• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp

Valla sende bı alemsin beni rahatsız edecek ve ben sormayacağım muhatap olacağın kişi erkek de değil yani istediğin gibi rahatlıkla sorarsın amaç ne diye
Sabah mesaj attım geçen yıl bir oturma da sipariş için numaramı alan bir abla bebek örgüleri satıyorum 1 yıldır hiç aramamıştı 3 4 ay arayıp sormayınca silmiştim

Sabah mesaj attım geçen yıl bir oturma da sipariş için numaramı alan bir abla bebek örgüleri satıyorum 1 yıldır hiç aramamıştı 3 4 ay arayıp sormayınca silmiştim
Müşterinizmiş yani öyle mi ?

Ama nasil yani taciz ediyo dediniz ?

Benim müsterim ararsa kendini tanitir spariş verir yada ne istedigini soyler

Taciz derken ne yapiyordu açıklamamıştınız ilk msjda ?

Müşterinizmiş yani öyle mi ?

Ama nasil yani taciz ediyo dediniz ?

Benim müsterim ararsa kendini tanitir spariş verir yada ne istedigini soyler

Taciz derken ne yapiyordu açıklamamıştınız ilk msjda ?
Yüzde yüz hakısınız kadının eşimi şüphe etti birşeymi oldu bilmiyorum
Sadece ben şu kişiyim yazdı açıklama yok

Face ve instagramdan taciz ediliyorum
Bunların üstüne telefon olayı olunca baglantı kurdum
Kadın müşterim değil oturma ya gittiğim komşunun bir tanıdığı orada bir iki bebek yeleği vs sattım o ablada bende alayım nunaranı ver sana ulaşayım alacagım zaman dedi aramadı 3 4 ay numara durdu aramayınca bende sildim
1 yıl sonra kimsiniz yazdı ?
6u Cevap yazmadım
30 dk sonra cevap yok mu yazdı

Ben ve eşim araştırmaya girdik tek tek herkese mesaj attık en sonunda eski komşum benim tanıdık dedi

Pazartesi emniyete gidecektim güvendiğim bir arkadaşıma sordum emniyet konuşmaların çıktısını vs istiyor ayrıca engellenmiş ve faceler kapatılmış savcılık bakmayabilir dedi bide stres den rahatsızlandım azıcık stres olunca hasta oluyorum biraz toparlanıp peşine düşeyim

Gizli hesap hepsi zaten teşekkürler
Hiç bir şekilde cevap yazmayın.
Kimsiniz diye sormanız bile onlar için bir lütuf. Bazı kendini bilmez hiç kadın yüzü görmemiş herifler böyle şeyler yapıyor. Spam ve engelleyin. Tek kökten çözüm engel.
Devam ederse başka numaradan tüm numaraları alın liste yapıp en yakın adliyeye gidip suç duyurusunda bulunun.

Kimsiniz diye sormanız bile onlar için bir lütuf. Bazı kendini bilmez hiç kadın yüzü görmemiş herifler böyle şeyler yapıyor. Spam ve engelleyin. Tek kökten çözüm engel.
Devam ederse başka numaradan tüm numaraları alın liste yapıp en yakın adliyeye gidip suç duyurusunda bulunun.
Rahatsiz eden bi kadinmiş

Selamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Yazıp bir yarım saat sonra
Cevap yok mu ?
Yazsa ne düşünürsünüz numaram sadece akrabalarımda ve bir iki arkadaşımda var
Numara paylaşmak yasak değilse yazabilirim çünkü 1 yıldır face instagram vs taciz ediliyorum ara ara

Konuya ek : interneti biten bir kişiyi whatsappdan aradığınızda telefonu çalar mı ? Çok önemli
hayır çalmaz, sende çalıyor görünür ama aslında karşı tarafın telefonu çalmaz

Sadece kimsiniz ve cevap yok mu yazan biri için savcılığa gitmek fln... Biraz abartmıyor musunuz? Engelleyin gitsin

Neler gerekiyor suç duyurusu için

Neler gerekiyor suç duyurusu için
Sadece savcılığa gidiyorsunuz. Eğer numaralar ve ekran görüntüleri varsa. İlçenizde veya Şehrimizdeki en yakın adliye neresi? Oraya gidin.
Size hastanedeki gibi bir sıra numarası verecekler. Bir odada savcıya ifade vereceksiniz. Siz anlatacaksınız onlar yazacak. Şikayetçiyim diyeceksiniz.
Sonra ifadenizi çıktı olarak size verip imzalarsınız. Kimliğiniz yanınızda olsun yeter. En fazla yarım saat sürüyor hele ufak bi şehirdeyseniz daha çabuk oluyor çok kolay. Daha önce gittim çünkü

Face ve instagramdan da rahatsız ediliyordum buna tuz biber olmuştu
Face ve instagramdan rahatsız eden de aynı kişi mi peki ? Bir de bi kaç sene önce demiştiniz galiba. Bu sizin sattığınız örgüleri alan bayan 3-4 ay öncesinden almış numaranızı.
Bi kez WhatsApptan yazdı bir daha yazdı mı?
Sonra bu kişinin o kişi olduğunu öğrendiğinizde ona dediniz mi ben seni tanıyorum beni neden rahatsız ediyorsun dediniz mi?

Sadece savcılığa gidiyorsunuz. Eğer numaralar ve ekran görüntüleri varsa. İlçenizde veya Şehrimizdeki en yakın adliye neresi? Oraya gidin.
Size hastanedeki gibi bir sıra numarası verecekler. Bir odada savcıya ifade vereceksiniz. Siz anlatacaksınız onlar yazacak. Şikayetçiyim diyeceksiniz.
Sonra ifadenizi çıktı olarak size verip imzalarsınız. Kimliğiniz yanınızda olsun yeter.
Teşekkürler mesajların atılmasın üstünden süre geçtiyse yada atanlar face vs kapattıysa sorun olurmu

Teşekkürler mesajların atılmasın üstünden süre geçtiyse yada atanlar face vs kapattıysa sorun olurmu
Ekran görüntüsü var mı peki?
Bi de telefon numarası üzerinden yanı mesaj olarak ya da WhatsApptan kaç kez rahatsız edildiniz?

Face ve instagramdan rahatsız eden de aynı kişi mi peki ? Bir de bi kaç sene önce demiştiniz galiba. Bu sizin sattığınız örgüleri alan bayan 3-4 ay öncesinden almış numaranızı.
Bi kez WhatsApptan yazdı bir daha yazdı mı?
Sonra bu kişinin o kişi olduğunu öğrendiğinizde ona dediniz mi ben seni tanıyorum beni neden rahatsız ediyorsun dediniz mi?
Face ve instagramdan rahatsız eden aynı kişi
Bu ablaya numara vermeden önce vardı
Siz şu abla mısınız yazdım True caller ve o komşumdan ekran resmi alıp gönderdim evet dedi

Ekran görüntüsü var mı peki?
Bi de telefon numarası üzerinden yanı mesaj olarak ya da WhatsApptan kaç kez rahatsız edildiniz?
Çok önceleri oldu ama numara değiştirdik eşim ve beni rahatsız ediyorlardı
Face ve instagram dan atılan mesajlar duruyor hep ama engellemişim hepsinden

Back