- 24 Haziran 2016
- 132
- 53
- 37
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #2.401
Bir karar verdim madem almanca kurslari benim gidemeywcegim cocuklarimi birakamayacagim kadar uzak madem hic konuscak kimsem yok ve madem bu ulkede yasiyorum o Halde Kurs bana gelsin kindergartende benim gibi birsuru yabanci Anne var viyanada aylik haftada 3gun gunluk 1,5saatlik kurslar 170Euro Bürgermeister a gitsem bulundugumun yerin yada mektup yazsam gitsem diyorum da kindergartende St poltenden turk cocuklari icin gelen bi Tante var ona Rica etsem belki Kabul eder olmazsa mektup yazsak beraber sizinle yani bana yardimci olsaniz sadece anneler cunku anneler hep cocuklariyla evde sosyal hayatlari yok erkekler gibi bir avudturyali ayarlansa ve belli bir ucret karsiliginda mesela 10 Anne aylik 100Euro haftada 3gun 1 Saat yada 1,5desem yazsak herneyse kendim icin cocuklarimin gelecegi ve simdimiz icin biseyler yapmak istiyorum evde olmuyo insan kendini zorunlu hissedip calismiyor erteliyoruz hep su isi de yapim da su cocukla biraz ilgulenim de yemegi yapim da hep erteliyoruz ve son olarak heran yanimda bir canta gibi birilerini tasimak istemiyorum asalak olmaktan biktim dusuncelerim karmakarisik lüften yardim edin