• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp

Kimsiniz, cevap yok mu? Dışında şeyler yazılmıyorsa numarayı engelleyin gitsin, belki numaranız başka bir tanıdığının numarasıyla benzerdir.

Yıllar evvel başıma benzer bir olay geldi, tanımadığım bir numara sürekli SMS atıyordu, bu durum 6 ay kadar aralıklarla devam etti, hem de öyle zamanlar da mesaj atıyordu ki, SMS içerikleri cuk oturuyordu, smslerin hiçbirine cevap vermedim, artık sonuncusunda eşime şu numarayı ara, benim kronik sapığın silkelenme zamanı geldi dedim çünkü yine sms cuk oturmuştu, eşimle Kadıköy tarafına gitmiştik, SMS geldi Kadıköy'de x mekandayız seni de bekliyoruz diye, eşim aradı yerini de bildiğimiz bir üniversite de okuyan genç bir çocuk çıktı, benim numaramın ilk numaraları 0543'se SMS attığı numaranın ilk numaraları 0544'müş, defalarca özür diledi, bir daha da aynı hataya düşmedi.

Aynı durumu bir tv üyeliğinde de yaşadım, satış temsilcisi benle aynı numaraya sahip ama başı farklı olan müşteri numarasını kaydederken yanlış kaydetmiş, 2-3 ayda bir abonelik SMS'si gelirdi, defalarca x tv'yle telefon görüşmesi yaptım yine sms devam etti, en sonunda kavgayla sorunu çözdüm.
Anladım abla bu hattım sıfır hat ama olabilir eşimle konuşsam iyi olacak gelsin de

Soruyorum ama net cevap yok
Düşünün face de bir sayfaya yorum yapıyorum anında senin beni sevdiğini herles bilecek yazıyor yorum olarak
Saplantili tipitip desene :) belliki seni tanıyor çevrene dikkat et ya eski ilişkilerin falan elbet tanıdığın biri çıkar profillerinide gizle .

Saplantili tipitip desene :) belliki seni tanıyor çevrene dikkat et ya eski ilişkilerin falan elbet tanıdığın biri çıkar profillerinide gizle .
Profillerim gizli
İlk sevgilim eşimdi onunla da evlendim zaten
Face instagram isimleri kadın ismi ve resim yok 3 4 faceden ulaştı bana kafayı takmış durumda ama erkek mi kadın mı tam emin olamadım

Profillerim gizli
İlk sevgilim eşimdi onunla da evlendim zaten
Face instagram isimleri kadın ismi ve resim yok 3 4 faceden ulaştı bana kafayı takmış durumda ama erkek mi kadın mı tam emin olamadım
Erkektir. Fake olarak geziyor işte . Eşinize nede in bahsetmıyorsunuz arıza bi tip yarın bi gün bisey olsa ilk sizden duysun ve size yardımcı da olur

Asıl sen kimsin derim ben olsam :)) mesaj atan o. şaka bir yana kaşınan ergenin biridir numara sallayıp eğlenmek istemiştir. Küçükken yapardık hani yaşıtımız çıkınca uzunca konuşurduk :) bas engeli gitsin

Anladım abla bu hattım sıfır hat ama olabilir eşimle konuşsam iyi olacak gelsin de
Benim hattımda sıfırdı, daha önce kullanan biri yoktu, mesela senin numaranın aynısı ama başı 0542'li, 0543'lü, numaralar da vardır başkalarının kullandığı, eşimle benim başımıza çok geldi böyle şeyler, eşimin de hattı sıfır, ilk kullanan abone eşim ama defalarca numara benzerliğinden kimi zaman avukat bilmem kimle görüşmek istiyorum, falanca beyfendiyi arıyorum diye çok arandı.

Eşinle konuş bence de, mesajlar devam ederse direkt eşin arasın beni arıyorsunuz, mesaj atıyorsunuz kimsiniz diye, numarasınız ben de kayıtlı değil desin, sapıksa bile bir daha aramaya cesaret edemez.

Selamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Yazıp bir yarım saat sonra
Cevap yok mu ?
Yazsa ne düşünürsünüz numaram sadece akrabalarımda ve bir iki arkadaşımda var
Numara paylaşmak yasak değilse yazabilirim çünkü 1 yıldır face instagram vs taciz ediliyorum ara ara

Konuya ek : interneti biten bir kişiyi whatsappdan aradığınızda telefonu çalar mı ? Çok önemli

Numarayı Facebooktan sorgulatın belki kayıtlı olduğu bir profil vardır. Muhtemelen taciz eden kimse bu arayan da aynı kişidir eski sevgili falan olabilir. Telefonu çalar mı kısmını tam anlamadım ama Whatsapptan ararsanız aramanız elbette gözükür.

Cok eski bir yakininiz belki de cok sevdiginiz biri bir sekilde ulasmis ve surpriz yapmak icin yazmis olamaz mi? Yani ben cok yaparim bunu:) daha gecenlerde 10 yildir gormedigim univ den cok sevdigim bir arkadasima yaptim mesela, sosyal medya tacizlerinizi bilemem, ama taniyamadim deyip cevap vermeniz birsey kaybettirmez size saniyorum ki

Günaydın dün akşam eşime whatsapp ve faceden rahatsız edenleri eşime anlattım eşim çok sinirli şekilde evden çıktı arkadaşlarıyla buluşmuş numarayı araştırmışlar bulamamış
Eve geldiğinde çok öfkeliydi
Stressden agrılarım tavan yaptı :/
Pazartesi savcılıga gidecem eşim ben bulacagım biletini kesecem diyor
Sabah 6 da uyuyabildim 10 da geri uyandık
Daha sakin şimdi

Günaydın dün akşam eşime whatsapp ve faceden rahatsız edenleri eşime anlattım eşim çok sinirli şekilde evden çıktı arkadaşlarıyla buluşmuş numarayı araştırmışlar bulamamış
Eve geldiğinde çok öfkeliydi
Stressden agrılarım tavan yaptı :/
Pazartesi savcılıga gidecem eşim ben bulacagım biletini kesecem diyor
Sabah 6 da uyuyabildim 10 da geri uyandık
Daha sakin şimdi
Allah yardımcın olsun ins kötü bişey olmaz

Numarayı da şikayet edin eşin karışmasın bilet kesmek falan ..dünyanın binbir türlü hali var yani

Dikkat et kendine eşine bı an önce kurt ins

Numaranın kime ait olduğunu ögrendik bi kadınmış tanıdık falanda değil

Sormadım
40 yaşın üstü bir kadın çoluklu çocuklu
Valla sende bı alemsin beni rahatsız edecek ve ben sormayacağım muhatap olacağın kişi erkek de değil yani istediğin gibi rahatlıkla sorarsın amaç ne diye

Siz kac yasindasiniz? Akraniniz mi onu anlamaya calisiyorum. Esinize takmis biri olabilir mi? Allah korusun da...

Back