Xl muhabbetler

BEYZUS

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
5.778
202
63
Merhabalar;

Bu başlık altında XL yaşantımızın zorluklarını,komik yanlarını,deneyimlerimizi ve gayretlerimizi paylaşmak isterseniz buyrun.......
Tüm XL muhabbetler burada........

Ohhh bee çok iyi oldu BEYZUSÇUM..Eline sağlık tatlım...
Allah nazarlardan korusun topiğimizi..:)

Ohhh bee çok iyi oldu BEYZUSÇUM..Eline sağlık tatlım...
Allah nazarlardan korusun topiğimizi..:)

Aminn canım.....

Umarım hayırlara vesile olacaktır......

Sana özel tıp merkezleri hakkında yazdıklarım tatmin etmiş olmayabilir;veya tedirgin etmiştir ama öyle şeyler gördüm ki meslek hayatım boyunca çok emin olamıyorum bir çok şeyden....Etrafında bulunan eczanelerden biriyle ahpaplığı ilerletip sorabilirsin güvenilir bir yermidir diye.Yakınlık kurmazsan sen de çok iyi biliyorsun doruyu söylemekte çekinebilirler...

Neyapayım o zaman devlet hastanesinemi gideyim.?
Ordada bir sürü kuyruk oluyor,gün veriyorlar problem işte...

Ama dediklerinde kesinlikle haklısın o yüzden bende hep o zorluğu göze alıp çocuklarımı özellikle araştırma hastanelerine götürürüm..

Birde gitmeyi düşündüğüm tıp merkezini araştırıcak ortamımda yok...

Yeniden plan yapmam lazım sanırım..:)

Nasılsa acil bir durum yok canım....Sıra beklemek oldukça zor biliyorum ama sağlam sonuçlara ulaşmalısın......Sana özelden bir lab. ismi vereceğim İzmir de var diye biliyorum.Çok sağlam yerdir.Ben yaptırsam orada yaptırmayı tercih ederim.

tamam canım bekliyorum...

oo hayırlı olsun topiğiniz beyzuş sultan

yalnız XL ile sınırlandırmış gibi olmayalım muhabbeti. şey mi desek; hayata dair XL deneyimler, olaylar, sevinçler burada konuşalacak dan da dan

oo hayırlı olsun topiğiniz beyzuş sultan

yalnız XL ile sınırlandırmış gibi olmayalım muhabbeti. şey mi desek; hayata dair XL deneyimler, olaylar, sevinçler burada konuşalacak dan da dan

Hoş geldin bebeğim...Burası da nefeslenme ve eğlenme topiğimiz olsun değilmi.....Kısıtlama yok....Deneyimin XL cına da M muna da açığız.......Yeterki tatlı bir muhabbet olsun...

tamamdır o zaman bugün açılışı yaptık artık yarına daha çok muhabbet ederiz...

iyigeceler

Zeynep;

Hoş geldin canım.....

Sana özelden yazamadan sen geldin....Sefalar getirdin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…