- 4 Nisan 2010
- 1.583
- 0
Haklısın canım...Bazı şahane evler bile insana sıkıcı geliyor.Enerji konusunda sana katılıyorum;ama bende de kahverengi hastalığı vardır;çok severim;hatta hediye alırken bile hiç farkında olmadan bir bakarım ki kahverengi almışım....
Kilimi çok seviyorum..Bende bolca kullanıyorum...Balıkesir yöresine gidince gözüm hep kilimlerdedir.
Bu yıl Sındırgı'da bir Yağcı Bedir gördüm...Bayıldımmmmm.....Lacivert ve beyaz dokumuşlar;içinde çok az bordo var...Çok beğendim....Bundan almam lazım.....
hay allah!!bu kadar olur.bende yıllarca önce sındırgıya gitmiştim..yağcı bedir almaya..ben orayı yakın sanıyordum.sabah 11 gibi gittim.bizim bankanın yetkilis yardım etmişti alırken..gece 1.30 gibi kucağımda üç halıyla otobüsten indiğimde.annem,kocam ve oğlum durakta perişan bir halde beni bekliyrdu..ozaman cep telofonu da yok..şimdi ankaradaki evde 2 yağcı bedir,bir osmancık var..ama küçük tabii.geçen hafta burdakipazarda beyaz-laci olanı sordum.800 tl..dedi..çok şaşırdım..birde tv.de adana osmaniyede(şimdi il oldu)karatepe diye bir yerde yapılan kilimleri gösterdi..bayıldım..bizim adanada büyükve gösterişli şeyler sevilir..oraya taşındığımda ,kocaman salonda iki yağcı bedir yüzüyordu.eltim ve anneannem gelen misafirden utandılar..bu kadar küçük halı olmaz die..gelenler bıyık altı gülüyor..yalnız içlerinden biri balıkesirde kalmışş..neyse o hanım!!ay bunlar antika ve çok pahalı diyince günü kurtardık..taşınana kadar,hep başıma kalktılar..kelle halı al diye..