Xl muhabbetler

Biz de seni seviyoruz canım.
Umarım diyetisyene gitmen çok hayırlı olur.Ne gibi tavsiyelerde bulundu ,diyet listen nasıl.Paylaşırsan seviniriz;ama çok yorgunsan sonrada olur....

ÖRNEK YEMEK LİSTESİ

ÖNEMLİ UYARI!!!
bu diyet kişiye özel olarak hazırlandığı için bir başka bireyde beklenen yararı vermeyebileceği gibi sağlığı için zararlıda olabilir.

KAHVALTI (07:00-08:00)
açık çay (şekersiz)
2kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2ince dilim ekmek
5adet zeytin
domates, salatalık, marul vb....

KUŞLUK (10:30)
1meyve + 2adet ceviz

ÖĞLE (13:00)
2köfte kadar et veya tavuk
6yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
1salata (yağsız)
1kepçe çorba
2ince dilim ekmek

İKİNDİ (16:00)
1 meyve + 2adet light bisküvi

AKŞAM (18:00-19:00)
6yemek kaşığı sebze yemeği
1su bardağı yoğurt
1salata (yağsız)
1kepçe çorba
4-5yemek kaşığı makarna veya pilav
2ince dilim ekmek

GECE (21:00-22:00)
2meyve + 1su bardağı şekersiz süt ve bu sütün içerisine 1çay kaşığı toz tarçın.

ve 1ay boyunca her 1gün içerisinde;
3fincan yeşil çay + kabuk tarçın

ve 1ay boyunca
her 1hafta içerisinde;
2kez yumurta===> (2kibrit kutusu kadar beyaz peynir=2adet yumurta)

Biz de seni seviyoruz canım.
Umarım diyetisyene gitmen çok hayırlı olur.Ne gibi tavsiyelerde bulundu ,diyet listen nasıl.Paylaşırsan seviniriz;ama çok yorgunsan sonrada olur....

birde beyzuş ablacım diyetisyen sporda verdi bana 1aylık olarak, 1ay sonra kontrole gidicem zaten;

günlük:
45dk yürüyüş
30tane mekik
50 bisiklet (yere sırt üstü yat ayaklarını bisiklet sürer gibi çevir dedi)

ben sporu yapacağımı hiç zannetmiyorum:)) çok zorr:)))

Günaydın,mutlu haftasonları diliyorum fıstık hatunlar size...

Vaktin birinde evliyadan bir zat,
ibadetini insanlardan gizleyip nefsini köreltmek için en ıssız çöllerin birine gider ve orada namaz kılmaya başlar...
mecnun ise aynı çöllerde deli divane dolaşmaktadır.....
gidip gelip bu evliya zatın önünden geçer durur...
evliya zat namazını bitirince dayanamayıp mecnun'u yakalar ve sorar:
'görmez misin namaz kılarım neden önümden geçiyorsun...
bilmez misin allah ile kulu arasına girilmez hele namaz kılınırken...'
mecnun hayretle sorar:
'evliya efendi,
benim gözüm leyladan başkasını görmezken ,
senin gözün nasıl allah'tan başkasını görüyor! ! ! ! !

Meyra;

Umarım hoşuna gitmiştir....Bazıları yeteri kadar net olmamış.Makinayı ayarlayamamışım....Yine de bir fikir vermiştir...

birde beyzuş ablacım diyetisyen sporda verdi bana 1aylık olarak, 1ay sonra kontrole gidicem zaten;

günlük:
45dk yürüyüş
30tane mekik
50 bisiklet (yere sırt üstü yat ayaklarını bisiklet sürer gibi çevir dedi)

ben sporu yapacağımı hiç zannetmiyorum:)) çok zorr:)))

Liste için teşekkürler canım.İnşallah çok başarılı olursun.Spor için ön yargılı olma...Yapamam dedikçe olumsuz etkilenirsin.Elinden geleni yap;zamanla daha kolay gelmeye başlar...

ayy beyzuş abla harikaaaaaaaaaaa:))) çok güzel hepsi bayıldım resmen bayıldım o kırmızı saçlıdan bende de vardı. yalnız sondan beşinci çok korkunç bakıyo mavi mavi:KK53: :KK60:

ayy beyzuş abla harikaaaaaaaaaaa:))) çok güzel hepsi bayıldım resmen bayıldım o kırmızı saçlıdan bende de vardı. yalnız sondan beşinci çok korkunç bakıyo mavi mavi:KK53: :KK60:

Benim de hastalığım bu işte canım.Her aldığımda bu son diyorum ama asla son olmayacak biliyorum...

Evet mavi gözlüm korkunç maalesef...Annem geldiğinde onu bir yerlere saklıyor.Bu eciş bücüşü ben varken çıkarma ortalara diyor...Neresini beğenip almışım bilemiyorum....:KK53:

şu di mi annenin sakladığı? ben bundan korktum valla:)))

ya hastalık değil bence, bi şeyleri saklama biriktirme güdüsü genelde insanların yaşam tutkusuyla alakalıdır. bi şeyleri fazlaca sevmek bizi hayata bağlayan en önemli şeydir. ben hep isterim mesela ama beceremem. çok fazla ilgi duyduğum hiç bi şey yok çünkü bu hayatta maalesef. mesela kolyelere, kilimlere ilgin estetik algılarının gelişmişliğini gösteriyor. bebek olayı hakkında bi fikrim olması için daha çok tanımam lazım sanırım seni:KK1: ama klişe bir yorumla çocuk kalan tarafını dinç tutuyor diyebilirim. ben özeniyorum yani. ilerde param olursa ben sanırım pijama-gecelik koleksiyonu yaparım:KK60:

DİLENCİ;

Bu gece kimse yok hayatım...Herkes tatil yapıyor.....Yalnız kaldık...

BEYZUS,ne güzelmiş bebelerin öyle..:)

X