- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #1.641
Testdaf dedigimiz sinav kolay degil ve sinav ücreti 130 Euro.
En az b2 seviyesi olmalısınız gecmek icin.
Siz sinava girdiniz mi? Sinav tecrübesi olan birini ariyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testdaf dedigimiz sinav kolay degil ve sinav ücreti 130 Euro.
En az b2 seviyesi olmalısınız gecmek icin.
Çok sınava gırdım yds dahil. Ancak testdaf icin 1 girişte kapmak lazim lakin 500 e yakın bi ücret cok bi sinav icin. Ne konuda birini aradınz?Siz sinava girdiniz mi? Sinav tecrübesi olan birini ariyorum .
Çok sınava gırdım yds dahil. Ancak testdaf icin 1 girişte kapmak lazim lakin 500 e yakın bi ücret cok bi sinav icin. Ne konuda birini aradınz?
toefl benzeri bir şey sanırımTestdaf'a girmisseniz soracaktim nasil diye. Heyecanlandiniz mi ne sordular vs. Evet cok pahali sinav ücreti. Ben Almanya 'da yasiyorum. Euro ile bize daha uyguna geliyor. Benim tek girdigim sinav öss'ydi.
Jan aber trotzdem ist zu kalt ne?Dir auch canim. Heute scheint die Sonne
Diese Seite ist nicht verfügbar
Selam canımSelam konunuzu gördüm. Ben testdaf a Eylülde girdim. Maalesef yazma kismindan 3 aldim. Okuma 5, Dinleme 4, Konusma 4 tü.
Nisan ayinda tekrar girmeyi düsünüyorum.
Jan aber trotzdem ist zu kalt ne?
Diese Seite ist nicht verfügbar
Selam konunuzu gördüm. Ben testdaf a Eylülde girdim. Maalesef yazma kismindan 3 aldim. Okuma 5, Dinleme 4, Konusma 4 tü.
Nisan ayinda tekrar girmeyi düsünüyorum.
Dann versuch bitte nochmal zu kopieren ich bin echt gespannt, was für eine Seite ist esOh man ! Warum? Ich glaube dass ich es nich kopieren konnte.
Edit: ja aber wie. Ich war draussen es war bitterkalt.
Oyyyy. Anlatir misin biraz . Deneyimlerini.
Wurdest du beim Sprechen mit der Kassete geprüft oder hat jemand mit dir gesprochen?
Selam canım
Biraz daha ayrıntı verebilir misin mesela gramer eksiklerine ne tepki veriyorlar
Link icin tesekkürler. Ben de bir örnek test indirdim. Yazima kismi icin internetten kaliplar buldum. Kurs bakiyorum. Biraz sartlarim zorluyor. Aldigin puanlarla hangi sertifayi aldin?Aslinda baya detayli. Surada örnek bir sivav var. Buradan incele yine ben sana merak ettigin bir sey olursa anlatirim. https://www.testdaf.de/zielgruppen/fuer-teilnehmende/vorbereitung/modellsaetze/modellsatz-02/
hem kendini de denersin.
Eger ciddi ciddi gireceksen bir kursa gitmeni tavsiye ederim. Ben öncesinde bir ay kiúrsa gitmistim. Cok faydasi oldu. Bazi ipuclari var onlari anlatiyorlar. Örnegin yazili kisimda belli sekilde yazman gerekiyor, belli cümle kaliplari kullaniliyor.
Konusma kisminda bilgisayarlardaydik, kulaklik ve mikrofon taktik ve cevaplari bilgisayara kaydettik. Mesela 1 dakika süren oluyor o sirada bilgisayara konusuyorsun. Biraz tuhaf ama alisiliyor.
link için teşekkürler ben kursa gideceğim zaten. Almancam henüz A1 düzeyinde. ama azimliyim.Aslinda baya detayli. Surada örnek bir sivav var. Buradan incele yine ben sana merak ettigin bir sey olursa anlatirim. https://www.testdaf.de/zielgruppen/fuer-teilnehmende/vorbereitung/modellsaetze/modellsatz-02/
hem kendini de denersin.
Eger ciddi ciddi gireceksen bir kursa gitmeni tavsiye ederim. Ben öncesinde bir ay kiúrsa gitmistim. Cok faydasi oldu. Bazi ipuclari var onlari anlatiyorlar. Örnegin yazili kisimda belli sekilde yazman gerekiyor, belli cümle kaliplari kullaniliyor.
Konusma kisminda bilgisayarlardaydik, kulaklik ve mikrofon taktik ve cevaplari bilgisayara kaydettik. Mesela 1 dakika süren oluyor o sirada bilgisayara konusuyorsun. Biraz tuhaf ama alisiliyor.
Ingilizceyle ayni kökten geldikleri icin senin icin kolay olurlink için teşekkürler ben kursa gideceğim zaten. Almancam henüz A1 düzeyinde. ama azimliyim.