Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yena sen de hoşgeldin o zaman ben de yarın tekrar başlıycam of kaçıncı başlama bu yaaa. neyse bakalım şimdi yaptıklarımı yiyorum tv karşısında 22 mayısta gezicem biraz, o zamana kadar 75 olmam lazım du bakalım :)
günaydın kızlar ben de diyetteyim 3 haftadır ve şuan olmayan eteğimin içine girebildimbugün nişanlımın ailesine gidiyoruz ailecek ve sabah denedim ne giysem diye bir deneyeyim dedim oldu :81:gelince yine yazarım
Bende varsa metabolizma yalama oldu zaten...
Nereleri gezicen bakalım..:)
40 ne ki canım....Devamı var.....Allah sağlıklı yaşlar versin inşallah....
Size komik bir şey anlatayım.....
Geçen hafta bir yazarın konferansına gittik eşimle....Çıkışta yazarın 3 kitabını aldık ve eşim illa imzalatalım dedi.Neyse sıra bize gelince yazara benim adım Beyza dedim.Adam yüzüme baktı...Maaşallah maaşallah tanıdığım en kıdemli Beyza sizsiniz.Bu ismi size verenlerden Allah razı olsun dedi.Eşim niye ki diye sordu.Ben de benim yaşımda başka Beyza tanıyormusun;tüm Beyza lar 8-10 yaşında dedim..
Yazar kitabı ''Yeddi-Beyza olsun secdelerin;Beyzası ol cennetin'' diye imzaladı kitabı...
Benim ki şişti tabii...Kitabı okuyup;biraz da araştırırınca Yeddi-Beyza Allahın Musa peygambere verdiği mucizelerden nurlu el olduğunu öğrendim;ama eşim hala kıskançlığından ''adam kibar tabii kıdemli dedi yaşlı demedi '' diye homurdanıp duruyor...
Demem o ki....Topiğin kıdemlilerindenim.YAŞLI DEĞİL kıdemli.....
Oy oy oy! Harikasınız kızlar, 10 sayfa kadar okudum, ne kadar samimi, içten paylaşmışsınız duygularınızı.
5 yıl öncesine kadar, olumsuz sandığınız duyguların hepsini yaşıyordum şekerler.
Aynalara öfke püskürmek, Alışverişlerde eşimin formunu kıskanmak, 1 gram verebilmek için her şeyi denemek... :78:
Ömrüm diyet formülleriyle, kilo alıp vermelerle geçiyordu. Kıyafetlerimi M, L, XL, XXL olarak ayrı ayrı
hurçlara koymuştum ve 3-5 ayda kullandığım kıyafetler hurca konup kaldırılıyor, yeni bir hurç kullanıma açılıyordu.
4.5 yıl önce yaşadığım sancılı boşanma süreciyle birlikte, diyetsiz hızlı bir kilo kaybı yaşadım maalesef. :93:
Resmen eridim, Yeni bedenime göre 38-40 beden bir şeyler alırken bu kez aynalar boynumdan aşağısını
güzel, boynumdan üstünü berbat gösteriyordu. Gözlerinde hayat ışığı kalmamış bir insan ne kadar güzel olabilirdi?
O gün anladım, gözlerimiz ne kadar parlıyorsa o kadar güzeliz...
38-40 beden giyiyordum ama yanımda kıskanacağım bir eşim yoktu...
Herbirinizin gözlerinden çıkan ışık, yorumlarınızdan fışkırıp gözlerimi kamaştırıyor arkadaşlar.
Rabbim sizi nazarlardan korusun. Dilerim her şey gönlünüzce olsun.