Özellikle girdim baktımEvet iphone, bilmiyorum ki söylemiyor inat ettiBir daha bakarsam anlamasını önlemeyeyim diye söylemiyordur belki ama benim için dert değil ki gözünün önünde de bakarım
lan bilgisayarcı adama donanım mı satıyonYeri gelmişken geçenlerde eşimin operatöründen konuşma detaylarına baktım, gelen uyarı mesajını falan silmiştim ama sabah kalktığımda sen konuşma detayıma mı baktın? dediBaktım ne olmuş? Bakarım sana mı sorcam? diye üstte çıktım, nasıl anladığını sordum size söyleyecektim söylemedi Ben arkamda delil bırakmadığına Eminim nasıl anladığını hala bulamadım ona da dikkat edin, benim ki için sorun değil bakmam ama sizin kocalar nasıl bilemem.
Satamadım hacı, beceremedimlan bilgisayarcı adama donanım mı satıyon
Online İşlemlerde son giriş tarihi yazıyorEvet iphone, bilmiyorum ki söylemiyor inat ettiBir daha bakarsam anlamasını önlemeyeyim diye söylemiyordur belki ama benim için dert değil ki gözünün önünde de bakarım
Whatsapp web'in yüklenip yüklenmediğini anlamanın bir yolu var mı ki acaba? ()
Ben ofis telefonunu bilgisayara yükledim tlfnda watsap wep ile ilgili hiç bir şey gelmedi gözükmüyorda bildirim vs.
Whatsapp-ayarlar- whatsappweb/masaüstü buna tıkladığınız zaman nerde açık olduğu ya da en son nerde açıldığı yazıyorBen ofis telefonunu bilgisayara yükledim tlfnda watsap wep ile ilgili hiç bir şey gelmedi gözükmüyorda bildirim vs.
Gelen mesajı sildim, özellikle telefon elimde o mesajın gelmesini bekledim hatta silmek için :) Bulursan söylüycem dedi, olabilecek her şeyi sordum hepsine yok dedi, bak dedim kızlara söylerim yazık yakalansınlar mı? Kocalarının telefonu apple mi diye sordu ne bilim dedim, söylemiyorum dediBoş bir anında söyletirim inşallah
Eve gelmeden genelde siliyorlar. Tecrübeyle sabit :)O zaman eş uyurken whatsup web kullanılsın. Madem kapatınca bildirim gidiyordemokraside çareler tükenmez. .
Şükür ihtiyaç hissetmedim ama burdakiler için dedim. Kimi silmez şifre koyar. .Eve gelmeden genelde siliyorlar. Tecrübeyle sabit :)
Şükür ihtiyaç hissetmedim ama burdakiler için dedim. Kimi silmez şifre koyar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?