• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.758
63
Selamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Yazıp bir yarım saat sonra
Cevap yok mu ?
Yazsa ne düşünürsünüz numaram sadece akrabalarımda ve bir iki arkadaşımda var
Numara paylaşmak yasak değilse yazabilirim çünkü 1 yıldır face instagram vs taciz ediliyorum ara ara

Konuya ek : interneti biten bir kişiyi whatsappdan aradığınızda telefonu çalar mı ? Çok önemli

Son düzenleme:
Selamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Yazıp bir yarım saat sonra
Cevap yok mu ?
Yazsa ne düşünürsünüz numaram sadece akrabalarımda ve bir iki arkadaşımda var
Numara paylaşmak yasak değilse yazabilirim çünkü 1 yıldır face instagram vs taciz ediliyorum ara ara
True caller diye program var onu indir bak

Bunun önüne geçemiyor muyuz ?
Sizin rehberinizde olmayanların resminizi, mesajınızı vs görmesini engelleyebilirsiniz. Herkese açıksa kadın olduğunuzu anlayıp rahatsız edebilirler. Aynısı instagram vs sosyal medyalarda da geçerli. Gizli hesap yaparsanız azalır rahatsız eden sayısı.

Sizin rehberinizde olmayanların resminizi, mesajınızı vs görmesini engelleyebilirsiniz. Herkese açıksa kadın olduğunuzu anlayıp rahatsız edebilirler. Aynısı instagram vs sosyal medyalarda da geçerli. Gizli hesap yaparsanız azalır rahatsız eden sayısı.
Gizli hesap hepsi ama bakayım yinede

Bende engellemek istedim önce ama face instagram ve bu telefon aynı kişi gibi geldi bilmiyorum
Facebookdan ve instagramdan hesaplarım gizli, facebookda ortak arkadaşım olmayan kişiler mesajda atamıyor arkadaşlıkda gönderemiyor. Whatsappda da rehberimde olmayan kişiler son görülmemi fotoğrafımı vs göremez. O yüzden böyle şeylerle pek karşılaşmam yıllardır. Sizde gizlilik ayarlarınızı kontrol edin.

Facebookdan ve instagramdan hesaplarım gizli, facebookda ortak arkadaşım olmayan kişiler mesajda atamıyor arkadaşlıkda gönderemiyor. Whatsappda da rehberimde olmayan kişiler son görülmemi fotoğrafımı vs göremez. O yüzden böyle şeylerle pek karşılaşmam yıllardır. Sizde gizlilik ayarlarınızı kontrol edin.
Gizli hesap hepsi zaten teşekkürler

Siz kimsiniz, mesaj atan sizsiniz diye sorun. Baktınız sapık engelleyin numaranızı değiştirin şahsı da mahkemeye verin.

Back