- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #4.661
Kahve sensiz olmazKizlaaaaar ben calismiyorum ya :/
Gerçekten süpermiş wörterheftsen de süper bi araştırmacıymışsın
Kitabın basımı farklıdır,içeriği aynıdır muhtemelen.
Bölüm bölüm gidelim istersen? Sonra wörterheft den kelimeleri check edelim? Bilemedim,nasıl yapalım?
tamam, sen de başında mısın? ilk üniteye başlıyorum o zaman
aynen sonra wörterheftten gideriz ünite ünite
toprakkahvebob seviyeni bilmiyorum ama aynı kitabı yapmak istersen tarafına ulaştırabilirim bilesin
Yok ben biraz ilerlemiştim ama tekrar etmem gerek,baştan başlarım tekrar. O kadar az vaktim var ki sana yetişirim inşallahtamam, sen de başında mısın? ilk üniteye başlıyorum o zaman
aynen sonra wörterheftten gideriz ünite ünite
toprakkahvebob seviyeni bilmiyorum ama aynı kitabı yapmak istersen tarafına ulaştırabilirim bilesin
Eigentlich, möchte ich nicht Schlafmütze sein..(aslında uykucu biri olmak istemiyorum..demek istedim:/Schlafmütze: miskin, uykucu
Hoş bulduk canım.. arada uğramaya çalışıyorum ama ancak bi kelime yazacak kadar:) yazdıklarınızı okudum ne güzel çalışıyorsunuz kıskandım vallaEigentlich, möchte ich nicht Schlafmütze sein..(aslında uykucu biri olmak istemiyorum..demek istedim:/
hoşgeldin bu aradalingen
Aslında çok da çalışamıyorum ben lingen,bebeğim sağolsun. Daha sık gel sen deHoş bulduk canım.. arada uğramaya çalışıyorum ama ancak bi kelime yazacak kadar:) yazdıklarınızı okudum ne güzel çalışıyorsunuz kıskandım vallabu arada nicht değil kein olmasi lazım... ich möchte keine Schlafmütze sein...
Aslında çok da çalışamıyorum ben lingen,bebeğim sağolsun. Daha sık gel sen de
Evet,bi saniye bile yerinde durmayan kudur kudur bi bebişim varoyyy bebişin mi var Allah bağışlasın
valla bravo. bende çocuk yokken bile doğru dürüst bir şeye bakamıyorum, helal olsun
Evet,bi saniye bile yerinde durmayan kudur kudur bi bebişim var
Aslında pek bişeye baktığım söylenemez:/
Darısı başına olsun bebişin bu arada
Ben 13 ün kelime tekrarlarını yapmaya başladım dün ama çok az bakabildim. Benim ehliyet sınavını vermem lazım aynı zamanda,ona da yeni başladım ve çok az zamanım var. Onu bi versem dünyalar benim olacaksağol canım, Allah isteyene versin inşallah
ben hala kitaba başlayamadım ama bugün kesin başlıycam
hatta şimdi açıyım hemen
sözler çok güzel elisya:))) nerden buluyorsun bunları?Evett, zemin katta kendimi daha iyi/daha rahat hissederim demek..
Eki Görüntüle 2105601
Her kadının içinde bir melek, bir cadı, bir prenses ve bir ejderha uyur.
Sana kalmış, sen onda neyi uyandırırsan.
sözler çok güzel elisya:))) nerden buluyorsun bunları?
decemBer naber? ben 13 ün kelimelerini tekrar ettim ama çoğunu unutmuşum..yani ben kitabı çalışırken kelimeleri çıkartıp deftere yazıyordum ama ezberlemeyince gitmiş tabi..en iyisi hikaye okumak sanırım bu kelime ezber için
Bastırsaydın keşke..ben bastırdım wörterheft i yoksa bilgisayardan sıkar insanı..bilinmeyen kelime çok gerçekten:/ üstelik ben anlıyorum ama kendim cümle kuramıyorum. 10 kere tekrar tekrar çalışsam yine de zor gibi geliyorcanım ya bilgisayardan baka baka yapmaya çok üşendim bi yerden sonra.
kursa giderken bu tarz kitapları çözmekten bıkmıştım sanırım, şimdi farkediyorum
dediğin gibi bir sürü bilimeyen kelime çıkıyor dımdızlak kalıyorum
oturup elimdeki gramer kitaplarından birine başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?