- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
Ve silmeyin mesajları ve arama tarihlerini vs. Yoksa da savcılık tespit edecektir zaten.Mahkeme işlemi nasıl oluyor ilk ne yapmam gerekiyor
Hakaret ve tehdit var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve silmeyin mesajları ve arama tarihlerini vs. Yoksa da savcılık tespit edecektir zaten.Mahkeme işlemi nasıl oluyor ilk ne yapmam gerekiyor
Taciz varVe silmeyin mesajları ve arama tarihlerini vs. Yoksa da savcılık tespit edecektir zaten.
Mesajlar duruyor hiçbiri silinmedi zaman geçmiş diye bir durum söz konusu muVe silmeyin mesajları ve arama tarihlerini vs. Yoksa da savcılık tespit edecektir zaten.
NUMARAYI SAvcılığa verebilirsin. facebook e ınstagram hesapları ıle bırlıkte.Selamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Yazıp bir yarım saat sonra
Cevap yok mu ?
Yazsa ne düşünürsünüz numaram sadece akrabalarımda ve bir iki arkadaşımda var
Numara paylaşmak yasak değilse yazabilirim çünkü 1 yıldır face instagram vs taciz ediliyorum ara ara
True caller diye program var onu indir bak
2 programı da google playda bulamadım internetten baktım atolye diye birşey çıktı ekran resmi atar mısınızıCia diye bi program var ordan isim soyisim çıkıyor bide oradan bakın isterseniz
Google playdan kaldirilmis ama google a truecaller apk yazarak indirebilirsin2 programı da google playda bulamadım internetten baktım atolye diye birşey çıktı ekran resmi atar mısınızı
Teşekkürler dogrulama istedi ama hattım kapalıGoogle playdan kaldirilmis ama google a truecaller apk yazarak indirebilirsin
Numarayi bana ozelden at istersen ben bakayimTeşekkürler dogrulama istedi ama hattım kapalı
Numarayi buraya yazmak ne alaka arkadasim burasi bilinmeyen numaralar servisimiSelamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Cevap yok mu ?
Numara paylaşmak yasak değilse yazabilirim çünkü 1 yıldır face instagram vs taciz ediliyorum ara ara
Konu sahibine saldırılar başlasınNumarayi buraya yazmak ne alaka arkadasim burasi bilinmeyen numaralar servisimi
Arkadasm rahatsiz ediliyorsan kapat faceyi instagramı numarani degstr bu sayede rahatsız edilmezsin baktin olmuyor emniyete bildir .Konu sahibine saldırılar başlasın
Bakın 1 yıldır ara ara rahatsız ediliyorum psikolojim alt üst ben ifşa olsun istiyorım böyleleri
Değiştirdim defalarca ama nafile emniyete gidemedim çünkü sürekli hesapları kapatıyor yeni hesapla ulaşıyor üstelik kadın ismi kullanıyor ama gidecegim pazartesi birşey çıkmazsa mecbur bıraktı her kimseArkadasm rahatsiz ediliyorsan kapat faceyi instagramı numarani degstr bu sayede rahatsız edilmezsin baktin olmuyor emniyete bildir .
İzini kaybettiriyor üstüne düşemedim maddi olarak sorunlar yaşıyorum tabi birde hastalık vuku buldu vs1 yıl nasıl sabrettiniz sorup soruşturmadan
Geçmiş olsun ...11880 bu arada ücretli hem de baya bı yazıyor. Kişinin kendisine sorun kim olduğunuİzini kaybettiriyor üstüne düşemedim maddi olarak sorunlar yaşıyorum tabi birde hastalık vuku buldu vs
Kimsiniz, cevap yok mu? Dışında şeyler yazılmıyorsa numarayı engelleyin gitsin, belki numaranız başka bir tanıdığının numarasıyla benzerdir.Selamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Cevap yok mu ?
Soruyorum ama net cevap yokGeçmiş olsun ...11880 bu arada ücretli hem de baya bı yazıyor. Kişinin kendisine sorun kim olduğunu