- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #1.561
Dir auch gute Nacht und süße Träume
Wenn ich Zeit finde, teile ich auch was mit:)
Süper dönecem falan demistin. Hani 2016 oldu
Bye bye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dir auch gute Nacht und süße Träume
Wenn ich Zeit finde, teile ich auch was mit:)
Kiiizzzz gece gece soktun yerin dibineSüper dönecem falan demistin. Hani 2016 oldu
Bye bye
Halli hallo
wünsche euch allen einen schönen Sonntag?
Dir auch liebe toprak :)
Jetzt bin ich in meine neue wohnung im deutschland:) (iki kere in kullanabiliyormuyum?)
Schließlich fange ich an,deutsch zulernen.ich werde diese seite kontrolieren :))
Hallöchen:)
Bei mir läuft alles gut.... Ich bin draußen, möchte einkaufen weil morgen überall zu ist... Was machst du?
Ich freue mich auf dein Antwort.
Endlich fängst du an :) darisi basima
ich wollte paar Wörte teilen. belki ilerleyen saatlerde artik.
Canım ben Stuttgartta dilim
ich kann auch helfen
Meın name Beril
İch wohne münchen
İch warte deine worten.Meine Prufung ist im juli(haziran) und ich habe entschlossen,werde vorbereiten.Ich weiß dass es unmöglich ist aber ich werde probieren..
Okuduğum kitapta bir cümle çok hoşuma gitti;
"İmkansız gördüğünüz şeyin olabilme ihtimali ile kesin olacak gözüyle baktığınız şeyin olmama ihtimali eşittir aslında"
Denicem olmazsa seneye artık..keşke bunca zamanı çalışarak değerlendirip,boş geçirmeseydim..pişmanım
Heryer kapali.Überall zu ne demek lingen???
Toprakim cvplamis:) heryer kapaliÜberall zu ne demek lingen???
Yaa ben Nürnberg'i Stuttgartta sandiydim
Kiiizzz mersinin neresinde oturuyon ay çok özlediiimmmm oraları.... anacığım da orda yatiyoDanke schön
Mein name ist Gül
Ich wohne Mersin
Ich bin froh(Nice to meet
Toprakim cvplamis:) heryer kapali
Kiiizzz mersinin neresinde oturuyon ay çok özlediiimmmm oraları.... anacığım da orda yatiyo
Biz göcmende oturuyorduk mezitliye giderken... çocukken de müftü köprüsünün oralarda oturduk... özledim yaaaaAaa gercek mii :))) Ben ilcede oturuyorum canim T ile baslayan dur ifsa olmayayim :)))
Sağol toprakcimlingen Allah rahmet eylesin.
Biz göcmende oturuyorduk mezitliye giderken... çocukken de müftü köprüsünün oralarda oturduk... özledim yaaaa
Biliyom biliyom bilmem mi geçen sene yazın geldim kizkalesinde tatil yaptimAllah rahmet eylesin canim benim :) Mezitli bize uzak ama cok guzel yerdir simdi bir gorsenn cok degisti buralarrr :)