Xl muhabbetler

Selam hanımlar

kavitasyona gideceğimi yazmıştım geçen gece, bununla igili aldığım sonucu paylaşmak istedim belim 4 cm, basenlerim ve karnım 2 cm inceldi çok mutluyum 5 seansım daha var

Selam hanımlar

kavitasyona gideceğimi yazmıştım geçen gece, bununla igili aldığım sonucu paylaşmak istedim belim 4 cm, basenlerim ve karnım 2 cm inceldi çok mutluyum 5 seansım daha var
Hoş geldin;Çok güzel bir haber canım.Senin adına çok sevindim.Bu sonucu 1 seanstamı aldın.Maaşallah...

Hoş geldin;Çok güzel bir haber canım.Senin adına çok sevindim.Bu sonucu 1 seanstamı aldın.Maaşallah...

Hoşbuldum

İnanın giderken mucize beklemiyordum en azından 2-3 seanstan sonra değişim olur diye düşünüyordum ama meğer bu kavitasyında daha ilk seanstan fark görülüyormuş - ki ilk seansta toplamda (bel-basen-karın) 9 cm inceldim

Çok güzel Meyracığım....Bayıldım ..Çok tatlı...
Benim bebek kolleksiyonum var....Bir ara hepsinin resmini çekip eklerim.Unutursam bana hatırlat olurmu......

beğenmene çok sevindim beyzuş abla

tabi hatırlatırım....
büyük bir heycanla bekliyorum hepsinin resimlerini......

hatta ogün ne düşündüm; bir oda olacak orayı oyuncak hayvanlarla ve bebeklerle doldurucaksın, dizayn ediceksin.....
çok güzel olur yaaa.....
odanın adıda harikalar diyarı olur mesela:)

öptüm:)

Mucize gibi gerçekten....Nasıl bir işlem bu kavitasyon...Kısaca yazabilirmisin...

Ben artık bir yerlere sığdıramıyorum..Özel bir raf almayı düşünüyorum.Çok güzel dekoratif raflar var.Ben de bir harikalar diyarı yapayım da hepsi aynı diyarda güzel güzel yaşasınlar....

YENACIĞIM;

Bu gece gelmedin.....Sensiz olmuyor ama .............

Uyudunmu Barışçıkla beraber yoksa....

Mucize gibi gerçekten....Nasıl bir işlem bu kavitasyon...Kısaca yazabilirmisin...

Tabii..

Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon Uygulamasında İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir.

Kavitasyonda önemli olan bol su içmekmiş. Dün 4 litre, bugün 2,5 litre su içtim

Bir de şu var ki radyo frekans olmadan kavitasyonun bir işe yaramadığını söyledi uygulayan bayan zaten benim satın aldığım pakette radyo frekans da vardı

Sağol canım...Umarım çok daha fazla fayda görürsün...

YENACIĞIM;

Bu gece gelmedin.....Sensiz olmuyor ama .............

Uyudunmu Barışçıkla beraber yoksa....

hahaha doğru bildin tatlım,birlikte halının üzerinde uyumuşuz hemde...Yere uzandık ben ona kitap okuyordum okuduğum masaldan ben etkilenip sızmışım sonrada o...

bu arada barış'a NAS suresini ezberlettik,okadar tatlı söylüyorki resmen lokum oluyo...

Son düzenleme:
Ne güzel sohbet etmişsiniz,kaçırmışım ben..

zeynepçim eşine sağlıklı,hayırlı bir ömür diliyorum...

Selam hanımlar

Ne güzel yaaa,mucize gibi bişey...Bu durumun geri dönüşümü varmıdır peki..?
Birde fiyatları nasıl pahallı bişeymi.?

Son düzenleme:
Ay yesin anası onun tatlı dilini.Maaşallah yavruma....
Ne güzel sohbet etmişsiniz,kaçırmışım ben..

zeynepçim eşine sağlıklı,hayırlı bir ömür diliyorum...

Geceler çuvala girmedi tatlım.Daha çoookkkk sohpetlerimiz olacak.....Gerçi olsaydın iyiydi....Her telden çaldık....

Ne güzel yaaa,mucize gibi bişey...Bu durumun geri dönüşümü varmıdır peki..?
Birde fiyatları nasıl pahallı bişeymi.?

Fiyatları normalde epey pahalı. Benim aldığım paket normalde 2.500 TL imiş ama ben internetten bir fırsat sitesine özel indirimden faydalandım ve 99 TL' ye satın aldım

Fiyatları normalde epey pahalı. Benim aldığım paket normalde 2.500 TL imiş ama ben internetten bir fırsat sitesine özel indirimden faydalandım ve 99 TL' ye satın aldım

Wooow nerdeyse bedava gibi...hadi bakalım incecik olursun inşallah...

he he hehh
herkese güüünaydıııın:)

NOT: az önce kahvaltımı yaptım:)

Ben artık bir yerlere sığdıramıyorum..Özel bir raf almayı düşünüyorum.Çok güzel dekoratif raflar var.Ben de bir harikalar diyarı yapayım da hepsi aynı diyarda güzel güzel yaşasınlar....

aaa süper olur:)

evet güzel güzel orada yaşasınlar fıstıklar..... :))

aaaa çok güzeeel.....

yerim ben o tatlı bebişi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…