- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #4.961
Selam... çoğumuz almanyadayiz evetKizlar selam sizler Almanyada mi yasiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam... çoğumuz almanyadayiz evetKizlar selam sizler Almanyada mi yasiyorsunuz?
Benimde Almanya’ya yerlesme durumum var. geldigim zaman direk Almanca kursuna gidecegim. Devlet ve ozel kurslar arasinda cok fark oldugunu dusunuyor musunuz? Siz hem sizin hem de cevrenizdekilerin tecrubelerine gore nereleri onerirsiniz ozellikle Bon icin. Tesekkur ederim simdiden:)
Vhs (Volkshochschule) den ben memnundum. Özele de gittim. Vhs ( halkkurslari) en iyisiydi bana göre.
Kursun ne zaman baslayacagina ne kadar bekledigine ve senin seviyene bagli. Ben 4 ayda geldim ki temelim vardi biraz.Ama bekleme süresi uzunsa ve sinifin seviye uyumsuzsa bütün keyifin kaciyor. 5-6 senedir burdayim. Istedigim seviyede hic degilim. Ama gelince iyi yönetirsen uyum süresini hemen ögrenirsin.B2 seviyesine gelmek icin yaklasik kac ay gidilmesi gerekiyor. Kac yildir Almanya’da yasiyorsun?
Kursun ne zaman baslayacagina ne kadar bekledigine ve senin seviyene bagli. Ben 4 ayda geldim ki temelim vardi biraz.Ama bekleme süresi uzunsa ve sinifin seviye uyumsuzsa bütün keyifin kaciyor. 5-6 senedir burdayim. Istedigim seviyede hic degilim. Ama gelince iyi yönetirsen uyum süresini hemen ögrenirsin.
Birde kurslarin ozel de dahil olmak uzere fiyatlari yaklasik ne kadar?benim 0 almancam var yani hic yok:) kursta beginnerdan baslayacagim, nasil anlayacagim dersleri cok zorlayici oluyor mu? Heyecanli ayni zamanda cok gerilmis hissediyorum kendimi
Gayet kisa bir zamanda seviyeye ilerlemissin. Benim almancam hic yok. Girecegim ilk derslerde
Cok zorlanacagimi duusnuyorum. Nasil iletisim kurucam. Ingilizce biliyor mu ogrrtmenler
Canim ingilizce bilmeyen var mi diye sormalisin :) üstelik dil ögretmenlerinin hepsi en az 3 dili iyi konusuyor. Anlasirsin merak etme![]()
Inan cok sevindim hu cevaba:)
Icim rahatladi azda olsa. Sen nerede yasiyorsun? Evli coluk cocuk var mi? :)
Evet . Evliyim Cocugum da var. Baden Wütenberg 'teyim. Güneyde .
Ne guzell :)
Bende de bir kuzu var:) Almanya’ya yerlestigimizde krese gonderecegim. Kres kayiti icin bir tarih araliklari var mi Almanlarin
Hayir. Sadece siraya girmen lazim. Yasi 3 'ü geckinse ve calisiyorsan siranin size gelmesi kolaylasir. Ama burda her eyalette farkli isliyor bu tür isler. Yine de bir arastir
Evet arastirma yapmakm gerekiyor ama internneten cok fazla bilgiye erisemiyorum. Oraya gittigimizde olacak artik.
İngilizcedeki that's all gibi :) süperBen de bir kac gün önce ögrendigim bir seyi paylasayim :)
Der Reis ist alle - Pirinç bitti
Ben de iki haftaya Almanyaya taşınıyorumSelam... çoğumuz almanyadayiz evet
Sonunda geliyor musun:) hadi bakalım sağ-salim gelin hoşgelin :)) nereye geliyordun berlin miBen de iki haftaya Almanyaya taşınıyorum![]()
Evet Berline :) bir yerleşeyim evden Almancaya başlıyorum hemen.Sonunda geliyor musun:) hadi bakalım sağ-salim gelin hoşgelin :)) nereye geliyordun berlin mi