- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
-
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #4.181
Valla bilmiyom yavaş mi, ben pek aktif değilim bu ara:)
Napiyosun nasıl gidiyor almanca
Eh işte baya zor aslında, sınava yönelik çalışıyorum öss gibi.. kelime filan pek ezberlediğim yok bu aralar
Surda sınava ne kaldı çalışsana kız zorla mı götüreyim seni dersinin basinaBen iki aydir bir kitabi bitiremedim. :/
Surda sınava ne kaldı çalışsana kız zorla mı götüreyim seni dersinin basina
Bu arada cuk oturdunun almancasini ögrendiydim takdim edeyim
Voll gesessen: cuk oturdu
yok canim sinava girmemi gerektiren bir durumum yok, ögreniyorum yavas yavas.. ne gibi kaliplar var schreiben icin merak ettim yazsanaHahahahahajajahajjajaj cuk oturdu mu? Sen bu dili ögreneceksin
Ek: su kitabi bitirsem. Lingen sen de girecek misin sinava ? Benim b2 geciyormus bir cok okulda. Gecen sene bosuna bas vuru yapmamisim. Onun rahatligi var. Bakarsin bu sene degisir almazlaroff ya. Bilmiyorum bazen motivasyonum düsüyor iste. Schreiben icin olan bazi kaliplar var. Onlarin oturmasi icin cok yazmam lazim.
Benim de ögrenme istedigimi yavaslatti sanki bu sinav. Tv bile izlemiyorum nasilsa sinava calisacam diye. Oysa dinleme yapmamak büyük hata.yok canim sinava girmemi gerektiren bir durumum yok, ögreniyorum yavas yavas.. ne gibi kaliplar var schreiben icin merak ettim yazsana
Korkunc anlaminda mi ? Cok güzel anlaminda mi?Haarsträubend: tüyler ürpertici
Haarsträubendes Haus: tüyler ürpertici ev
Korkunç anlamında, yada nasıl diyim bi olay duyarsın çok korkunç ve üzücü, tüylerin ürperir... o anlamdaKorkunc anlaminda mi ? Cok güzel anlaminda mi?