- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #2.741
Topraaaammm nerdesin gızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topraaaammm nerdesin gızzz
E yaptırsana kız, meraktan çatladım burda nerde bu kız diyeYa telefonda ya da nettimde problem var
E yaptırsana kız, meraktan çatladım burda nerde bu kız diye
Dediğim siteyi inceledin mi?
Kolay gelsin o zaman sana ne diyim sende de oğlak burcu bi kız var dimi âynı bendeki gibi:))Yok canim firsat olmadi. Artik tv 'ye kk 'ya bile vakit bulamiyorum. Benim cadi iki yasina yaklasiyor. Evin altini üstüne getiriyor. Inatlasiyor bir de. böyle geziyorum
Ek: internet firmasini degistiriyoruz. Kündigung yapacaz
Burçtan ötürü demekKolay gelsin o zaman sana ne diyim sende de oğlak burcu bi kız var dimi âynı bendeki gibi:))
O sana dediğim yerde dizi izliyorum başka da hiç bişeye çalışmıyorum ama inan çok faydası oluyo kulaklığımı takıp son sese veriyorum pür dikkat seyrediyom :)Burçtan ötürü demek
Naptin almanca calisiyor musun?
Ben issizim de issizim :'(
Evet dinlemek en cok yararini gördügüm calisma sekli. Bu gece telten denicemO sana dediğim yerde dizi izliyorum başka da hiç bişeye çalışmıyorum ama inan çok faydası oluyo kulaklığımı takıp son sese veriyorum pür dikkat seyrediyom :)
TopraKahveBob nerdesin ya
Hallo, Alle Damen
Deutch ist sehr schwierige Sprache
Ich kann nicht.
Deutsche Sprache schwere Sprache, bin aus Österreich wenn ihr wollt kann ich auch gerne helfen canim bende Avusturya'da yasiyorum buraninda ana dili Almanca isdediginizi sorabilirsiniz yararim dokunursa
Nein, Sie können sprechen.Hallo wie geht es . Ja . Aber wie. Die Sprache hat mich kaputt gemacht.
Halli hallo. Hier gibt es noch jemand , der aus Österreich ist. B Bugramazan guck mal dein Hemsehri
Canim calismaya baslayinca isticem kesin yardim.
Aber jetzt will ich wissen wie man sagt
Cuma günü saat dörtte yola cikacaklar.
'Die werden am Freitag um 4 Uhr abrahren'
Dogru mudur?
Losfahren -hareket etmek. ( arac saat 1 'de hareketti gibi )
Abfahren -yola cikmak
Önemli not:
Bu iki kelime duyup kendi kafamdan cikarim yaptigim kelimelerdir.
Allah yardimcin olsun canim gercekten zor bi dil peki sen burdami yasiyosun yoksa Türkiye'demi bu arada Cümle'ye Die diye baslarsan ( bir Artikel) ozaman yanina hangi seye ait oldugunu yazman lazim mesela Die Nachbarin ... (Komsum) kim yola cikiyo mesela bi Ailemi tek bi kisimi ona göre degisiyo Cümle birde abrahren değil canim abfahrenHallo wie geht es . Ja . Aber wie. Die Sprache hat mich kaputt gemacht.
Halli hallo. Hier gibt es noch jemand , der aus Österreich ist. B Bugramazan guck mal dein Hemsehri
Canim calismaya baslayinca isticem kesin yardim.
Aber jetzt will ich wissen wie man sagt
Cuma günü saat dörtte yola cikacaklar.
'Die werden am Freitag um 4 Uhr abrahren'
Dogru mudur?
Losfahren -hareket etmek. ( arac saat 1 'de hareketti gibi )
Abfahren -yola cikmak
Önemli not:
Bu iki kelime duyup kendi kafamdan cikarim yaptigim kelimelerdir.
Allah yardimcin olsun canim gercekten zor bi dil peki sen burdami yasiyosun yoksa Türkiye'demi bu arada Cümle'ye Die diye baslarsan ( bir Artikel) ozaman yanina hangi seye ait oldugunu yazman lazim mesela Die Nachbarin ... (Komsum) kim yola cikiyo mesela bi Ailemi tek bi kisimi ona göre degisiyo Cümle birde abrahren değil canim abfahren