- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Bi daha rahatsız etmeyince sormadım bilmiyorumValla sende bı alemsin beni rahatsız edecek ve ben sormayacağım muhatap olacağın kişi erkek de değil yani istediğin gibi rahatlıkla sorarsın amaç ne diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi daha rahatsız etmeyince sormadım bilmiyorumValla sende bı alemsin beni rahatsız edecek ve ben sormayacağım muhatap olacağın kişi erkek de değil yani istediğin gibi rahatlıkla sorarsın amaç ne diye
32Siz kac yasindasiniz? Akraniniz mi onu anlamaya calisiyorum. Esinize takmis biri olabilir mi? Allah korusun da...
Sabah mesaj attım geçen yıl bir oturma da sipariş için numaramı alan bir abla bebek örgüleri satıyorum 1 yıldır hiç aramamıştı 3 4 ay arayıp sormayınca silmiştimValla sende bı alemsin beni rahatsız edecek ve ben sormayacağım muhatap olacağın kişi erkek de değil yani istediğin gibi rahatlıkla sorarsın amaç ne diye
Müşterinizmiş yani öyle mi ?Sabah mesaj attım geçen yıl bir oturma da sipariş için numaramı alan bir abla bebek örgüleri satıyorum 1 yıldır hiç aramamıştı 3 4 ay arayıp sormayınca silmiştim
Yüzde yüz hakısınız kadının eşimi şüphe etti birşeymi oldu bilmiyorumMüşterinizmiş yani öyle mi ?
Ama nasil yani taciz ediyo dediniz ?
Benim müsterim ararsa kendini tanitir spariş verir yada ne istedigini soyler
Taciz derken ne yapiyordu açıklamamıştınız ilk msjda ?
Hiç bir şekilde cevap yazmayın.Gizli hesap hepsi zaten teşekkürler
Rahatsiz eden bi kadinmişHiç bir şekilde cevap yazmayın.
Kimsiniz diye sormanız bile onlar için bir lütuf. Bazı kendini bilmez hiç kadın yüzü görmemiş herifler böyle şeyler yapıyor. Spam ve engelleyin. Tek kökten çözüm engel.
Devam ederse başka numaradan tüm numaraları alın liste yapıp en yakın adliyeye gidip suç duyurusunda bulunun.
hayır çalmaz, sende çalıyor görünür ama aslında karşı tarafın telefonu çalmazSelamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Yazıp bir yarım saat sonra
Cevap yok mu ?
Yazsa ne düşünürsünüz numaram sadece akrabalarımda ve bir iki arkadaşımda var
Numara paylaşmak yasak değilse yazabilirim çünkü 1 yıldır face instagram vs taciz ediliyorum ara ara
Konuya ek : interneti biten bir kişiyi whatsappdan aradığınızda telefonu çalar mı ? Çok önemli
Bu da değişikmiş yaniRahatsiz eden bi kadinmiş
Konuya ek : interneti biten bir kişiyi whatsappdan aradığınızda telefonu çalar mı ? Çok önemli
Neler gerekiyor suç duyurusu içinHiç bir şekilde cevap yazmayın.
Kimsiniz diye sormanız bile onlar için bir lütuf. Bazı kendini bilmez hiç kadın yüzü görmemiş herifler böyle şeyler yapıyor. Spam ve engelleyin. Tek kökten çözüm engel.
Devam ederse başka numaradan tüm numaraları alın liste yapıp en yakın adliyeye gidip suç duyurusunda bulunun.
Face den yada instagramdan rahatsız eden kadın isimleriyle hesap açan bir erkekRahatsiz eden bi kadinmiş
Face ve instagramdan da rahatsız ediliyordum buna tuz biber olmuştuSadece kimsiniz ve cevap yok mu yazan biri için savcılığa gitmek fln... Biraz abartmıyor musunuz? Engelleyin gitsin
Sadece savcılığa gidiyorsunuz. Eğer numaralar ve ekran görüntüleri varsa. İlçenizde veya Şehrimizdeki en yakın adliye neresi? Oraya gidin.Neler gerekiyor suç duyurusu için
Face ve instagramdan rahatsız eden de aynı kişi mi peki ? Bir de bi kaç sene önce demiştiniz galiba. Bu sizin sattığınız örgüleri alan bayan 3-4 ay öncesinden almış numaranızı.Face ve instagramdan da rahatsız ediliyordum buna tuz biber olmuştu
Teşekkürler mesajların atılmasın üstünden süre geçtiyse yada atanlar face vs kapattıysa sorun olurmuSadece savcılığa gidiyorsunuz. Eğer numaralar ve ekran görüntüleri varsa. İlçenizde veya Şehrimizdeki en yakın adliye neresi? Oraya gidin.
Size hastanedeki gibi bir sıra numarası verecekler. Bir odada savcıya ifade vereceksiniz. Siz anlatacaksınız onlar yazacak. Şikayetçiyim diyeceksiniz.
Sonra ifadenizi çıktı olarak size verip imzalarsınız. Kimliğiniz yanınızda olsun yeter.
Ekran görüntüsü var mı peki?Teşekkürler mesajların atılmasın üstünden süre geçtiyse yada atanlar face vs kapattıysa sorun olurmu
Face ve instagramdan rahatsız eden aynı kişiFace ve instagramdan rahatsız eden de aynı kişi mi peki ? Bir de bi kaç sene önce demiştiniz galiba. Bu sizin sattığınız örgüleri alan bayan 3-4 ay öncesinden almış numaranızı.
Bi kez WhatsApptan yazdı bir daha yazdı mı?
Sonra bu kişinin o kişi olduğunu öğrendiğinizde ona dediniz mi ben seni tanıyorum beni neden rahatsız ediyorsun dediniz mi?
Çok önceleri oldu ama numara değiştirdik eşim ve beni rahatsız ediyorlardıEkran görüntüsü var mı peki?
Bi de telefon numarası üzerinden yanı mesaj olarak ya da WhatsApptan kaç kez rahatsız edildiniz?