ben yatıyım artık beyzuş ablacım müsadenle....
koccaman öpüyorum seni:)) mucks
beyzuş ablama ve herkese tatlı rüyalar, iyi geceleeer..... :80:
Hoş geldin;Çok güzel bir haber canım.Senin adına çok sevindim.Bu sonucu 1 seanstamı aldın.Maaşallah...Selam hanımlar
kavitasyona gideceğimi yazmıştım geçen gece, bununla igili aldığım sonucu paylaşmak istedimbelim 4 cm, basenlerim ve karnım 2 cm inceldi çok mutluyum 5 seansım daha var
Hoş geldin;Çok güzel bir haber canım.Senin adına çok sevindim.Bu sonucu 1 seanstamı aldın.Maaşallah...
Çok güzel Meyracığım....Bayıldım ..Çok tatlı...
Benim bebek kolleksiyonum var....Bir ara hepsinin resmini çekip eklerim.Unutursam bana hatırlat olurmu......
Hoşbuldum
İnanın giderken mucize beklemiyordum en azından 2-3 seanstan sonra değişim olur diye düşünüyordum ama meğer bu kavitasyında daha ilk seanstan fark görülüyormuş - ki ilk seansta toplamda (bel-basen-karın) 9 cm inceldim
beğenmene çok sevindim beyzuş abla
tabi hatırlatırım....
büyük bir heycanla bekliyorum hepsinin resimlerini......
hatta ogün ne düşündüm; bir oda olacak orayı oyuncak hayvanlarla ve bebeklerle doldurucaksın, dizayn ediceksin.....
çok güzel olur yaaa.....
odanın adıda harikalar diyarı olur mesela:)
öptüm:)
Mucize gibi gerçekten....Nasıl bir işlem bu kavitasyon...Kısaca yazabilirmisin...
Tabii..
Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon Uygulamasında İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir.
Kavitasyonda önemli olan bol su içmekmiş. Dün 4 litre, bugün 2,5 litre su içtim
Bir de şu var ki radyo frekans olmadan kavitasyonun bir işe yaramadığını söyledi uygulayan bayan zaten benim satın aldığım pakette radyo frekans da vardı
Sağol canım...Umarım çok daha fazla fayda görürsün...
YENACIĞIM;
Bu gece gelmedin.....Sensiz olmuyor ama .............
Uyudunmu Barışçıkla beraber yoksa....
Selam hanımlar
kavitasyona gideceğimi yazmıştım geçen gece, bununla igili aldığım sonucu paylaşmak istedimbelim 4 cm, basenlerim ve karnım 2 cm inceldi çok mutluyum 5 seansım daha var
Ay yesin anası onun tatlı dilini.Maaşallah yavruma....hahaha doğru bildin tatlım,birlikte halının üzerinde uyumuşuz hemde...Yere uzandık ben ona kitap okuyordum okuduğum masaldan ben etkilenip sızmışımsonrada o...
bu arada barış NAS suresini ezberlettik,okadar tatlı söylüyorki resmen lokum oluyo...
Ne güzel sohbet etmişsiniz,kaçırmışım ben..
zeynepçim eşine sağlıklı,hayırlı bir ömür diliyorum...
Ne güzel yaaa,mucize gibi bişey...Bu durumun geri dönüşümü varmıdır peki..?
Birde fiyatları nasıl pahallı bişeymi.?
Fiyatları normalde epey pahalı. Benim aldığım paket normalde 2.500 TL imiş ama ben internetten bir fırsat sitesine özel indirimden faydalandım ve 99 TL' ye satın aldım
Ben artık bir yerlere sığdıramıyorum..Özel bir raf almayı düşünüyorum.Çok güzel dekoratif raflar var.Ben de bir harikalar diyarı yapayım da hepsi aynı diyarda güzel güzel yaşasınlar....
hahaha doğru bildin tatlım,birlikte halının üzerinde uyumuşuz hemde...Yere uzandık ben ona kitap okuyordum okuduğum masaldan ben etkilenip sızmışımsonrada o...
bu arada barış'a NAS suresini ezberlettik,okadar tatlı söylüyorki resmen lokum oluyo...