulmalıyım....
Başka kadınları kıskanmayamı çalışsam acaba...İçimden gelmez ki......Tarzım değil...
Yardım etmeye çalışıyorsun canım Allah senden razı olsun.Sakın işi yokuşa sürdüğümü düşünme....Kafam ve ruhum çok karışık....

ben kendi sorunumu biliyorum.duygusal açlığımı bir başka açlığın yerine koyuyorum.özellikle geceleri.hep yalnızım.gerçi bu benim seçimim.büğtün gün çay,kahve..akşam geç saatte ne bulursan tıkın..ertelenmiş .yada artık umudumun kalmadığı hedeflerim,hayallerim...birbirinin aynı günler..
bu açlığın yerine başka bir şey koyabilsem.ben sevilmediğimin verdiğişoku daha atlatamadım..

Sen en azından sebebini biliyorsun.....
Bende de bir duygusal açlık var ama nedir tam teşhis koyamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…