- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #1.601
kommdum yakomm zurück
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kommdum yakomm zurück
He yawrımm aynen o
Gerçi ben daha çok robinsonla cumanın hastasiyim
Heeee anladım eeee dönmüş müyüm
Ben de abijimmRobinson Cuma'nın da bütün seriyi almıştık. Gürcan Yurt çizimini çok seviyorum.
TopraKahveBob kızzz ben döndüm sen daha yoksun ortada
Oooo hadi göreli m o zaman seni motivasyon tavan yapmıştır simdi patlat bi damar kelimeEvi dip köse temizleyip esyalarin yerini degistirdim. Ders calismak icon bu motivasyona ihtiyacim vardi
Oooo hadi göreli m o zaman seni motivasyon tavan yapmıştır simdi patlat bi damar kelime
Bi de anlasam süper olurduZwei Fliegen mit einer Klappe schlagen
Nasil?
Bi de anlasam süper olurdu
Harbiden ne demek istedin
Cidden damar olduDamar oldu demek
Bir taşla iki kuş vurmak
Heryer kapali.
Cidden damar oldu
O zaman bu da benden
Halt die Klappe:halt die Fresse:halt's Maul: kapa ceneni!:kes!:kes sesini!
Ich auchhhhhIch muss abnehmen
Başarılar canimmmm umarım gönlüne göre olur:))Saol canım..sırf zu kapalı anlamında kullanılıyor heralde bilmiyordum.
Ben nihayet yeni kursuma başladım.b1 + a başlıcam sanıyodum ama b2.1 e başladık.Birdenbire kelimeler ve kitap baya zorlaştı.Hiç b1 gibi değilmiş.Gerçi b1 de başka okuldaydım bu okula yeni geçtim.b2 de çoook kelime bilmek gerekiyor.Hatta hoca dediki aynı bu başlıktaki gibi hergün 20-30 kelime öğrenmek,ezberlemek lazımmış..
Saol canım..sırf zu kapalı anlamında kullanılıyor heralde bilmiyordum.
Ben nihayet yeni kursuma başladım.b1 + a başlıcam sanıyodum ama b2.1 e başladık.Birdenbire kelimeler ve kitap baya zorlaştı.Hiç b1 gibi değilmiş.Gerçi b1 de başka okuldaydım bu okula yeni geçtim.b2 de çoook kelime bilmek gerekiyor.Hatta hoca dediki aynı bu başlıktaki gibi hergün 20-30 kelime öğrenmek,ezberlemek lazımmış..
GünaydinnnnnArasira buraya da yaz ögrendigin kelimeler hadi bakalim hayirli olsun cok bekledin. Maraton baslasin
Hello schatzGünaydinnnnn
Sen bu saatte uyanık oluyon mu:)
Kiyamammmm ne zordur bilirimHello schatz
ben o saatte uyudum. Benim bebis dis cikartiyor. Emiyor falan sürekli.
Kiyamammmm ne zordur bilirim