- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
-
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #4.141
izliycem dedim ya.cok yakinda sevgili lingen cooooook yakinda.Önerdiğim dizileri izlesen anlarsın nerden cikiyo ama yok inadın inat izlemiyon
Teveccühünüz efenim
sagol toprak.benim bebe hala öksürüyor ama cok daha iyi.Senin beben nasil oldu canim ?
Bak bunu da ilk defa duydum.Bu süpernaturaldan mi:)der Fauxpas: gaf, pot
Coookkk yakında evet hatta en geç ayın 25indeizliycem dedim ya.cok yakinda sevgili lingen cooooook yakinda.
Hayır canım, tatlı Sheldon'ımdanBak bunu da ilk defa duydum.Bu süpernaturaldan mi:)
Naptin çabuk söyleKizlar rtl in reality show larina oyuncu olarak alinirim ya benbas vurayim mi?
Tabi öyle yazinca bir sey yaptim sandin. Ama rtl izliyorum sadece bu sayilir mi ?Naptin çabuk söyle
Allah seni neetmeye emiTabi öyle yazinca bir sey yaptim sandin. Ama rtl izliyorum sadece bu sayilir mi ?
cok gecmis olsun neyin var, bebisler iyi dimiKızlar giremiyorum pek. Bu sıralar bir iki hastaneye yattım. Şimdi evdeyiz rapor verdi doktor. Almanya işi sonbahara kaldı gibi.
Birinin suyu fazlalaştı doktorlar sıkı takibe aldı. Ciddi bir durum tek ikizlerinde. Pzt gideceğim gene.cok gecmis olsun neyin var, bebisler iyi dimi
Birinin suyu fazlalaştı doktorlar sıkı takibe aldı. Ciddi bir durum tek ikizlerinde. Pzt gideceğim gene.
Amin canım inşallah. Zormuş tek kese ikizleri :) bu arada biraz almanca çalışalım. almancası nedir tek kese ve çift kese ikizlerinin :))Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.. inşallah düzelir her şey sağlıkla kucağına alırsın ikisini de:)
Etwas in Kauf nehmen: risk almak, göze almak, istemeden de olsa kabullenmek, katlanmakBu hafta yoğun geçti buraya giremedim kızlar..
Ve çok zor kalıplar öğrendik, bi çoğunu sözlükte bulamadım bile..
Etwas in Kauf nehmen - sanırım kötü bi şeyi kabullenmek
Zu Wort kommen - bir şey söyleme imkanı olsa gerek
Etwas zum Abschluss bringen
Anforderungen stellen:
Einen Standpunkt vertreben
Lingen bynlar ne demek sen biliyor musun