Kimsiniz, cevap yok mu? Dışında şeyler yazılmıyorsa numarayı engelleyin gitsin, belki numaranız başka bir tanıdığının numarasıyla benzerdir.
Yıllar evvel başıma benzer bir olay geldi, tanımadığım bir numara sürekli SMS atıyordu, bu durum 6 ay kadar aralıklarla devam etti, hem de öyle zamanlar da mesaj atıyordu ki, SMS içerikleri cuk oturuyordu, smslerin hiçbirine cevap vermedim, artık sonuncusunda eşime şu numarayı ara, benim kronik sapığın silkelenme zamanı geldi dedim çünkü yine sms cuk oturmuştu, eşimle Kadıköy tarafına gitmiştik, SMS geldi Kadıköy'de x mekandayız seni de bekliyoruz diye, eşim aradı yerini de bildiğimiz bir üniversite de okuyan genç bir çocuk çıktı, benim numaramın ilk numaraları 0543'se SMS attığı numaranın ilk numaraları 0544'müş, defalarca özür diledi, bir daha da aynı hataya düşmedi.
Aynı durumu bir tv üyeliğinde de yaşadım, satış temsilcisi benle aynı numaraya sahip ama başı farklı olan müşteri numarasını kaydederken yanlış kaydetmiş, 2-3 ayda bir abonelik SMS'si gelirdi, defalarca x tv'yle telefon görüşmesi yaptım yine sms devam etti, en sonunda kavgayla sorunu çözdüm.